Har bestilt vare og har ikke modtaget.
Skrevet mail til dem, ingen svar....
Elendigt firma.. ....
Joomla! - the dynamic portal engine and content management system
Danmark
Har bestilt vare og har ikke modtaget.
Skrevet mail til dem, ingen svar....
Elendigt firma.. ....
Fantastisk forretning. Uanset om man skal bruge et dyrt sæt tøj eller en lille dims til ingen penge er service i top, og man giver sig altid tid til hver kunde.
Det, de ikke har, står de på hovedet for at skaffe hjem.
Bestilte varen om mandagen. Kontaktede firmaet om tirsdagen for at sikre mig, at varen nåede frem, da denne skulle bruges til gave i den kommende weekend. Havde varen om torsdagen. Super fint!
Super fin oplevelse
Tilfreds med varen og ingen problemer med ombytning. Ærlig frisk og personlig betjening pr tlf. Kan anbefales herfra
Super service og ganske fine priser. Udvalget i butikken er stort. Mange forskellige fabrikater, så der er lidt for enhver smag.
SVARER IKKE .. bestilte mine ting, har stadig ikke fået dem og de svarer ikke!
Altid den bedste service og tid til en god snak. Spændende hvor butikken åbner d. 1 marts.
Bestilte vare. Da den ikke ankommer og jeg ikke hører noget skriver jeg ind, hvortil jeg får svaret: "genstanden er udsolgt fra grossisten, så ordren er annulleret".
Ret træls at jeg ikke bliver informeret, især op til jul.
Der sker ingen ting find et andre sted
Bestilt vare 01.11 har rykket på mail og på telefon og der sker ingen ting.
:-(
Fint udvalg, frisk på lidt snak og en hurtig handel, så man ikke gider bestille fra nettet.
Afsendte først min ordre en uger efter mit køb, så den nået selvfølgelig ikke frem til fisketuren. Da varen ankom var emballagen i stykker.
Virkelig rar og grundig vejledning og betjening!
Glenn er altid hjælpsom og snaksagelig. Der går hurtigt 1 time i hans butik og han er altid frisk på at lave en god handel og komme med forskellige tips og historier.
service er altid i top, Glenn er altid til at handle med, super butik.
Det er en sand fornøjelse at handle i grej-butikken. Altid et kæmpe smil på ekspedienterne...
Stor viden om produkterne og er tingene ikke at finde i butikken, bliver de lyn hurtigt bestil hjem.
Anbefaler alle at slå et smut forbi og få den gode service !!!
Dette er min eneste grej butik.
Super service, ejeren er altid til at handle med
I grej butikken møder man altid branchens mest smilende og glade mand, som yder en fantastisk service.
Grej butikken fører mange af de store mærker, og alt er i en pris venlig klasse.
Der findes meget forskelligt grej til fiskeri, jagt og beklædning.
Super kompatibelt og imødekommende personale, konkurence dygtige priser og fornemmelsen af at alle kunder er på lige fod :) Thumps up herfra !!