Greve Kommune Anmeldelser 17

1,8

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Greve Kommune er din indgang til borgerservice, selvbetjening og informationer om kommunen. Hjemmesiden er målrettet borgere og virksomheder i Greve Kommune.

1,8

Under middel

Greve kommune

Greve kommune, fortjener ikke danske skattekroner.

Det svært, at argumentere for, at der sidder ærlige mennesker, hverken på Rådhuset eller jobcenteret.

Det ikke på grænsen til udulighed, det er selveste definitionen.

Hvis jeg skulle komme med kun 5 nøgleord i denne anmeldelse er disse som følgende: Udulighed, Udnyttelse, Svigt, Bedrag og resource-spild.

20. juni 2025

DÅRLIGE VEJE OG CYKELSTIER

DÅRLIGE VEJE OG CYKELSTIER. LAVER HELE TIDEN FJERNVARME. ØDELÆGGER NATUREN VED AT BYGGE NYE HUSE HELE TIDEN !!!!!!! OG TINGENE TAGER FOR LANG TID AT FIKSE !!!!

5. maj 2025

Jeg havde en telefontid kl.9.00 i dag…

Jeg havde en telefontid kl.9.00 i dag ang. en udvidet helbredsattest til min bror som har DownSyndrom, jeg snakkede med en Maria Kubel, som talte til mig med en meget kedelig tone, som om at jeg bare kunne få penge til briller,hun sagde at jeg skulle gå på borger.dk og ansøge, ja, det er fint nok, men han har ikke nemid, så jeg ringede til Udbetaling Danmark, som var så søde, at sende mig et skema, sikken en oplevelse, for at få hjælp

10. februar 2025

Forhåbentlig den værste kommune i…

Forhåbentlig den værste kommune i Danmark! For jeg håber virkelig Greve kommune er bunden af bunden, fordi hold da op det er ringe. -i medierne fortæller de om Greves fantastiske administrationer. Min bare. Det eneste grund til at de sparer så mange penge, er fordi “servicen” og sagsbehandlerne bare en bunke maske mennesker som bliver ved med at påpege dine fejl, som om man var et lille barn. Også truer de hver samtale med at fjerne ens ydelse af usande grundlag. Og hver gang man spørger om hjælp, så får man en lang forklaring om at det er hovedtegnet der er problemet og man bare skal stille ret.
Og man får altid at vide at man ikke har ret til dit og dat, selvom i virkeligheden har ret, så man skal anke til Ankestyrelsen og vente 6-8 måneder for at få sin retfærdighed.
Ekstremt elendigt i forhold til Kbh som ikke fyrer Bull sheise af hver andet minut.
Øv nogle elendige djøffer. Jeg håber nogle kloge hoveder kan få dem erstattet med ai, så sparer vi penge på løn.

1. februar 2024

TOPSERVICE HOS GREVE KOMMUNE!

TOPSERVICE HOS GREVE KOMMUNE!
Fik brug for Greve Kommune for 2. gang.
Denne gang ifm. Nem/Mit ID udfordringer.
Som 1. gang fik jeg hurtig hjælp, imødekommende høj service, og problemet blev fulgt helt til dørs, så alt fungerede, da jeg gik derfra. En stærk oplevelse:-)

1. august 2023

Hold jeres børn væk fra familiecenter

Ikke noget at sige til at der er så mange kriminalle i Greve kommune i mine øjne.
Jeg var desværre fordomsfuld og troede at det var forældrenes elendige opdragelse der var årsagen!
Tiden har vist noget chokerende for mig. Min søn blev tvunget i kassen af skolen og kommune, og blev diagnosticeret til at være special tiltrods for at egen læge, børnesagkyndig psykolog fra Familieretshuset og psykologen fra Greve kommune mente han var en normal dreng der bare havde behov for støtte!
Min oplevelse har været at nogle fagpersoner i Greve kommunen virker professionelt, empatisk og behagelige, men det er kun facade og det er det der er skræmmende. Der blev også skrevet nogle usande påstand i min søns journal som lyder at han har psykiske udfordringer! Fx beder socialrådgiveren om at min søn kommer ud fra mødet sammen med kontaktpersonen for at se på en specialskolen. I journalen skriver hun at min søn blev urolig og rystet med benene og derfor bad hun ham om at komme ud!
Magten blev misbrugt og ligemeget hvormeget jeg kæmpet, var svaret “vi beklager HVIS du har oplevet det på den måde”
Jeg håber mine ord kan hjælpe nogen med at træffe den rigtige beslutning.
Kunne jeg skrue tiden tilbage, havde jeg uden tvivl bedt om privat hjælp ved behov.

