Gröna gårdar Anmeldelser

TrustScore 4 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Har gjort två eller tre beställningar och allt har varit kanon. Det är verkligen skillnad på kött och kött. Ett plus att det kommer fryst för annars får jag frysa det själv. Om jag jag ska klaga på... Se mere

Virksomheden har svaret

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Vi har nu i tre års tid uteslutande köpt alla våra varianter av nötkött från Gröna Gårdar, köper stort parti och kör frysen. Det är gott, fräscht, känns bra i magen och tycker pris och paketering är b... Se mere

Virksomheden har svaret

Virksomhedsoplysninger

1. Butik med naturlige fødevarer
  2. E-handelsservice
  3. Leverandør af kødprodukter
  4. Online markedsplads

Skrevet af virksomheden

Hos oss på Gröna gårdar hittar du KRAV-märkt gräsbeteskött av nöt och lamm från ett 40-tal gårdar runtom i Västsverige. I vårt sortiment på grönagårdar.se finns också KRAV-kyckling, ekologiskt griskött och västsvenskt hjortkött. Gemensamt för alla djur på gårdarna som vi samarbetar med är att de går ute i lugn och ro under större delen av året och växer i sin egen naturliga takt. Förutom kött i form av boxar och enskilda detaljer kan du även köpa nitritfria charkprodukter, hömjölksostar, skinnprodukter och kulturarvsgrödor. Du hittar även delar av vårt breda sortiment hos utvalda butiker och restauranger. Vi jobbar tätt ihop med naturens egna kretslopp – resultatet blir ett saftigt och naturligt mört kött, friskare djur, en ökad biologisk mångfald och öppna landskap!

Kontaktoplysninger

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Har besvaret 60 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 48 timer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

23 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Har gjort två eller tre beställningar…

Om jag jag ska klaga på något så hade jag velat ha 6 kg brisket.

28. august 2026

Brist på kundförståelse

Man avböjer att ta emot beställningar per mejl, vilket gått bra förut. Man har begränsad telefontid för beställningar. Man saknar insikt om att telefon inte är ett bra kommunikationsmedel för alla människor. Och förstår inte att begränsade telefontider inte passar alla människor. Detta är inte ett bra sätt att vårda gamla kundförbindelser. Man sätter in vikarier som inte verkar ha något begrepp om kundvård.

21. juli 2026
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Bästa fläskfärsen jag tillagat och ätit…

Bästa fläskfärsen jag tillagat och ätit på mycket länge, helt annan klass än den jag köper i dagligvaruhandeln. Smidig att hantera utan kladd. Fastnade inte i stekpannan vilket är vanligt annars. Ruggigt goda pannbiffar blev det. Fantastiskt att djuren har det bra också.

29. maj 2026

Beställde 10kg nötfärs ≈15% fett

Beställde 10kg nötfärs ≈15% fett. Något av den torraste och smaklösaste upplevelsen. Stormarknadens nötfärs på 10% är ”flottigare” och mer smakrik än det här. Otroligt besviken på färs på ≈15%

11. marts 2026

Hej Ricky!

Tack för att du delar med dig av din feedback! Vår nötfärs är en av våra bästsäljare och din beskrivning av den skiljer sig mot vad vi brukar höra om vår färs. Detta vill vi förstås kika närmare på!

Jag skulle uppskatta om du skickade in en reklamation så att vi kan gå till botten med vad som skett och hjälpa dig vidare.

Du skickar in din reklamation via vårt hjälpcenter, som du hittar i nedre högra hörnet på grönagårdar.se.

Återigen; tack för du delade med dig, det hjälper oss att bli bättre :)

Gröna Gårdar är 10 poäng

Fantastisk service, mycket bra råvaror. Svenskt och Kravmärkt.

27. februar 2026

Besvarelse fra Gröna gårdar

Vilket fint omdöme! Tack för att du är kund hos oss och stöttar vår vision om att lämna efter ett rikare ekosystem till nästa generation 💚

Fick jätte snabb bra hjälp

Fick jätte snabb bra hjälp
Bara positivt
Gott kött oxå

10. februar 2026

Besvarelse fra Gröna gårdar

Tack för att du tog dig tid att lämna ett så fint omdöme, Patrik – glad att höra att du är nöjd med både köttet och hjälpen från oss :)

Fantastisk kvalitet på produkterna

Jag har köpt inälvor, märgben och andra produkter från Gröna Gårdar under en tid och är verkligen imponerad av kvaliteten. Produkterna är färska, välhanterade och har en nivå som är svår att hitta någon annanstans.

Det är tydligt att man lägger stor omsorg på råvarorna, och jag uppskattar verkligen möjligheten att få tag på sådant som är svårt att hitta i vanliga butiker.

Rekommenderas varmt till alla som vill ha högkvalitativt kött och inälvor!

18. januar 2026

Besvarelse fra Gröna gårdar

Tack för det fina omdömet, Mattias!

Du har helt rätt i att vi lägger ner stor omsorg på råvarorna, och det värmer verkligen att höra att det du upplever att det märks tydligt :)

Tack för att du väljer att handla av oss och bidrar till ett rikare ekosystem till nästa generation!

