2,5

2 stjerner
1 stjerne

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

2,5

Alle anmeldelser

2 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Teleurstellend

Ons eerste contact met Groen Klimaat was uitstekend. Er werd een airco geplaatst in onze slaapkamer en zowel de communicatie, de montage en de service waren prima.
Groen Klimaat aan diverse mensen aanbevolen waaronder onze dochter.
Ook zelf wederom een airco besteld voor de woonkamer.
Op 21 augustus zou er een airco worden geplaatst bij mijn dochter.
Er kwam niemand opdagen dus nam zij telefonisch contact op met het bedrijf.
Zij boden excuses aan, er waren onverwachte problemen bij een eerdere plaatsing en waren vergeten om de afspraak van 21 augustus af te zeggen.
Vervelend maar dit soort dingen kunnen gebeuren.
Bedrijf bood hiervoor een gratis servicebeurt aan.
Hierna begonnen de problemen. De gehele week geprobeerd om in contact te komen, telefoon werd niet meer opgenomen, op apps en mails werd niet meer gereageerd.
Op 28 augustus zou de airco bij ons in de woonkamer worden geplaatst maar ook die dag kwam er niemand opdagen.
Ook weer geprobeerd te bellen, appen en mailen maar geen enkel resultaat.
Dat er dingen fout kunnen gaan begrijp ik, dat je daarna je klanten zo onfatsoenlijk behandelt begrijp ik niet.

21. august 2026
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Goed eerste contact, maar onvoldoende duidelijkheid over verplichte certificering

Mijn eerste contact met Groen Klimaat Techniek verliep prettig. Er werd snel gereageerd, er werd meegedacht en er kon op korte termijn een offerte worden uitgebracht. Ook werd aangegeven dat na akkoord direct een installatiedatum kon worden ingepland.

Mijn ervaring veranderde echter toen ik doorvroeg over de vereiste certificering voor het installeren van een airconditioning met F-gassen. Vanaf dat moment verliep de communicatie merkbaar trager.

Uiteindelijk heb ik wel inzage gekregen in een persoonscertificaat van de monteur, maar een bedrijfscertificering is niet aan mij aangetoond. Als reden werd onder andere privacy en fraudegevoeligheid genoemd. Ik had echter ook genoegen genomen met alleen het certificaatnummer en de naam van de certificerende instantie, zodat ik dit zelf had kunnen controleren. Ook die gegevens heb ik niet ontvangen.

Voor werkzaamheden aan een airco-installatie waarop de F-gassenregelgeving van toepassing is, is niet alleen certificering van de uitvoerende monteur van belang, maar moet ook het bedrijf aan de daarvoor geldende certificeringseisen voldoen. Ik heb geprobeerd dit zelf te controleren, maar kon Groen Klimaat Techniek ook op basis van het bij mij bekende KvK-/handelsregisternummer niet terugvinden in de online registers die ik hiervoor heb geraadpleegd.

Dit betekent niet dat ik kan vaststellen dat het bedrijf niet over de vereiste certificering beschikt. Wel vind ik dat een installatiebedrijf dit op een eenvoudige en controleerbare manier aan een potentiële klant moet kunnen aantonen. Omdat dit ondanks mijn verzoek niet is gebeurd, gaf mij dit onvoldoende vertrouwen om de opdracht te verstrekken.

Jammer, want het eerste contact en de snelheid waarmee de offerte en mogelijke installatie werden aangeboden, waren juist positief.

28. august 2026
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Groen klimaat techniek kan je vertrouwen!…

Super blij met groen klimaat techniek en Mouss en zijn mannen! Echt een aanrader. De aanleg hier was niet zo simpel, ik hard er een hard hoofd in of het überhaupt mogelijk was; Groen Klimaat Techniek heeft het mooi wel gefixed, degelijk en esthetisch helemaal geslaagd. Dank nogmaals!

13. maj 2024
Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Zeer tevreden over de communicatie

Zeer tevreden over de communicatie. Snel, vriendelijk en duidelijk. Vanmorgen heeft de airco een onderhoudsbeurt gehad. Monteur was precies op de afgesproken tijd, nam de tijd was duidelijk. Ik zeg een aanrader! Ik zeg ook zorg dat het zo blijft.

1. maj 2023
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Airco reinigen.

We moesten onze airco laten reinigen.
Groen Klimaat Techniek kon ons heel snel helpen en tegen een hele schappelijke prijs.
Snel contact via Whatsapp.
Monteur wist goed waar hij mee bezig was.

1. september 2022

Er dette din virksomhed?