4. maj 2022

Pavillon Greve

Vi bestilte i midten af marts 2023, en overnatning ved Pavillion Greve, som vi skulle bruge fra d. 15 til d. 16 april 2023, 6 dage inden vi skal af sted vil de pludselig have at vi annullere vores overnatning, da de pludselig selv skal bruge det, men vi får allerede ved bestilling en bekræftigelse på at vi har fået værelset, og ved booking.com får vi ingen hjælp, de siger vi skal tage i mod afbestillingen , så lad være med at booke noget der 😕

9. april 2023

Hej.

Hej.
Jeg desværre meget utilfreds med den udmelding borgmester og andre byrådsmedlem fylder med en masse løgn i aviser og tv.
Den chef der fyret fra kommunen, skal betale sit l. Tilbage efter min mening.
Og det står jeg fast ved.

6. august 2021

BRING APPSTORE TILBAGE JER..

HVORFOR FAUCK ER DET AT I HAR FJERNET APPSTORE FRA VORES GADGETS. I HAR OPRETTET DEN DER “GREVE APPS, ALLE DE APPS I HAR BRUG FOR” MEN GÆT HVAD DER IKKE EN ENESTE FKN LOMMEREGNER, SPOTIFY TIL AT LYTTE TIL MUSIK AT KONCETRER SIG BEDRE ER DER HELLER IK. OG FACEBOOK, INSTAGRAM OG SNAPCHAT ER DER IK, MEN DET BETYDER IK AT I GAMLE FKN KAELLINGER SOM IKKE KAN FINDE UD AF AT BRUGE DET, BETYDER DET IK AT I SKAL FJERNE FKN APP STORE. DER ER NOGLE APPS OS ELEVER SKAL HAVE FRA VORES LÆRER MEN DET KAN MAN FUUKKNNN IK!!!!!!!!! JEG ER FULD KOMMEN TRÆT AF JER. SÅ HVIS I FKN KAELLINGER IK BRINGER APPSTORE ELLER I DET HELE TAGET VORES IPADS TILBAGE UDEN DEN DER SKIDE FUNKTION INDEN MANDAG, JEG SVÆRGER I ALLE SAMMEN ER FKN PÅ DEN.

APPSTORE SKAL KRÆFTEDEME VÆRE TILBAGE INDEN MANDAG D. 18 MARTS 2019 KL 06.00 ELLERS ER I DØDE PÅ FKN DAGEN🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬

16. marts 2019

Træningsenheden 👍👍👍

Det er ikke kommunen som sådan men træningsenheden, jeg bedømmer.
En stor og dybtfølt tak til de de super dygtige, engagerede og skønne mennesker, jeg har været i hænderne på under mit langvarige genoptræningsforløb. Jeg vil gerne takke især Rikke, Vanessa og Pernille for deres professionalisme, høje faglige dygtighed og den dedikerede måde, de går til opgaven på. Det hjælper rigtig meget på både motivation og humør at blive mødt af top engagerede og empatiske mennesker. Jeg kan ikke forestille at kunne være i bedre hænder end deres. Jeg er dybt taknemmelig for alt, de har gjort for at få mig på fode igen. 1000 tak.

12. august 2018

Tune Hallernes Cafeteria - ubehøvlet betjening!!!

Dette er en anmeldelse af Selskabslokalerne og cafeteriat i Tune Hallerne.

Skulle hente min datter fra idræt og spørger pænt den unge pige i cafeteriaet om hvad den hurtigeste ret på menuen er at lave for kokken - feks en burger eller lignende. Hun ved det ikke og spørge pænt ‘kokken’ - fyren med det lange hår - han vrisser irriteret pomfritter til sin unge kollega. Jeg prøver venligt igen og forklare ogen jeg har kun en halv time og han vrisser igen ‘Pomfritter!’ Ingen forsøg på dialog eller forståelse - selvom hans unge kollega fint kunne forstå mig. Det var en meget ubehøvlet måde at behandle sine kunder på og ikke mindst kollega - godt min datter ikke arbejder dér!!

