Jeg har sjældent oplevet så god service som hos GreenTools. Da jeg havde bestilt et par handsker i en forkert størrelse, reagerede de straks og sendte mig et par nye. Man føler sig set og tage... Se mere
Det var super nemt at finde ud af, hvad jeg skulle gøre, for at købe mine tre mejsekasser hos greentools. Ligeledes var jeg meget glad for at kunne vælge mellem to forskellige fragtmåder. Pakken... Se mere
Bestilte 2 stk segl (små hånd segl) via nettet onsdag aften..................fredag eftermiddag kunne jeg hente varen i min lokale Blockbuster på Strandvejen i Hellerup. ALT lever bare op til f... Se mere
Jeg bestilte sidste weekend en Felco 7 havesaks over nettet. Den skulle bruges som fødselsdagsgave fredagen efter, så det var rigtig fint, at der et par dage senere kom besked om, at saksen var afsen... Se mere
Them Skovvej 5, 8653, Them
- +45 26489949
- info@greentools.dk
- www.greentools.dk
Andre kiggede også på
Fuglehuse fra Greentools
Vi købte 3 Fuglehuse hos Greentools. Meget nem bestilling, betaling og lynhurtig forsendelse. Fuglehusene er i en rigtig god kvalitet. Så du kan roligt købe hos Greentools, det vil vi helt sikkert gøre igen..
Service som forventet :-)
Købt en stengreb til en pris der ligger pænt under byggemarkeder mv. Kom som lovet efter få dage.
Ingen forbehold
Jeg bestilte et redskabsophæng som blev leveret indenfor et par dage. Ikke noget at klage over her.
Fremragende - hurtigt
Jeg købte en stengreb.
Den var fremme dagen efter.
omk. leveringen af købt varer
Da min varer skulle afleveres fik jeg ikke besked herom, blot en besked fra jeres samarbejdspartner om at jeg skulle ringe til dem. Fik at vide de ikke kunne aflevere varer, da jeg ikke var hjemme og at jeg nu kunne vælge om jeg selv ville hente den på deres lager eller betale kr. 89 for at få den leveret en gang til. De måtte ikke bare lade varer stå uden at aflevere til en person. De anførte ikke at have fået mit tlf., hvilket jeg ved jeg at givet til jer ved bestilling af varer. Da Fragtmændene ikke kan sige hvornår præcist de kommer må jeg nu afsp. indtil flere timer for at få min betalte varer og derudover betale ekstra for leveringen, som jeg jo allerede havde betalt. Så jeg er ret ikke sikker på aldrig at benytte mig at jeres forretning.
<hurtig og præcis levering før forventet
<hurtig og præcis levering før forventet - det bliver næppe sidste gang jeg handler her.
køb af Felco beskærersaks
Nemt at bestille fra hjemmesiden
God opfølgning på mail
Varen kom hurtigt frem
Det kan ikke være bedre
Valgte et stort foderhus fra Greentools til min mand i fødselsdagsgave. Det er meget rustikt og lækkert og han sværmer om det og skal nu til at lave fuglemad!
Blev leveret uden problemer 2 dage efter bestilling hos naboen som planlagt.
5 stjerner, mindre kan det ikke være.
perfekt
køb af galax redskabsholdere. Måtte på grund af forkert bestilling kontakte firmaet pr. telefon for at ændre bestilling. Venlig og perfekt behandling og bekræftigelse af både ny og annuleret ordre via e-mail. Sådan skal det være - det skaber tillid. Levering til tiden
Hurtigt og nemt.
Bestilte et fuglefoderhus - 4 dage senere sad musvitterne og guffede solsikkekerner i sig!!! Det er ikke sidste gang, jeg bestiller varer hos Greentools.
Marken er mejet / græsset er slået
Jeg har i en del år ønsket mig en rigtig "gammeldag" hø-le, med leskaft i asketræ. En dag, da jeg ledte efter et andet haveredskab på nettet, fandt jeg leen. Den blev bestilt og få dage efter havde jeg den.
Den er super - nem at slå med - når man altså kan bruge den, og det kan jeg !!
Siden har jeg bestilt et længere leblad, som ikke er afprøvet endnu.
Næste gang jeg skal bruge et eller andet specielt, vil jeg nok lige kigge, om Greentools har det.
foderhus på fod i lærketræ
foderhus i lærketræ, hurtig levering og perfekt indpakket
Fantastisk service
Er rigtig glad for, at selvom jeg havde skrevet forkert leveringsadresse på i første omgang, så blev jeg kontaktet, så jeg kunne rette adressen, og så blev pakken sendt afsted igen!
Fugle i haven
Stærene glæder os forår og sommer med en masse liv, når de bringer to kuld unger på vingerne i vores have. De gamle fuglekasser var udslidte, og det er fine og gode afløsere, vi har modtaget fra GreenTools. Sammen med tre mejsekasser, som vi glæder os til at se, om mejserne vil flytte ind i næste forår. Og smukke gyldne er de også i det bestandige lærketræ
Smukt håndværk
Købte to høstsegl - fik god telefonisk vejledning i ergonomien i de to forskellige modeller. Endte med at købe dem begge! Fint håndværk - alle tiders til at rydde under buske o.lign.
Handel med greentools
De gange vi har handlet med greentools, har der aldrig hæret noget og sættre en finger på.
Vi køber igen
Fik 3 dejlige fuglekasser leveret hurtigt. Indpakning af forsendelse i top.:)
Jesper Sejersen
Der var lidt med forsendelsen men det er rettet
Købte 2 beskære sakse
Udmærket
Har endnu ikke fået sat fuglehusene op, men forventer at de vil fungere fint. De er i hvert fald smukke og overholder til fulde forventningen om kvalitet i forhold til prisen. Har intet at udsætte på service ol.