1. Delikatesseforretning

Oste og charcuteri i bedste liga. Her finder du ingen masseproducerede oste eller pølser med lange lister af e-numre. Her får du den rene vare, skabt af ærlige råvarer og med kærlighed til den gode smag.

4,3

Lækker tapas, god service, men også dyrt

Bestilte 45 kuverter af "den lækre" samt brød og smør til en reception.
Der var super service hele vejen igennem.
Maden var fint anrettet med skilte på de forskellige retter. Det var supper lækkert og fin variation.
Det er dog også ret dyrt, hvis jeg kunne gav jeg dem 4,5 stjerner (:

20. juni 2024

Lækker ost

Har fået både tapas og ost fra Grand fromage flere gerne. Det er både lækkert og smager fantastisk.

5. juli 2021

Grand fromage Aarhus

Grand fromage Aarhus
Købte en SPOT deal ved Grand fromage i Aarhus - 4 gange tapasanretning til normalpris 179- pr anretning. Spotpris kr. 89- pr. anretning. Der var ikke megen tilbud i den anretning, da indholdet max svarede til forretningens "Lille tapasanretning". Jeg synes, der er tale om falsk reklame i forhold til prisen.

29. juni 2021

Grand fromage er stedet hvor man skal…

Grand fromage er stedet hvor man skal købe sine oste, pølser. Skinker og diverse tilbehør til et lækkert tapasbord, kvalitet og servicen er helt i top.

5. juni 2021

Besvarelse fra GRAND fromage

Tak for en god anmeldelse.
GRAND fromage

Skønne ost og tapas

Skønne ost og tapas. Når først man har fået ost fra Grand fromage bliver det svært at gå i super markedet og købe ost.
Deres ost er i en klasse for sig selv.
Kan varmt anbefaldes.

5. juni 2021

Besvarelse fra GRAND fromage

Tak for en god anmeldelse 👍 Det er vi beæret over.
GRAND fromage

Måtte spæde op i sidste øjeblik

Måtte spæde op i sidste øjeblik. Alt for lidt mad! Heldigvis havde vi tid til at gøre det men jeg køber ALDRIG mere tapas (de kalder den luksus men det er vist en tilsnigelse) hos Grand Fromage. Det er simpelthen for ringe og for lidt mad. Jeg har taget et billede af den mad jeg fik i det tilfælde Grand Fromage skulle være interesseret i at se hvor lidt mad jeg fik til 10 mennesker. Helt latterligt

22. maj 2021

Hej Mia,
Vi beklager ikke at have levet op til dine forventninger på vores luksus tapas menu. Jeg kan helt generelt sige, at reklamationer ikke er noget vi har meget af, så vi er selvfølgelig kede af at have skuffet dig.
Specielt vores luksus tapas er populær, hvor vi leverer mere end 4000 tapas menuer om året. Det er et produkt vores kunder vender tilbage til gang på gang. Vi mener faktisk vi har leveret det vi har beskrevet i Spotdealen, og som tusindvis af kunder hare været glade for.

Du og jeg har haft en snak omkring forløbet, og selvom vi har forskellige opfattelser af situationen, så har vi alligevel tilbudt dig kompensation, men det har du ikke ønsket at tage imod. Som sagt leverer vi rigtig mange tapas menuer hvert år, så det er et produkt vi har stor erfaring med, men vi kan også have travlt i butikken, og skulle der i den forbindelse være sket en fejl – så beklager vi det, og vores kompensation står stadig ved magt – du siger bare til.

René // GRAND fromage

Tapas - gik sulten fra bordet :-(

Vi har i lørdags hentet tapas til 5 personer, i Grand Fromage i Århus. Der stod i deres annoncering at der manglede brød og det købte vi et andet sted, for at være sikker på vi og vores gæster kunne blive mætte.
Men sådan skulle det slet ikke gå, da tapas anretning var meget lille og vi faktisk måtte gå sulten fra bordet. Rigtig ærgerligt når man har inviteret gæster og der ikke er mad nok - øv
Kvaliteten af tapas var også i den dårlige ende, af det vi har prøvet.

2. december 2019

Super sted!

Vi hentede selv tapas (oste, parmaskinke, paté mv.) til 8 personer i forretningen på Peter Bangsvej. Alle var enige om, at vi fik rigtigt meget for pengene - det var virkelig lækkert.

8. oktober 2015

Super betjening

Vi havde bestilt en tapas menu fra butikken til afhentning før påske. Utrolig lækkert kød, oste og andet godt. Og super venlig betjening.

28. marts 2013