Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Med en professionel tilgang, fører vi et bredt og varieret sortiment af anerkendte produkter til VVS branchen (skorstene, kuglehaner, fittings, foringer osv.). Samtidig formidler vi en grundig og ikke mindst fornuftig rådgivning om vores produkter og installationer, med det formål at kunderne opfatter vort firma som en grundig og troværdig organisation, der leverer en faglig og kompetent rådgivning samt høj produktkvalitet til en konkurrencedygtig pris. Det væsentligste mål for os er, at vores bidrag til kunder totalt overstiger kundernes forventning.
Ørnevej 12, 7860, Spøttrup, Danmark
- grameta@grameta.dk
- www.grameta.dk
Andre kiggede også på
Sådan!
God rådgivning over telefon, enkel ordreafgivelse via hjemmeside og hurtig levering. Desuden super pris/kvalitet-forhold. Klar anbefaling herfra

Svært hjelpsomme
Svært hjelpsomme, jeg fik god service og kom hjem med produktet som jeg havde bruk for.

Super god service
Super god service pr telefon og levering dagen efter - det kan vist ikke være bedre 👍

Rigtig tilfreds, anbefaleses værdigt
faglig og kompetent medarbejder jeg snakkede med, hurtig levering og god service.
De bedste anbefalinger herfra.
Mvh. Henrik Pedersen

Pas på
Der var ikke nogen brosanvisning med, og da jeg spurte efter denne var de lige glade.
De laveret også et forkert vægbeslag, svaret var det er det vi levere, og der ud over var hun ligeglad.
SVAR:
Den holder ikke
Hvis der er rigtig så send mig en kompation !!
Men det kommer jo ikke

Besvarelse fra Grameta
Pas på, her sælges dårlig/ulovlige produkter
Købt i efteråret en stålskorsten fra Grameta, hvilket jeg aldrig skulle have gjort.
Ingen brugsvejledning til hvordan den samles (hvilket er ulovligt i DK), tingene passer ikke sammen i fatningerne, og det værste af det hele er at på det rør der går igemmen taget, begyndte maling af falde af røret efter en mdr. (fordi de tilsyneladende havde fået en fejlleverance) ,så jeg blev nød til at skille hele skorsten af uden nogen form for økonomisk kompensation fra Grameta. Så loftet blev jeg nød til at skære op rundt om skorsten pille isolering ,dampspærre osv ud.
Hold jeg langt væk fra dette firma, køb heller en Morsø eller et andet ordenligt mærke. Jeg taler af erfaring når jeg siger at besparelsen ikke er det værd, og deres sælger var endda så fræk at siger direkte til mig "At man få hvad man betaler for" i forbindelse med jeg skulle returnere det malings afskallet skorstensrør. Så de indrømmer selv det er ringe produkt de sælger.