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Grått kött, liten bit, dyrt....inget byte.

Jag beställde eko oxfilé ca 700g, vilken enligt bild på hemsidan, såg röd, färsk och stor ut. När jag fick biten var den lika liten som butiksköpt filé och dessutom redan gråaktig i paketet trots att den enligt etikett förpackats 25/12 -25 och jag fick den 3/1-26. Företaget valde att gå på slakteriets utsago att inget var fel på köttbiten. Jag gav dem möjlighet att erbjuda ett byte mot en annan bit för hemsidans bilds skull och varför jag köpte dyrare ekokött men nekades.
Har själv arbetat i chark i många år så nej, jag kan inte rekommendera företaget eller deras handhavande. Inget vidare mört heller.
Besviken. Inget mer från Gröna Gårdar.

3. januar 2026

Hej Yasmin,

Tack för din feedback! Jag ser att du haft dialog med vår kundtjänst kring bland annat varför det är helt naturligt och ofarligt att kött grånar i förpackning, i synnerhet oxfilé som hängmörats.

Vi tar vidare din feedback om bilden på hemsidan för att se om det finns någonting vi kan justera. Bilden ska såklart vara representativ, även om det är viktigt att vara medveten om att varje djur ser olika ut.

Jag hoppas att du väljer att handla av oss igen i framtiden och då passar på att nyttja kompensationen du blev erbjuden av min kollega på kundtjänst :)

Skulle du ha någon fråga eller fundering är du varmt välkommen att plocka upp dialogen med vår kundtjänst igen!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Very good organs and meat

Jätte god kött😋 önskar att kött delarna och organs inte skulle vara frysta, good quality meat overal❤️🥩

3. januar 2026

Besvarelse fra Gröna gårdar

Tack för din fina recension, Elena! 🤩 Jag tar med mig din feedback kring frysta produkter, kanske finns det möjlighet att erbjuda ett större färskt sortiment i framtiden.

Jättebra kundservice hos Gröna Gårdar

Jättebra kundservice hos Gröna Gårdar. Vi har handlat regelbundet hos dom under ett antal år nu, och alltid fått ett trevligt bemötande. Och produkterna brukar vara av toppkvalitet. Vi är så nöjda!

25. november 2025

Besvarelse fra Gröna gårdar

Tack för att du delar med dig av din upplevelse av oss, Åsa! Väldigt roligt att läsa att du är så nöjd med både produkter och kundservice :)

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Har köpt mycket genom åren

Har köpt mycket genom åren, tänkte jag skulle dra en carnivore. Började med 1kg ryggbiff. Det var det mest sega kött jag köpt. Hoppades på entrecote en, efter trimmat bort senaor och överflödigt fett var det ca 400gr kvar på ett kg. Och då har jag en japansk kockkniv med precision, Det bästa som kommer från gröna gårdar idag är benbuljong och märgben. Men lite svårt att misslyckas med det.... Nej jag kan betala 1/3 del och köpa scan på ica och köra det i sous vide eller reverse sear så har man sparat cash....inte igen!!!

10. december 2025

Hej Mattias!

Tack för att du delar med dig av din feedback. Jag ber om ursäkt för att ryggbiffen och entrecôten inte höll den höga kvalitet vi normalt sett har på vårt kött. Vi jobbar mycket med vår köttkvalitet, och segt och senigt kött önskar vi ingen.

Om du inte redan gjort det – kontakta vår kundtjänst och gör en reklamation! Då har vi möjlighet att reda vidare i hur detta kunde ske samt kompensera dig för köttet som inte höll måttet.

I nedre högra hörnet på grönagårdar.se hittar du alla kontaktvägar samt öppettider för att nå vår kundtjänst!

Gott bemötande

Som alltid ett personligt och hjälpsamt bemötande. Vi får våra varor till Jul!

8. december 2025

Hej Maria,

Vad härligt att höra! God jul från oss på Gröna gårdar 🧑‍🎄

Utmärkt kundsupport

Mycket hjälpsamma

5. december 2025

Hej Hajafi,

Tack för att du tog dig tiden att lämna ett så fint omdöme, det värmer!

Vänligt bemötande

Snabb återkoppling, tydlig förklaring, vänligt bemötande.

11. november 2025

Besvarelse fra Gröna gårdar

Tack för att du tog dig tid att berätta om din upplevelse av oss! Alltid lika härligt att få så fin feedback :) Ha en fortsatt bra dag!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Bra produkter och snabb och trevlig…

Bra produkter och snabb och trevlig service!

27. oktober 2025

Hej Linn,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse av oss! Härligt att höra att du är nöjd med både våra produkter och vår service :)

Supporten är alltid klockren

Supporten är alltid klockren, dem är lösningsorienterade, trevliga och snabba på att svara.
Finns inget att klaga på.

7. oktober 2025

Hej Niclas,

Tack för ditt fina betyg! Vad roligt att höra att du är nöjd med vår support :) Vi har lagt mycket tanke och omsorg på att finnas nära till hands när ni behöver det, på det sätt ni föredrar!

Dette er Trustpilot

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.