Geisler & Rønne Anmeldelser 235

4,5

flink ejendomsmægler, men ringe aktivitet fra mæglers side. og huset blev da heller ikke solgt.

Jeg har netop solgt min lejlighed gennem Geisler & Rønne og har haft en virkelig god oplevelse. Salget gik hurtigt, og jeg følte mig godt serviceret fra første møde med Martin Rønne til underskriften... Se mere

Mægleren [navn] fremviste 2 lejligheder for os, som begge opfyldte de krav vi havde stillet. Den ene blev valgt og handlen/ overtagelsen var afsluttet inden der var gået en måned. Papir, dokumente... Se mere

En rigtig god oplevelse i forbindelse med køb af vores lejlighed. Flemming Jørgensen har assisteret os professionelt og trygt gennem bolighandlen. Dette såvel som meget andet har han udført til vor... Se mere

1. Ejendomsmægler

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

GEISLER & RØNNE er et selvstændigt ejendomsmæglerfirma, der finder købere til enhver type bolig. I 2006 startede vi GEISLER & RØNNE efter mange års ansættelser hos de store ejendomsmæglerkæder og banker. Priserne på boligmarkedet var allerede begyndt at falde. Men vi havde en vision om at skabe en dynamisk ejendomsmæglerkæde og vise, at man kan drive en ordentlig og ærlig forretning med gode værdier på trods af et presset marked.

4,5

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

% Troværdig personer

Jeg var glad, og anbefalte den ejendomsmælger til mennekser som jeg kender, og skrevet varm anbefalninger på tripadvisor. Men ikke mere. Stor NEJ til den forretning. I skal tænke sig godt om.

Da jeg overtog lejlighed, starter mareridt i mit liv..

Inden jeg skrev under på købsaftale, lovede han, at han vil hjælpe mig hvis der opstår problem. Hans ord gav mig stor tryghed. Men det er løgn..

Ifølge aftalen, gik jeg forbi ejemdosmægler for at overstå problemer.. men en medarbejder sagde til mig, at jeg må ikke komme forbi her, sagen er slut! Tal med din bolig advokat.!

Ingen ansvar, dårlig måde at kommunikere mellem sælger og køber. Jeg forventede at ejendomsmægleren skulle tage ansvar for indtil sagen er lukket. Men i hvert fald ikke den ejendomsmægler kan opfylde den almindelige forventning. ..
Hvis I har haft gode oplevelser, det er fordi I har mødt en god sælger eller køber. Hvis der er nogen, som er bekymret for konflikt mellem sælger og køber i fremtiden, anbefalder jeg at finde en anden ejendomsmælger.
Jeg er virkelig ked af sige på den måde.. men den Geisler & Rønne har ikke godt nok kompetence. Det er bare så ærgerligt..
Jeg kommer aldrig tilbage den forretning!

12. december 2017
Geisler & Rønne-logo

Besvarelse fra Geisler & Rønne

Kære Ji Hyun kim

Tak for din anmeldelse af os.

Helt konkret har der fra din side, efter overtagelsen af din nye lejlighed, været indsigelser mod nogle, for dig, mangler i lejligheden, som du har købt af vores sælger og som vi har været mægler på.

Du har gjort indsigelse mod et utæt rør, hvor sælger har tilbudt at dække hele udgiften som du har haft fra vvs firmaet.

Du har gjort indsigelse mod, at der manglede en dørklokke. Den har du beløbsmæssigt fået tilbudt refunderet fra sælger.

Du har fået sælgers persienner til hele lejligheden uden beregning.

Du har gjort indsigelse mod, at der manglede 3 IKEA hylder i badeværelset. Sælger mener ikke disse er nagelfaste og skal medfølge, da det er IKEA hylder hængt op af sælger og ikke badeværelsesmøbler med henvisning til standardbestemmelserne i købsaftalen.

Vi har som mægler forelagt sagen for sælger og forsøgt at mægle. Sågar tilbudt dig at hænge hylderne op for dig uden beregning, såfremt du købte nogle nye.

Sælger har således tilbudt dig et beløb til godtgørelse, hvilket du ikke har været tilfreds med, eller ville acceptere.

Vi er som mægler sælgers rådgiver. Lige så vel som din købermægler er din rådgiver. At sælger ikke ønsker at refundere dig hele dit krav, som sælger har ment var urimeligt, er sælgers valg.

Vi synes, at du har fået fejlagtig rådgivning fra din køberrådgiver, som sælger i øvrigt har valgt at indbringe for klagenævnet for ejendomsformidling, idet hun uretmæssigt har valgt at tilbageholde beløb af de deponerede midler, hvilket er i uoverensstemmelse med købsaftalens bestemmelser samt aftalegrundlag.

