GREENHOUSE Skincare Anmeldelser

3,6

Jeg fik en behagelig ansigtsbehandling i går med afrensning, maske og den skønneste massage. Nu ser min hud yngre ud. Min hud er blød og har en fin udstråling. Jeg blev taget godt imod i receptionen,... Se mere

Jeg kører helt fra sønderjylland for at besøge denne klinik. Personalet i Greenhouse skincare er SÅ søde, dygtige og man føler sig helt tryg i deres hænder. Med hensyn til behandlingen er både las... Se mere

Første gang jeg bestiller fra Greenhouse Skincares hjemmeside - og formentlig ikke sidste gang. For det første var de absolut billigst med ZO Skin Health hudplejesæt, derudover bestilte jeg mandag... Se mere

Jeg er dybt skuffet over den service greenhouse tilbyder, eller nærmere mangel på samme. Jeg har bestilt 2 produkter på deres hjemmeside. Der kommer intet trackinglink ingen information, ingen venli... Se mere

1. Hudplejeklinik

GREENHOUSE Skincare er en hudklinik i Aarhus, som har eksisteret siden 1996. Vi har uddannet hudterapeuter og læger tilknykket klinikken. Vi tilbyder forskellige behandlinger indenfor hud og hår og har erfaring i at arbejde med forskellige hudtyper og hudtilstande. Vi er en af de få klinikker, der har glæden af at tilbyde produkterne Cosmeceticals og Pharmaceticals, hvor visse produkter, grundet højt indhold af virksomme ingredienser, kræver at vi har læger tilknyttet vores hudklinik. Vores råd til dig: - Stil krav til dine produkter? - Hvem står bag produkterne? - Indeholder produkterne ingredienser, som har virkning i huden og gør huden sund og stærk? Du er altid velkommen til at kontakte os på: 8612 0600 / info@greenhouse-skincare.dk

Middel

Svarer typisk inden for 24 timer

Den dejligste kundeservice

Jeg har altid fået den skønneste behandling ☺️

30. oktober 2024

Besvarelse fra GREENHOUSE Skincare

Tak for din anmeldelse, og du er tilfreds med vores behandling i klinikken. :-)

De allerbedste anbefalinger til…

De allerbedste anbefalinger til Greenhouse SKINCARE fra mig. Danmarks bedste klinik.
Maria er fuldstændigt fantastisk dygtig til sit arbejde. Min hud er som en på 30 igen, da jeg ankom til Maria var mine porer store og jeg havde små rynker i ansigtet. Maria customizer hver eneste behandling og skræddersyer præcist hvad du har brug for. Jeg har gået hos andre klinikker og der er slet ikke den samme professionelle tilgang til tingene som hos GH. Jeg må bare sige hvis du virkelig skal gøre noget godt for din hud findes der intet bedre sted end Greenhouse Skincare - jeg kommer aldrig til at gå andre steder.

24. oktober 2024

Hej Camilla,
Tusind tak for den flotte anmeldelse. Rigtig god weekend :-)
/Louise, GREENHOUSE Skincare

De er simpelthen så søde og…

De er simpelthen så søde og professionelle på green house clinic.
Selvom det tog længere tid end forventet at blive færdig med min voksning blev det stadig gjort med omhu, og ikke bare et stykke stresset halvfærdigt arbejde.

29. juli 2024

Besvarelse fra GREENHOUSE Skincare

Tak for den fine anmeldelse. :-)
Vi bestræber os altid på, at gøre et godt stykke arbejde.

Super søde og meget imødekommende

Super søde og meget imødekommende. Jeg går altid derfra med et fantastisk resultat. Jeg kan varmt anbefale dem

22. juli 2024

De VARMESTE anbefalinger

Nu har jeg efterhånden fået flere ansigtsbehandlinger ved søde Therese og jeg er altid ovenud tilfreds. Jeg kan tydeligt se en positiv forskel på min hud, når jeg har fået en klinisk ansigtsbehandling. Derudover får jeg også altid den absolut bedste rådgivning i hvordan jeg skal anvende produkterne derhjemme.
Jeg føler mig altid i trygge hænder, når det er under hendes. Hun lytter til ens ønsker, samtidig med at hun giver en realistisk rådgivning - tydeligt at mærke at fagligheden er i top.
De VARMESTE anbefalinger herfra.

17. juli 2024

Glad førstegangskunde

Jeg nåede ikke at booke en vokstid, hvor jeg plejer, inden de gik på ferie, så jeg skulle finde et nyt sted. Det blev GreenHouse Skincare og det var et godt valg. Lækker klinik, skønne omgivelser og jeg blev modtaget af Louise, som er i mesterlære og det var en rigtig god oplevelse. Nem at tale med, tryg at blive behandlet af som førstegangskunde og vidende om wellness osv fordi hun har arbejdet med området i mange år. Jeg kommer rigtig gerne igen.

16. juli 2024

Tusind tak for den gode anmeldelse. Det sætter vi rigtig stor pris på :-)

Greenhouse vil jeg ALTID anbefale fra…

Greenhouse vil jeg ALTID anbefale fra nu af! Alle gange jeg har været hos dem har jeg haft fantastiske oplevelser. Personalet er utroligt skønt og går op i deres arbejde. Kan varmt anbefales!

