Grandjean Cykler Anmeldelser 6

3,1

3,1

Middel

Alt for ringe, hold jer langt væk

Cykelhandleren overtaler min datter til at få lavet en reparation til 1500 kr som vi havde aftalt ikke skulle laves. Da cyklen så kommer hjem, virker den ikke og skal til reparation igen !
Tilføjelse senere:
Det var det helt utroligt! Det viser sig så da den kommer hjem anden gang, at gearet ikke er justeret efter reparationen! Når gearvælgeren står på 8. gear kører den i 7. osv. - Ja, det er godt nok svært at justere, og vi brugte meget tid på at gøre det selv, men man forventer, at en cykelhandler har justeret gearet, når han har haft fat i det!
Endnu en opdatering til det værre!
Baghjulet var ikke spændt ordentligt fast! Efter at have kørt 20 km faldt det simpelthen af (dog ikke mens cyklen kørte)!
Chokerende ringe cykelhandler!

3. marts 2026

God, venlig og hurtig service. Ejeren er en travl herre, så det kan betale sig at ringe først, hvis man vil være sikker på, der er åbent.
Men stadigvæk; der er hurtig service, aftaler/deadline overholdes, eller arbejdet er ordnet tidligere.

27. december 2025

I Juli var jeg nede og bestille en ny…

I Juli var jeg nede og bestille en ny del til kranken (hvor pedalerne sidder) for kr. 1.500,-. Fordi hele den ene side faldt af. Men nu er den sjovt faldet af igen, her 10 måneder efter. Så kan man jo så spørge sig selv, om jeg nu også fik en ny del monteret. Eller om det bare var utrolig dårligt arbejde. Det må jeg lade være op til læseren.

7. juli 2023

Elendigt.

I har åbent fra 9:30 til 17:30.
Kommer kl 12:40. Der er lukket med et skilt i døren at I er tilbage kl 14:00.
Nu er klokken 14:40.
Der har været 2 kunder, der er gået igen. Det gør jeg også.
Elendig måde st drive forretning på.

2. marts 2023

Super service!

Utroligt god service og studievenlige priser!
De lapper hurtigt og nemt det punkterede dæk og så endda med et smil på læben! Jeg skulle have lappet en punkteret cykel, og det tog kun et par timer - og så endda for kun 50kr!
Cyklen punkterede samme aften, men heldigivis var der ingen problemer: Grand Jean fiksede den igen for den runde pris af 0kr.
Simpelthen kvalitet!

I perfekt trække-afstand fra DTU, så de udannede studerende kan få hjælp til at fikse curling-cyklen ;)

Det er ganske enkelt en fantastisk cykelsmed!

25. november 2019

Er dette din virksomhed?