GreenBeautyShop.nl Anmeldelser

2. Leverandør af skønhedsprodukter
  3. Kosmetikbutik
  4. Kosmetikindustri
  5. Helse- og skønhedsbutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Dé groene beautyshop voor de beste merken biologische, eco en 100% natuurlijke cosmetica, make-up & parfum • Beauty-boosting natuurcosmetica!

Under middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

3 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Oppassen met natuurlijk Henna verf

Een dik half jaar geleden geleden heb ik de Henna natuurlijke haarverf voor het laatst gekocht en gebruikt bij Green beauty shop en mijn hoofdhuid is daardoor erg beschadigd, haar uitval, irritatie en pijn, zelfs het witte mengpotje heeft blijvende kleur schade geleden
(om naar te zien hoe chemisch en sterk bijtend het is geworden) het product is zeker niet meer zo natuurlijk.

Ik gebruik het al 1-2 jaren en was er altijd erg tevreden van, iets wat echt natuurlijk is en niet te slecht voor de haren en hoofdhuid was is moeilijk meer te vinden.
Maar de laatste keer ben ik zeker dat ze van ingrediënt zijn veranderd of zaten ze in een test periode. Zowel de dikheid gevoel op de haren en het effect erna was dag en nacht verschil.
Geen glans meer op haren na gebruik,
droog, pijnlijk en branderige hoofdhuid haren vallen uit.
Ik heb het schriftelijk laten weten maar ze
namen geen verantwoordelijkheid en niet wilde niet eens de overige paar pakken dat ik nog had terug nemen.
Ik zal Green beauty shop helaas ook nooit meer kunnen vertrouwen.

Ik raad het iedereen af om de risico te nemen, dat product was de laatste keer echt onveilig!

12. december 2025

Voor retourzending door postnl wordt mij € 7,10 in rekening gebracht terwijl ik voor verzendkosten al € 6.10 heb betaald.

Omdat volgens hen ikzelf een verkeerd huisnummer heb opgegeven, wat grote onzin is, is mijn bestelling naar hen retour verzonden. Dit ondanks mijn verzoek aan hen mijn bestelling opnieuw te verzenden.
Ondanks dat ik al voor verzending € 6,10 heb betaald, wordt mij voor de retourzending nog eens € 7,10 in rekening gebracht. Hier bestel ik dus nooit meer iets.

1. juni 2026

Slechte klantenservice

Producten besteld, maar niet aan mijn adres geleverd maar naar een ander adres, waardoor het pakketje is "geweigerd " en terug gestuurd is naar greenbeautyshop. Zelf telefonisch contact gehad met PostNL en gevraagd hoe dit kant. Zij gaven aan dat de postcode wel klopte maar dat er alleen een andere straatnaam bij was gezet. Waarschijnlijk door een automatisch systeem. En zij gaven aan dat mijn pakketje dus onterecht is geweigerd en retour gestuurd Post NL geeft ook netjes aan dat GreenBeautyshop restitutie aan kan vragen en mij mijn geld en retour kosten terug kan betalen. Na veel mailtjes wil de greenbeautyshop mij alleen maar een klein gedeelte terug betalen .. en wimpellen ze me maar gewoon af.. slechte service, terwijl Post NL het zo netjes wilde oplossen.

Ik zal dit bedrijf niet aanraden. Alleen als je van je geld af wil.. De fout bij een ander neer leggen terwijl het heel makkelijk opgelost had kunnen worden. Slechte klantenservice

Post NL daarintegen hebben mij perfect geholpen. Alleen jammer dat de greenbeautyshop er niks mee doet.

8. april 2025

Behulpzaam

Buitengewoon vriendelijke, meedenkende en behulpzame klantenservice!
Die nemen echt de tijd om.je vragen goed te beantwoorden.
Heel erg blij met dit lieve team!!❤️

31. januar 2025

Factuur betalen voor nooit besteld/ geleverd produkt

Krijgen een factuur te betalen aan Klarna. De bestelling is nimmer doorgezet. Het product is in winkelmand blijven liggen en dus nooit verzonden naar mij. Uiteraard zowel Klarna als The Green beautyshop hierover benaderd. Uiteindelijk wordt besluit in mijn nadeel beslist en moet ik een bedrag betalen voor een product wat nooit besteld en geleverd is. Diefstal!
Ik zal hier nooit een bestelling doen en zal anderen hier voor waarschuwen.
C.E.

16. juli 2024

mooie haarkleur zonder irritatie

Ik heb de haarkleur gebruikt op grijs haar. Was een mooie kleur en geen irritatie aan mijn hoofdhuid. Ook makkelijk in gebruik. Goed de instructie lezen. Ik hoop dat het ook op lange termijn blijft zitten maar moet dat nog ervaren. Dus tot nu toe een aanrader.

25. februar 2022

Blijf hier terugkomen, geweldige producten en goede service

Bestel al een tijdje hier beautyproducten zoals make-up en henna haarverf. Altijd snelle levering, hele fijne duurzame en groene producten en zeer goede service. De kwaliteit van de producten is altijd fantastisch, voor mijn gevoel zijn ze heel goed in de juiste selecties hierin maken voor hun assortiment.
Soms zit er een hoger prijskaartje aan, maar dat hoeft niet. Bijvoorbeeld de poederfoundation die ik altijd van ze koop. Maar als ik dan weer een ander goedkoper merk elders uitprobeer weet ik precies waarom die van deze winkel toch altijd beter was.
Een keer zat er een verkeerd product in mijn bestelling, was snel geregeld met een kleinigheidje er nog bij. Echt top en kom hier telkens terug.

22. februar 2021

Fast delivery, nice packaging

Some things that I needed were cheaper than Amazon, so I ordered from this website. They were delivered very quickly and packed very nicely. I felt like I'm unwrapping a Christmas gift. Glad that I've discovered this shop.

12. juni 2020

Er dette din virksomhed?