Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

De fleste anmeldere blev skuffet over deres overordnede oplevelse. Kunder udtrykker stor utilfredshed med platformens brugeroplevelse, som mange finder kedelig og frustrerende. Der er også negative kommentarer om personalet, hvor nogle oplever, at de ikke er lydhøre eller forstående. Selvom der er en stærk negativ tendens, er der også en lille gruppe brugere, der finder produktet acceptabelt. Dog er der en vis uenighed om produktets kvalitet og instruktionerne, som nogle finder uklare.

Det, folk taler mest om

Product

Kunder deler tvetydige meninger om produktet. Mange anmeldere giver detaljerede opskrifter på alt fra cookies... Se mere

User experience

Kunder udtrykker stor utilfredshed med brugeroplevelsen. Mange rapporterer, at appen er kedelig og giver dem... Se mere

Quality

Kunder noterer konsekvent tvetydige oplevelser med kvaliteten. Anmeldere fremhæver vigtigheden af præcision i... Se mere

Instructions

Anmeldere fremhæver tvetydige aspekter af instruktionerne. Kunderne modtager ofte detaljerede... Se mere

Staff

Anmeldere nævner negativ feedback om personalet. Kunder rapporterer om ubehagelige oplevelser med lærere, der... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

de stjæler alle dine cokies lige meget her er en opskrift på hjemmelavede hestemad 5–8 kg hø eller wrap (grundfoder – gives fordelt over dagen) 1–3 kg havre, byg eller foderpil... Se mere

jeg kan ikke lide grammatip vær gang jeg får en opgave rigtig begynder min lærer at goon til mig og hvis jeg får en forkert begynder han at pille hved min numse Men her... Se mere

Jeg sad og chillede med min bedste ven, Pølle Palle Pillefinger da min lærer Dild O. sadge vi skulle lave grammatip. så spurgte pølle palle om vi ikke skulle have madkunstskab så sagde hun nårh ja nu... Se mere

Min MENTALE TILSTAN UNDER GRAMMATIP ØVELSERNE grammatip øvelser kan cirka svare til at blive bagbollet af en kastreret rattaderet krage jeg vil hellere blive munket af en tasmansk djævel med rabies... Se mere

1,2

Dårlig

hej alle sammen jeg brugte grammatip da…

hej alle sammen jeg brugte grammatip da en stor sort grammatip mand kom og tog mig bagfra imens han lavede chokolade muffins og her er opskriften

250 g Hvedemel (ca. 3¾ dl)
250 g Sukker (ca. 3 dl)
50 g Kakaopulver (ca. 1 dl)
3 tsk Bagepulver
½ tsk Groft salt
2½ dl Mælk
2 Æg
100 g Smør - smeltet
175 g Grofthakket mørk chokolade eller chokoladeknapper

Bland mel, sukker, kakaopulver, bagepulver og salt sammen i en stor skål. Lav en fordybning i midten.
Pisk mælk og æg let sammen og hæld det ned i fordybningen sammen med det smeltede smør.
Rør dejen let sammen med en dejskraber og vend chokoladestykkerne i - hold ca. ½ dl chokoladestykker tilbage. Rør ikke for længe - dejen må gerne være klumpet.
Fordel dejen i muffinsforme og læg de resterende chokoladestykker ovenpå.
Bag kagerne midt i ovnen - først ca. 5 min. ved 225°, skru derefter temperaturen ned til 175° og bag kagerne i yderligere ca. 15 min. Lad kagerne afkøle på en bagerist.

20. marts 2025

Der var engang en blyant

Der var engang en blyant, der hed Bent. Bent ville gerne være en kuglepen, men han var en blyant. Så en dag prøvede han at svømme i en kop blæk for at blive til en kuglepen. Det virkede ikke. Bent blev våd og blå, og hans viskelæder lugtede af blæk for evigt. Slut.

