Hurtig og professionel hjælp
Hurtig og professionel hjælp!
Der findes altid en løsning og ikke mindst hurtig kommunikation og effektiv eksekvering. Tak for hjælpen, igen! :)
Hurtig og professionel hjælp!
Jeg manglede strøm i en del af huset. Jeg ringede til Grønborg. Telefonen blev straks taget og efter ti minutter ringede manden, der kom en time senere. Professionel fejlfinding og udbedring, samt meget flinke folk. Nu var dette ikke verdens største projekt, men ser jeg på responstid, overholdelse af aftale, arbejdets udførelse samt pris, så vil jeg gerne anbefale Grønborg og selv bruge dem i fremtiden!
Typisk, vaskemaskinen virker ikke. Viste dog en fejlkode i displayet (LG vaskemaskine kode LE), kunne startes på de forskellige programme men motoren kørte ikke rundt.
Kontaktet Gronborg EL og de var sådan set rigtig søde og hurtige til at sende en tekniker/elektriker. Desværre havde tekniker rigtigt travt og var ligeglad med vores beskrivelse eller fejlkoder for den sags skyld. Han gik igang med at fejlsøge og det resulterede i at han kortsluttede vaskemaskinen og relæet slog fra. Derefter virkede intet, dvs intet lys i displayet osv.
Konklusionen fra teknikeren var at jeg skulle have skiftet printplade!.
Købte en ny i stedet for, havde ikke tillid til firmaet længere. Regning 960kr
Jeg er simpelthen nødt til at dele en lille historie:
Jeg købte en ladeboks til vores nye elbil . Jeg havde fået at vide, at jeg ville blive kontaktet inden for 7 dage og at der var 1-4 ugers installationstid. To dage efter den var købt ringede Grønborg El til mig, da de skulle installere den. De havde lige et hul i kalenderen og ville høre om jeg var hjemme. Det var jeg desværre ikke - var på arbejde - men gav dem koden til nøgleboksen. Ladeboksen lå på posthuset og ventede men det var intet problem. Elektrikeren tog den bare med på vejen. Så da jeg kom hjem fra arbejde torsdag - kun 2 dage efter jeg bestilte boksen - sad den klar på væggen og jeg kunne smække bilen til ladning med det samme.
Hvis ikke det er 5 stjerner værd, så er der sgu intet der er! Kæmpe anbefaling herfra!
Min ovn var pludselig defekt på en måde, så den slog mit relæ fra hver gang jeg slukkede for ovnen (Tænder jeg ovnen, sker der intet). Jeg fik en til at kigge på min ovn, og han fandt frem til at der var et varmelegeme der var røget, så jeg aftalt med dem de så kom en anden dag, for at få skiftet varme legemet. Han var endda så flink, at han opdagede mit håndtag til ovnen var løst, så det skruede han godt fast igen. Og for min taknemlighed havde jeg stillet et stykke kage frem, da jeg var glad for deres venlighed, og deres gode indsats, til de så kom i mandags. Der havde de været forbi, da de havde lagt en meget god og behagelig hilsen på mit bord. Det gjorde mig så glad at jeg har haft min besked liggende fremme på mit bord, det hjælper på min generelle stress og uro til at jeg bliver glad når jeg læser den besked. Forleden dag kom jeg så galt afsted med min mund, så jeg kom til at bløde ved kindtænderne, og svært ved at spise noget uden det gør ondt, og svært ved at synke mad. Men skulle alligevel have lidt at spise, derfor varmede jeg noget i ovnen, da jeg tænkte at nu fungerer den som den skal. Lige ind til jeg slukkede ovnen. Og straks slukkede alt strøm igen, og mit relæ var slået fra. Det rykkede mig ned i en hård depression og tristhed, så jeg kan desværre ikke overskue mit arbejde de næste mange dage, samt en hyggelig bilka tur de havde lavet, mistede jeg lysten til. Men har skrevet til min familie at jeg ønsker tilskud til ny ovn i julegave. Og da jeg gerne vil spare op til en ovn med klasse A+ i strøm, da den skulle være billig i strøm. Tror bare desværre den er meget dyr.
