www.greedy.dk Anmeldelser

3,7

Købte et ur, og en trøje inde på greedy, kan kun sige at det kan anbefales, hurtig levering, og der var ikke noget der menglede eller noget. Kan anbefales

Jeg købte for ca. 1 år siden et ur på greedy der oprindeligt var sat til omkring de 500 kroner. Jeg blev først glad for varen, men allerede efter knap et år, begyndte uret at vise tegn på slitage. Der... Se mere

Bestilte en trøje, t-shirt, øreringe og nogle sandaler Alt forløb fint og levering var hurtig. Dog var kassen tingene ankom i MEGET lille. Kassen bar tydelig præg af der ikke helt var no... Se mere

Vi har bestilt 2 gange via internettet, til vores teenagesøn, som selv har fundet siden og ønsket sig forskelligt derfra. Varerne kom hurtigt, uden problemer. Han, og vi, er yderst tilfredse med... Se mere

1. Herretøjsbutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Vi sælger trendy og modebevidste accessories, tøj og grooming produkter til mænd online. Vi tilbyder Danmarks bedste udvalg af accessories. De nyeste og mest unikke tøj brands fra USA blandet med stærke Europæiske brands. Vores produkter hentes over hele verden, hvorfor du hos Greedy.dk kan købe varer, der ikke er at finde i andre butikker. Er det fedt vil vi have det!

Middel

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

God kundeservice!

Har handlet en del hos Greedy og har aldrig oplevet noget der mindede om problemer! Her for nylig fik jeg dog en defekt vare, men Greedy var gode og hurtige til at finde en løsning på problemet.
Som Thomas skrev i forrige anmeldelse. Keep up the good work!

12. november 2009

Helt perfekt

Jeg har nu handlet ved Greedy 2 gange.

Det spiller sgu, jeg lyster ikke engang at skrive hvad der er godt, fordi det har alle de andre har på siden gjort. De bytter uden brok, hvis man feks lige har været lille nok i vurderingen af ens størrelse :-) osv osv. Det dur bare. Andet er der ikke at sige til det.

FJ

31. august 2009

Perfekt og fantastik service!!!

Min oplevelse med greedy fra tidligere køb og så nuværende er FANTASTISK!
De leverer til tiden, de har en utrolig god service over telefonen.
De er utroligt hjælpsomme. Jeg takker for en rigtig god handel.
Det er en hjemmeside som man trygt kan regne med.

MANGE TAK GREEDY!

9. juli 2009

Super Service!

Har bestilt flere gange fra greedy.dk - dagen efter er det på posthuset og er lige præcis hvad man har bestilt. Så kan det næsten ikke være bedre!

Kommer til at handle flere gange hos dem og kan anbefale dem til andre.

2. juli 2009

Fremragende webshop

Jeg har benyttet Greedy flere gange nu, og hver gang har jeg fået leveret mine varer hurtigt og uden problemer. De kan absolut anbefales.

16. juni 2009

Alt forløb som det skulle!

Jeg kan kun sige at jeg er tilfreds. Jeg har kun købt 1 gang foruden denne ordre, og alt forløb som det skulle. Fik mine varer i løbet af et par dage, og da jeg skulle bytte den ene t-shirt pga. at den var for lille, forløb det også her smertefrit, så kan kun anbefale hjemmesiden :D

8. juni 2009

Smertefrit som altid

Så fik jeg lagt min 14. ordre hos dem og igen forløb alt helt smertefrit, der gik 2 dage fra jeg havde bestilt til jeg stod med et lækkert produkt i hånden.

Kan kun anbefale denne virksomhed til andre!

8. juni 2009

Fint køb, indpakning kunne forbedres

Bestilte en trøje, t-shirt, øreringe og nogle sandaler

Alt forløb fint og levering var hurtig.

Dog var kassen tingene ankom i MEGET lille. Kassen bar tydelig præg af der ikke helt var nok plads.

Der var desuden også en kasse til sandalerne som var mast flad og er nu derfor ubrugelig (Se vedlagte billede)

Købte trods alt over 1000kr (gratis levering) og forventede lidt mere.

26. maj 2009

Uden tvivl en af de bedste

Jeg har før brugt GREEDY.DK til at købe igennem, de har det store plus at de har tøj som ingen andre, eller andre hard to find produkter. deres størrelses udvalg er lidt af et minus, da de ikke har alle de "normale" størrelser på lager.
ud over det, så er der super hurtig levering, extrem god kundeservice.
hvad mere kan man sige?

25. maj 2009
www.greedy.dk-logo

Besvarelse fra www.greedy.dk

Hej Nick. Mange tak for de fine ord. Jeg vil lige kommentere på det med størrelserne. Vi køber altid s-m-l-xl som udgangspunkt. Nogle gange tager vi også 2XL ind. Desværre rammer vi nogle gange mere rigtigt end vi selv havde regnet med. Og så går det stærkt med at tøjet bliver udsolgt i de populære størrelser og vi ender med 1x small tilbage :-(

Fantastisk

Hjemmesiden er let og overskuelig, leveringen sker fejlfrit og hurtige og produkterne er super fede.
Det eneste problem er at der ikke er mere pigetøj:-)

Elsker Greedy

29. april 2009

Perfekt!

Har handlet der flere gange efterhånden hen over længere tid, og varen kommer altid hurtigt, er fejlfri og er præcis som forventet

30. marts 2009

PERFEKT!

Det er sjældent man finder en oversjuelig hjemmeside, med så mange fede ting!
og servicen er i top!
Respekt!