30. marts 2024

Den Ultimative Lasagne-opskrift

Den Ultimative Lasagne-opskrift
Ingredienser:
Pastadej:

500 g hvedemel (helst Tipo 00)

5 store æg

En knivspids salt

Tomatsauce:

2 spsk olivenolie

1 løg, finthakket

2 fed hvidløg, knust

800 g dåsetomater (helst San Marzano)

2 spsk tomatpuré

1 tsk sukker

Frisk basilikum

Salt og peber efter smag

Bechamelsauce:

150 ml rødvin

50 g parmesanost, revet

250 g mozzarella, i skiver

Trin-for-trin fremgangsmåde
1. Lav pastadejen: 1.1. Sigt melet på en ren bordplade og lav en "vulkan" med et hul i midten. 1.2. Slå æggene ud i midten, tilsæt en knivspids salt. 1.3. Brug en gaffel til forsigtigt at blande æggene og begynd gradvist at trække melet ind. 1.4. Når dejen begynder at samle sig, ælt den med hænderne i ca. 10 minutter, indtil den er glat og elastisk. 1.5. Pak dejen ind i film, og lad den hvile i mindst 30 minutter i køleskabet.

2. Forbered tomatsaucen: 2.1. Varm olivenolie i en stor gryde og steg løg og hvidløg, indtil de er bløde. 2.2. Tilsæt dåsetomater, tomatpuré, sukker, basilikum, salt og peber. 2.3. Lad det simre i 30-40 minutter, mens du rører indimellem, indtil saucen er reduceret og smagfuld.

3. Tilbered kødfyldet: 3.1. Brun det hakkede oksekød og svinekød i en stor pande. 3.2. Tilsæt gulerod, bladselleri og rødvin. Lad det reducere lidt. 3.3. Hæld den færdige tomatsauce i panden med kødet og lad det simre i 20 minutter.

4. Lav bechamelsaucen: 4.1. Smelt smørret i en gryde, tilsæt melet og pisk det hurtigt sammen for at lave en roux. 4.2. Hæld mælk i lidt ad gangen under konstant piskning, så der ikke dannes klumper. 4.3. Lad det koge op under omrøring, og tilsæt muskatnød, salt og peber.

5. Rul pastaen ud: 5.1. Tag pastadejen ud af køleskabet og del den i mindre stykker. 5.2. Rul hvert stykke ud med en kagerulle eller brug en pastamaskine, indtil det er ultratyndt. Skær i passende stykker til din lasagneform.

6. Saml lasagnen: 6.1. Forvarm ovnen til 180°C. 6.2. Smør bunden af en lasagneform og start med et lag kødsauce. 6.3. Læg derefter et lag pasta, et lag bechamelsauce og et lag mozzarella. Gentag lagene, indtil alle ingredienser er brugt. 6.4. Slut af med bechamelsauce og drys med revet parmesan på toppen.

7. Bagning: 7.1. Bag lasagnen i ovnen i 40-45 minutter, eller indtil den er gylden og boblende. 7.2. Lad den hvile i 10 minutter før servering, så den sætter sig.

25. marts 2025

Kippers med røræg

Kippers med røræg, purløgsolie og rød peberfrugt

2 dåser
piske-fløde
smør
12 skiver
rugbrød

Åbn dåserne med kippers og læg disse i en sigte, til afdrypning.

Klip purløg helt tæt og bland det med olivenolie, en lille smule salt og peber.

Skær peberfrugterne i stave, undgå det hvide og kernerne fra peberfrugterne.

Pisk æggene med fløde, salt og peber. Varm en stor slip-let pande op, giv den en lille terning smør og hæld æggemassen på. Vend den godt/skrab, med korte mellemrum, bunden fri. Når røræg er ved at være stabil, formes den som en aflang pakke.

Anretning
Anret, på et fad: røræg med velafdryppede kippers, purløgsolie, alt sammen omgivet af peberfrugt. Rugbrød ved siden af.

19. marts 2025

LUD3R LÆRER

Min lærer siger at vi skal hele tiden lave lektier. Og så en dag blev jeg sku lige lidt træt af min k3lling lærer og så gik jeg bare ud på toilet og gokkede PÅ SKOLENS TOILETTER.

3. marts 2025

grammatip diss track

(Vers 1)
Yo, Grammatip, du tror du er lækker,
Men du kan’t engang stave til "korrekt", det er svækker,
Din hjemmeside er langsom som en gammel bil,
Lad os være ærlige, du er ikke real.