Update. Tror heldigvis de har fået den til at virke igen
Vores miele vaskemaskine drillede med cetrifugering. Jeg troede det var elektronikken, men en dygtig og erfaren montør, kunne på 20 minutter skille den ad, rense 2 slanger og samle den igen. Kom mindre end 2 timer efter jeg bestilte ham. Perfekt.
Grønborg EL - mineralvej - Aalborg Øst,
Som deres radio reklame - kommer til aftalt tid og til aftalt pris.
Få hellere det på skrift og i ikke bliver pisset på, som jeg gjorde.
Man tager derud personligt og forhøre sig.
Vedkommende er rigtig arrogant, nu hvor man har betalt.
Herefter forlader jeg stedet, så find jer hellere en anden installatør.
Hvor der ikke tages overpris og ringe arbejde/indsats
- Ikke noget at sige til det lige nu kører en radio reklame, hvor de prøver at få kunder.
Havde en aftale med dette firma .
Men De dukkede aldrig op ...
En halv time efter aftalt tid , ringede vi for at høre hvorfor aftalen var blevet misvedligeholdt . Dette vidste den unge pige på konteret ikke . Hun ringede derfor tilbage 5 minutter efter , da hun havde forført sig hos den pågældende arbejdsmand . Hun havde dog ingen begrundelse , så fejlen kunne derfor ikke blive rettet på anden måde ,end at få en ny tid. Den unge pige på kontoret var dog meget tvivlsom på hvad tidspunkt den pågældende arbejdsmand kunne ankomme og vi fik et - for os at se - meget gættende forslag med et tidspunkt på et tvivlsomt tidsinterval på halvanden time ... sidst på eftermiddagen . Altså næsten 9 timer efter de skulle have været ankommet til ovenstående aftale . Dette ønskede vi naturligvis at få bekræftet fra den pågældende arbejdsmand da firmaets interne kommunikation allerede havde fejlet og gået ud over os som kunde og gået ud over vores arbejdsdag da vi på daværende tidspunkt havde ventet forgæves i næsten to timer og for at kunne rokere på vores egen struktur og vores dags aftaler , var det yderst vigtigt for os at vi ikke blev forsømt igen . Men dette afslog pigen på kontoret , med vredesudbrud og trusler med at afvise os som kunder hvis der “skulle være mere bøvl “ fra vores side .
Vi valgte derfor at afbryde telefonsamtalen . Vi var mildest talt rystet over den mangel på profession som dette firma i høj grad ikke evnede . Det er almen viden , at første vej til at drive et seriøst firma er planlægning , struktur, punktlighed og ikke mindst god kommunikation ifølge aftaler mm , også i den interne kommunikation i firmaet . Pålideligheden og diverse manglende egenskaber der afspejler randen af proffesionen i dette firma ,
er lig med nul , da den ganske enkelt slet ikke var der .
Det er for os vigtigt at påpege , at kontor pigen der formidlede kontakten i telefonen ikke havde det der skal til , for at et firma kan kæmpe sig op på et alment professionelt plan . Selve opgaverne man kører ud til , har man altid en tidsmæssig erfaring med , når man har arbejdserfaring inden for området også selvom opgaven man kører ud til , skulle bringe uforudsete ting med sig .og kan man ikke det , er det her at planlægning og struktur bliver endnu mere alfa og omega . Det er derfor vores erfaring , at dette firma kunne have en bedre standard end de desværre har , hvis de ikke slækkede på deres kontoransattes manglende profession . Vi kunne sikkert have haft en lidt bedre oplevelse med dette firma og derfor en lidt større applaus i skrevne stund , hvis der ikke havde manglet op til flere af de mest vigtige punkter inden for profession der er lige så vigtig for godt håndværk som selve håndværket , nemlig overblik , punktlighed , planlægning, struktur og blandt andet god kommunikation - ikke mindst internt i firmaet , men bestemt også over for kunden i al almindelighed. Vi følte os meget skældt ud fordi firmaet havde lavet den fejl at de slet ikke dukkede op til vores aftale .
Vi kan varmt anbefale dette firma ,
hvis man IKKE har en skemalagt og strukturel hverdag og hvis man er indforstået med at holde en fridag for at dette firma kan lykkedes med at dukke op til deres aftaler.