16. januar 2018

Medarbejdere totalt ligeglad med deres skatteborgere

I forbindelse med et lægeskift, efter vores praktiserende læge stopper sin praksis, har vi haft en meget dårlig erfaring med Greve kommune og deres håndtering af sagen. Efter en lang ventetid ved personlig fremmøde, har vi fået en accept med underskrift fra den nye læge, det er sket efter anvisningen fra kommunens hjemmeside.

Medarbejdere på kommunen ville dog ikke godkende skiftet, da de mener at accepten fra læge ikke var godt nok. De virker fuldstændigt ligeglad med at vi har handlet efter bogen (fulgt alle anvisninger), og de kan intet andet gøre end afviser lægens accept om vores lægeskift.

12. december 2017

Dårligste behandling jeg nogensinde har fået.

Har aldrig oplevet så dårlig og uprofessionel behandling som på Greve rådhus.

Jeg fik udleveret (fra Greve rådhus) et nem id nøglekort, som af en mærkelig årsag ikke passede til mit nem id.
Ringede til nem id og fik oplyst det korrekte nøglekort nr. (Som jeg skulle have haft istedetfor)
Dagen efter ringede jeg til kommunens hotline telefon for at høre hvad jeg skulle gøre. Fik at vide i telefonen at alle tiderne var optaget, men at jeg kunne prøve at tage ned alligevel og vente og se om de havde mulighed for at rette op på deres egen fejl.

Jeg møder op en time før lukketid. Jeg får at vide på at man skal bestille tid. Jeg tænker at det selvfølgelig er fair nok at de prioritere dem der har bestilt tid.
Det var som at møde en mur. Jeg blev afvist totalt af en ekspedienterne. I den time jeg ventede i åbningstiden sad hun bare og ventede eller lallede lidt rundt.

15 min før lukketid. Står jeg alene foran disken og den eneste (efter min overbevisning) effektive og kundeminded ekspedient spørger
Mig hvad hun kan hjælpe mig med. Jeg forklarer. 2 sætninger inde i min forklaring bliver jeg afbrudt af sikkerhedsvagten som fortæller ekspedienten at jeg ikke har bestilt nogen tid. Det hører “lederen”. Jeg forklarer situationen mens vagten, ekspedienten og lederen hører på. “Lederen” vil vende tilbage, efter at spørge hendes chef om hun må hjælpe mig.
Jeg venter omkring 30 minutter ud over deres åbningsningstid og får først der beskeden at de kan ikke give
Mig en tid.

Jeg har brugt flere måneder på at fordøje denne oplevelse. Kan ikke forstå at mine skattekroner skal bruges så dårligt.

Jeg tog til Vallensbæk dagen efter og efter 5 minutter havde jeg en succes historie.

5. december 2017

Jeg synes ikke de ansatte på rådhuset er kompetente

Jeg var i dag d. 9/3 på greve rådhus for at flytte min adresse fra Malmø til greve, det starter med at jeg bliver helt afvist da de ikke flere tiden har i dag. Damen der tager imod mig, beder mig om at komme igen mandag, eller tage hjem og bestiller en tid.

Jeg spørger derefter en vagt om det er noget jeg kan klare online, han spørger en kollega og finder så ud af at jeg skal møde op personligt.

Vagten hjælper mig så med at booke en tid, og ret overrasket finder vi ud af at der er masser af ledige tider samme dag. Vi skulle faktisk bare vente 10 minutter.

Jeg informerer Damen i indgangen om at der altså er masser af ledige tider idag, hun svarer mopset tilbage at det kommet helt an på hvad man skal..

Jeg kommer så til skranken og får Desværre en ret rodet rådgivning.. og gik derfra endnu mere forvirret og skuffet.. ærligt talt synes jeg ikke de var kompetente, eller særlig hjælpsomme..

Kedeligt at mine skattekroner skal betale sådan noget..

9. marts 2017

Er egentlig glad for at bo i kommunen - men ...

Ærgerligt med en forældet lokal plan, fra 70'erne, der gør det umuligt at få solceller på taget på vores hus i Karlslunde landsby. Cellerne må højst have glans 30, og det eksisterer simpelthen ikke på markedet. Så meget for al den snak om mindre CO2 udslip.

13. marts 2012

Er dette din virksomhed?