Korrekturfejl, de popper op som et spøgelse,
Dine regler for grammatik er som et kaos, det er sørgeligt,
Du prøver at hjælpe folk, men ender med at fejle,
Det er som at få råd fra en, der aldrig selv har lært at tale.

(Chorus)
Grammatip, du kan’t følge med,
Du er langsom, og din stil er fedt afledt,
Tror du er smart, men du er bare en fejl,
Du giver mig intet, det er som at læse en tavle i regn.

(Vers 2)
Jeg klikker på din side, og jeg mister hurtigt modet,
Du skuffer hver gang, og din kode er for rudet,
Din "granskning" er bare et sjovt forsøg,
Men folk gider ikke vente, de kaster dig på flugt.

Du prøver at rette, men kan’t engang finde vejen,
Så hvorfor tror du, du er “grænseløs” med fejlfri design,
Jeg får bedre råd fra Google’s auto-ret,
Så stå til side, Grammatip, du er langt fra et hit.

24. februar 2025

Noa tager hella dih

Ingredienser

1 portion

8-12 stk
150 g Hvedemel (ca. 2½ dl)
1 spsk Vaniljesukker
1½ tsk Stødt kardemomme
½ tsk Groft salt
1 Citron (usprøjtet), skal herfra
4 dl Mælk
50 g Smør
3 Æg

Sådan gør du
Kom mel, vaniljesukker, kardemomme, salt og citronskal i en skål og tilsæt halvdelen af mælken.
Pisk dejen glat og fri for klumper - og tilsæt resten af mælken. Smelt smørret i en pande og kom det i blandingen.
Tilsæt æg og pisk dejen godt igennem. Bag pandekagerne til er de gyldne.
Der bliver 8-12 stk. pandekager alt efter størrelse og tykkelse.

21. februar 2025

opskrift på katte mad

Hjemmelavet kattemad til nyrepatienter
Ingredienser til hjemmelavet diæt til katte med nyreproblemer
115 g lever
2 store æg som er kogte
350 g kogte ris uden salt
1 spsk (15g/ml) olie
5 gram calcium carbonat ( fås hos matas)
1 gram kaliumklorid ( fås hos matas)
Fremgangsmåde
Leveren steges – fedtet fjernes, hvorefter alle ingredienserne blandes.
Virker blandingen lidt tør kan der suppleres med vand.
check Blandingen giver 585 gram ialt.

check Det er vigtigt, at du laver hele blandingen og ikke tager enkelte dele ud af den.

20. februar 2025

grammatip slugte mig så så jeg skrev et dizz track

(Vers 1)
Yo, Grammatip, du troede, du ku’ fange mig,
Men jeg break’er ud, ingen chance for at fange mig.
Du sætter mig i fælder, du tror, jeg er dum,
Men dit system er hullet som en gammel blød lunge.

(Pre-chorus)
Du siger: "Ret den fejl, få din grammatik på plads,"
Men du snakker sort, som en brækket kompas!
Jeg bruger mit sprog, som jeg vil, det’ min vibe,
Din røde pen kan ikke røre min tribe.

Grammatip, du slugte mig hel,
Men jeg kæmper tilbage, nu går det galt!
Ingen regler kan styre mit spil,
Jeg breaker systemet, jeg sprænger dit felt!

(Vers 2)
Du troede, du var klog, men du fatter ikke rap,
Du prøver at korrekse, men du lyder bare slap.
Jeg skriver som jeg vil, uden nogen restriktion,
Mens du prøver at putte mig i en sprogkonvention.

(Bridge)
Kommaer her, kommaer der,
Men jeg flipper dine regler, så du ikke ka’ vær’!
Jeg skriver det råt, jeg skriver det frit,
Du kan ikke begrænse min lyrik.

Grammatip, du slugte mig hel,
Men jeg kæmper tilbage, nu går det galt!
Ingen regler kan styre mit spil,
Jeg breaker systemet, jeg sprænger dit felt!

