Jeg har sjældent oplevet så god service som hos GreenTools. Da jeg havde bestilt et par handsker i en forkert størrelse, reagerede de straks og sendte mig et par nye. Man føler sig set og tage... Se mere
Det var super nemt at finde ud af, hvad jeg skulle gøre, for at købe mine tre mejsekasser hos greentools. Ligeledes var jeg meget glad for at kunne vælge mellem to forskellige fragtmåder. Pakken... Se mere
Bestilte 2 stk segl (små hånd segl) via nettet onsdag aften..................fredag eftermiddag kunne jeg hente varen i min lokale Blockbuster på Strandvejen i Hellerup. ALT lever bare op til f... Se mere
Jeg bestilte sidste weekend en Felco 7 havesaks over nettet. Den skulle bruges som fødselsdagsgave fredagen efter, så det var rigtig fint, at der et par dage senere kom besked om, at saksen var afsen... Se mere
Them Skovvej 5, 8653, Them
- +45 26489949
- info@greentools.dk
- www.greentools.dk
Tillidsfuldt firma
internet handlen nem og hurtig. Varen er som lovet og helt ok.
Har kun ros
Rigtig go` hjemmeside med det jeg har behov for og telefonservicen er også helt i top.
udemærket
sikker handel. lidt kortere leveringstid ønkes, men de lever fuldt op til det de lover.
Alt er ok!
GreenTools' fysiske lagerstatus stemmer overens med den viste på deres hjemmeside. Varen bliver sendt med det samme med god info om status via mail. GreenTools opfylder alt det man burde kunne forvente.
Nemt og enkelt.
Overskuelig hejmmeside, som er nem at navigere rundt på, og som indeholder de informationer, jeg havde behov for.
Betaling forløb overordentlig nemt og uden problemer.
super pro service
der er ikk andet at sige end at det var en god oplevelse at handle med Green Tools.dk
Tak for det
Rene B
solidt
Jeg købte 3 redekasser. Kasserne er meget gedigne, og jeg håber fuglene mener det samme.
Kvalitet, service og en fornuftig pris!
Vi købte en fuglefoderkasse som fødselsdagsgave til et familiemedlem. Det funkede bare hele vejen igennem. Vi kan kun anbefale GreenTools på det varmeste. Hans Lindum Møller
Gode økser
hurtig levering. Flækøkser der er gode at arbejde med.
Allan
Velfungerende, pålideligt site!
Købet af beskærersaks forlæb helt efter bogen, tak!
God og gennemskuelig levering
Det var let at finde de ønskede varer på hjemmesiden, og bestillingsproceduren uproblematisk. Leveringen skete til lovet tid efter forudgående advisering herom.
Hurtigt, effektivt og super kvalitet!
Hvad mere er der at sige...?
Alt som lovet, hurtig levering!
Hurtig levering midt i julehandel og snestorme, tak for det:-)
Hurtig levering, flot produkt
Har købt fuglekasser. God kvalitet, flot finish og leveret hurtigt. Super.
Service og hurtig levering!
Det var nemt at handle med GREENTOOLS via internettet. God oversigt over produkter og fin omtale af de enkelte ting.
Jeg bestilte en rosensaks, og meget hurtigt kom en e-mail med oplysning om, at ordren var modtaget. Varen kom meget hurtigt, højst 2 dage efter bestilling.
Jeg har kun grund til at være tilfreds!
Første gangs køb fra Greentools.
Søgte en sneskovl da der ingen var i landet, men hurtigt her efter skaffede Greentools lige den jeg ønskede. Gav mig besked at de havde skaffet den og 3 dage senere modtog jeg den.
Dette er rigtig godt gået !