15. juli 2024

Besvarelse fra GREENHOUSE Skincare

Tusind tak for den gode anmeldelse. Det sætter vi stor pris på :-)

Verdens bedste stedet og belhandler 🤍

Verdens bedste stedet og belhandler 🤍

12. juli 2024

Besvarelse fra GREENHOUSE Skincare

Tak for den gode anbefaling. Det sætter vi pris på. Vi sætter også pris på, at du kommer hele vejen fra København :-)

Lynhurtig fragt og supergode priser

For det første var de absolut billigst med ZO Skin Health hudplejesæt, derudover bestilte jeg mandag formiddag, og pakken kunne hentes allerede om tirsdagen. Super hurtig fragt, alt var pakket fint ind, der var lidt slik med og en rabatflyer.

Fuldt ud tilfreds!

2. juli 2024

Hej Emma,

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Vi ser frem til at modtage flere ordre fra dig i fremtiden. - Rigtig god sommer.

Har handlet produkter hos GreenHouse…

Har handlet produkter hos GreenHouse Skincare flere gange og servicen er altid i absolut top!
Boede jeg i Århus, så var klinikken bestemt blevet mit faste behandlingssted!

21. juni 2024

Besvarelse fra GREENHOUSE Skincare

Tusind tak for den fine anmeldelse. Det sætter vi pris på :-)

Klinikken ligger lige overfor hovedbanegården, så det er nemt at komme hertil, og du er altid velkommen :-)

Kan anbefales :)

Maria er super sød og hjælpsom. Jeg kan virkelig mærke, at hun er interesseret i at opnå de bedste resultater.
Klinikken ligger derudover helt centralt i Aarhus; direkte overfor banegården. Og det er nogle rigtig pæne lokaler.
Sidst men ikke mindst virker laserbehandlingen rigtig godt på mig. Så jeg kan absolut anbefale stedet!

13. juni 2024

Besvarelse fra GREENHOUSE Skincare

Tusind tak for den gode anmeldelse :-)

Skøn klinik

En virkelig skøn klinik med dejlige og renlige omgivelser. Jeg er kommet hos Maria i over et år og har kun haft gode og positive oplevelser og resultater!

Fem stjerner herfra!

6. maj 2024

Besvarelse fra GREENHOUSE Skincare

Tusind tak for din gode anmeldelse. Det sætter vi meget stor pris på.

Mvh Nor, GREENHOUSE

Allerede en time efter bestilling kunne…

Allerede en time efter bestilling kunne varen afhentes. Og der var vedlagt lækker vareprøve. Kan klart anbefales!

26. februar 2024

Besvarelse fra GREENHOUSE Skincare

Tak for de fine ord, det betyder meget for os da vi altid bestræber os på at gøre os umage.
Vi håber at du vil handle hos os igen på et senere tidspunkt :)

En overskuelig hjemmeside med lave…

En overskuelig hjemmeside med lave priser. Vedlagt fast rabatkoder i min pakke med hurtig levering og så også prøver og lidt snolder med i pakken. Det er helt klart noget som jeg vil gentage :-)

24. september 2023

Besvarelse fra GREENHOUSE Skincare

Tusind tak for den fine anmeldelse :)
Vi er glade for, at du har været tilfreds med din oplevelse på vores webshop :)

Service i topklasse, hurtig levering!

Bestilte igår og modtog mine varer idag. Varen jeg skulle have var billigst her, sammenlignet med andre webshops og så har jeg endda fået 3 forskellige prøver med i pakken + lidt bolcher og en fast rabatkode på den serie jeg benytter. Det er simpelthen service i topklasse og det er absolut ikke sidste gang jeg bestiller herfra. Kæmpe point 🙏

9. maj 2023

Besvarelse fra GREENHOUSE Skincare

Tusind tak for din fine anmeldelse af vores webshop! Det betyder utrolig meget for os, at du har givet dig tid til at sende en anmeldelse vores vej! Vi gør altid vores bedste for, at vores kunder får en god oplevelse, og vi er utrolig glade for at høre, at du blev glad for din pakke herfra :)

Vi ønsker dig en dejlig dag!

/GREENHOUSE

Fantastisk

Fantastisk service, megahurtigt. Jeg er begejstret for prøver, de giver inspiration og rigtig fornemmelse af produktet.

23. marts 2023

Kære Anja,

Tusind tak for dine positive ord om os. Hvor er det dejligt, at du er blevet inspireret af de produktprøver vi har givet dig - vi vil altid gøre vores bedste for at gøre os umage. Tak fordi du tog dig tid til at skrive de pæne ord om din oplevelse hos os.

Du ønskes en skøn dag!

Hurtig levering - god oplevelse

Hurtig levering. Flot pakket ind med gratis prøver og bolsjer. Super god oplevelse sammenlignet med mange andre.

13. marts 2023

Kære Vanessa

Tusind tak for din fine anmeldelse :)

Vi bliver altid inspireret til at gøre os endnu mere umage, når vi får positiv feedback fra vores kunder :)

// Team GREENHOUSE

Jeg er super glad og tilfreds med de…

Jeg er super glad og tilfreds med de behandlinger jeg får. Min hud har aldrig været pænere. Maria er virkelig dygtig og professionel. Jeg føler mig tryg og i de bedste hænder.

23. september 2022

Kære Ann

Tusind tak for den fine anmeldelse, det betyder meget for os.

Vi gør altid vores bedste for at vores kunder skal føle sig trygge og gå fra klinikken med det bedste resultat.