(Outro)
Så sig mig, Grammatip, hvad vil du nu?
Jeg skriver på min måde, du kan bare se på!
For regler er kedelige, frihed er guld,
Så jeg skrotter dit system .🔥

7. februar 2025

NAPOLEON

Napoleons styre som førstekonsul cementerede hans magt. Udadtil gennemførte han sejrrigt en krig mod den Anden Koalition, og 1802-03 herskede endog en kortvarig fred med England. Indadtil arbejdede han med stor energi og skabte orden og disciplin efter omvæltningerne. Organiseringen af landets provinser blev konsekvent gennemført. Der blev oprettet en række eliteskoler og militærakademier, som skulle uddanne en loyal embeds- og officersstand, og endelig indførtes den store lovsamling Code Civil (også kaldet Code Napoléon) i 1804. Lovene beskyttede bøndernes nye ejendom og accepterede lighed for loven, men forringede både arbejderes og kvinders rettigheder. Samtidig forsonede han sig med kirken (1801) og anerkendte katolicismen som landets religion, ligesom han gav landflygtige adelige fuld ret til at vende tilbage og arbejde i hans tjeneste. Styret fungerede i øvrigt som et effektivt diktatur med censur og politistatsmetoder, men større ændringer legitimeredes af "folkeafstemninger". I disse år nød han sandsynligvis stor opbakning fra befolkningen, dels på grund af den indre ro, dels fordi landet ikke berørtes direkte af krig. Blandt Napoleons nærmeste medarbejdere var udenrigsministeren Talleyrand og politiministeren Fouché. Efter handelsstridigheder brød krigen med England atter ud 1803, og et stigende behov for mere formel magt førte til, at Napoleon 1804 opgav sin officielt republikanske rolle og indførte kejserdømmet. Kejserdømmet til 1812 Den 2. december 1804 lod Napoleon sig udnævne til kejser. Målet var at sikre magten for sin slægt og at skaffe sig mere prestige i udlandet. Hans status som kejser pegede desuden tilbage til det romerske rige og derved på kravet om et imperium. Hele hans regeringstid blev præget af krigen. Da han ikke kunne gennemføre en invasion i England, satsede han på landkrig. 1805 foretog han et sejrrigt fremstød mod den Tredje Koalition, slog den østrigsk-russiske hær ved Austerlitz (december 1805), tvang Østrig ud af koalitionen og opløste 1806 det Tysk-romerske Rige. Krigen mod Rusland fortsatte endnu et par år, hvor Preussen trådte ind på allieret side 1806, men landet blev næsten omgående overvundet og besat. Ved freden i Tilsit 1807 trådte Rusland ud af koalitionen og accepterede Napoleons dominans mod ikke selv at afstå noget; Preussen måtte foretage store afståelser, og hele Tyskland blev reelt en vasalstat af Frankrig. Den franske flådemagt var imens gået tabt i søslaget ved Trafalgar 1805. Napoleon prøvede derfor at blokere England til kapitulation ved fastlandsspærringen fra 1807 med det mål at afskære landet fra al handel med kontinentet. Det medførte en udvidelse af krigen for at få alle med, hvorunder Napoleon besatte Spanien og Portugal 1807-08. Det resulterede i åbent oprør, og fra 1808 rasede en blodig og hensynsløs krig i Spanien, hvor England hurtigt intervenerede. Napoleon kørte fast her, men beholdt overtaget på andre fronter. En østrigsk genindtræden i krigen 1809 førte til ny fransk sejr, og 1810 nåede Napoleon sin største sociale succes, da han blev den østrigske kejsers svigersøn. I Tyskland gærede så småt et oprør mod hans styre, men endnu omkring 1810 havde han stort set styr på situationen. I hele sin regeringstid oprettede han flere steder lydstater og "uafhængige" provinser, som reelt var under fransk kontrol. Han indsatte familie og medkæmpere som regenter, således broderen Jérome Bonaparte i "Kongeriget Westfalen". Og en anden broder Joseph Bonaparte først i Napoli – hvor han afløstes af svogeren Murat – og derefter i Spanien.

3. februar 2025

Er dette din virksomhed?