Vi kan ligeledes varmt anbefale dette firma , hvis man har mod på at blive skældt ud over at prøve at finde tilbage til en tillid med et firma der har kun har vist mistillid i form af udeblivelse af de aftaler man har lavet med dem .
Yderligere kan vi anbefale dette firma ,hvis man er indforstået med , at udsætte sig selv for den risiko at blive mødt med vrede og mangelfuldhed hvis man for ordenligtlighedens og tillidens skyld beder om en bekræftelse på en ny aftale fra selve arbejdsmanden der skal komme ud til opgaven og ikke blot fra kontor pigen , eftersom det tydeligvis ikke fungerede første gang med kontor pigen som mellemmand i kommunikationen .
vi ville naturligvis gerne vide os sikre på , at den næste aftale ikke fik samme udfald med udeblivelse fra aftalen , da det kunne have været en fejl i den interne kommunikation der glippede i dette tilfælde , men dette blev mødt med vredesudbrud og en uforskammethed som vi ikke har for vane at lægge øre til ...
Hvis man har IKKE har mod på ovenstående , kan vi ikke anbefale dette firma , for den risiko løber man desværre og det er trist at firmaet glemmer mange af de vigtige punkter for at kunne være professionel , da professionalitet ikke gør sig gældende , hvis man kun formår at lave et godt håndværk .
Det er lidt trist , at dette firma tilsyneladende har slækket på den punktopdelte model med de altafgørende tommelfingerregler , inden for profession fordi man som kunde oplever alvorlige forsømmelser i forsøget på profession, allerede inden arbejdsmanden er dukket op til selve opgaven ...hvis han altså dukker op...
Vi fik installeret en el-bils lader ved garagen, arbejdet udført som aftalt, faktisk noget bedre end aftalt, til tiden og alt iorden - det virker som det skal. En lille anke er at jeg måtte rykke for regningen i flere omgange - anyway det går nok også :-)
Prisen blev højere end oprindeligt tilbud, men det skyldes primært snak med elektrikkeren og vi aftalte at ændre føringsvejen.
Jeg fik i dag mandag d. 25/5 2020 kl. 08:05 besøg af en frisk ung mand fra Grønborg El, som gjorde et rigtigt godt stykke arbejde. Han satte lamper op på mit nye kontor og skaffede de rigtige pærer dertil. Han tog sig kærligt af min nye vejrstation, så den nu er up to date.🙂Grønborg El er et godt firma med søde inkompotente og dygtige medarbejdere. 🙂Han var her sammenlagt i 4 timer og vi havde en god stemning. 🙂Jeg anbefaler varmt Grønborg El til andre kunder. 🙂🙃🙂
Punktlig ankomst. Medarbejder satte sig hurtig ind i, hvad der skulle repareres, og det blev også fikset hurtigt.
Man kan stole på firmaet.
Fik lavet nye installationer i køkken.
De havde nemt ved at forstå mine ønsker og omsætte dem til noget håndværksmæssigt uden at kommunikationen gik fejl, selv om vi ikke talte samme sprog. Og vi talte faktisk samme sprog for Grønborg taler samme sprog som kunden.
Vi havde valgt Schuko stik, da de var mest sikre. Grønborg havde ikke oplevet andre ville have det, så de havde ikke prøvet det. De kunne godt forstå vores argumentation for at vi ville, så det havde de ingen indvendinger imod. I et andet projekt havde vi oplevet en elektriker sige noget, som var direkte forkert for at tale os fra det. Selvom vi viste elektrikeren en artikel fra en professor fra DTU.
Har været gennem flere projekter på mit hus, og har haft forskellige håndværkere inde over. Grønborg er det firma jeg har følt mig bedst tilpas med.
Jeg har gentagne gange oplevet, at håndværkere ikke laver det man har aftalt. Bagefter skal man have diskussionen om hvem der har misforstået. Og som kunde kommer man til kort overfor at håndværkeren er fagligt dygtigere. Hos Grønborg fik jeg 2 dage før de gik i gang en tegning over det de skulle lave. De ville sikre sig, at vi var enige. Ingen misforståelser her!!!