Alt dette pga. en uoverensstemmelse over 3 IKEA hylder.

Vi er kede af, at du har haft en dårlig oplevelse, men vi mener, at vi har gjort alt vi kunne for at hjælpe og vores tilbud om at hænge hylderne op for dig gratis står stadig ved magt.

En rigtig god oplevelse

Jeg valgte Geisler & Rønne blandt flere ejendomsmæglere; primært fordi Lars udtrykte begejstring for min lejlighed - og fordi kemien var god.
Det gode indtryk holdt hele vejen i forløbet - også når vi undervejs drøftede mulige købstilbud. En rigtig god oplevelse.

6. december 2017

Profferne..

Vi har haft fornøjelsen af Martin og - især - Lars´ erfaring og ekspertise,
da vi solgte vores hus.
Efter at have set på huset satte vi os på terrassen og holdt "Hammerslag", hvilket endte med en pris så knivskarp, at huset blev solgt efter første fremvisning og på under en uge.
Når først den store beslutning om salg er taget skal resten foregå let og smertefrit uden palaver og prutten priser, hvilket det gjorde med Lars ved roret.
Vi kan kun sige TAK!!!

1. december 2017

Super professionelt

Super professionelt, vi var i trygge hænder hele vejen igennem og ikke i tvivl om at Geisler & Rønne var de rette til at sælge vores bolig, hvilket et hurtigt salg også beviste. Vil klart anbefale Geisler & Rønne.

28. november 2017

Hjælpsom og meget imødekommende

Hjælpsom og meget imødekommende også i den indledende fase før nogen underskrift var sat, hvilket viser god kundeservice.
Meldte hurtig tilbage hvergang vi henvendte os.
Kan varmt anbefale Geisler & Rønne.

24. november 2017

Kan varmt anbefale Geisler & Rønne

Vi solgt vores hus gennem Geisler & Rønne i september 2016. Vi har været meget tilfredse med forløbet helt fra start med gennemgang af dokumenter, og frem til at købsaftalen blev underskrevet. Mægleren gjorde et godt stykke arbejde med at markedsføre boligen på forskellige medier og lagde et stort stykke arbejde i af få taget flotte og indbydende billeder af huset.

Der var i hele forløbet en god aktivitet og interesse for huset, som blev solgt i løbet af 9 måneder til en fornuftig pris. Vi er i hele forløbet blevet holdt godt orienteret om interessen fra mulige købere og kunne derudover følge udviklingen via statistik på hjemmesiden.

Alt i alt har det været en god og behagelig oplevelse at sælge gennem Geisler & Rønne, som vi varmt kan anbefale andre.

3. november 2016

Meget seriøse og professionelle mægler firma

En seriøs og professionel mægler der tog hånd om handelen fra start til slut. Vi har været trygge ved vores valg og er kun blevet bekræftet i at alle aftaler er overholdt, samt at forløbet har været perfekt. Vi kan varmt anbefale Kim Bendixen/Geisler & Rønne og vil helt sikkert selv benytte dem i fremtiden hvis det bliver aktuelt.

31. oktober 2016

Super godt arbejde

Helt igennem en super god ejendomsmægler som gør en dyd af at behandle både køber og sælger rigtigt godt. Man føler sig hørt som sælger og der bliver taget hånd om alle opgaver og spørgsmål.

29. oktober 2016

Super professionel !!

Anne Kristine Geisler - stod for berigtigelse samt rådgivningen i forbindelse med køb af ejerlejlighed, meget professionel og serviceminded.
Fandt nogle områder i handlen som jeg ikke selv var klar over og som havde økonomiske betydning for mig.

Kan kun på det varmeste anbefale Geisler og Rønne, hvis du skal bruge rådgivning i forbindelse med køb.

21. september 2016

Kompetent, kvik, kvalitet

Christian Müller er en meget kompetent og handlende person. Arbejder hurtigt, effektivt og klogt. Fik solgt min lejlighed på lidt over 1 måned, hvilket var imponerende. God og pædagogisk indføring i salgets mysterier.
Med mine bedste anbefalinger siger jeg tak til Geisler & Rønne fra
Dorrit Knudsen

3. marts 2016

Professionelt arbejde

Vi har lige købt en lejlighed som forældrekøb gennem G&R i Gentofte ved mægler Ove Atzen. Vi har fået en rigtig god og professionelt behandling hele vejen igennem og kan klart anbefale dem til alle.

13. november 2015

Fantastisk service!

gr-bolig har nogle fantastiske og professionelle ejendomsmægler. Vores køb gik hurtigt og nemt, og jeg vil derfor klart anbefale dem til alle

29. oktober 2015

En rigtig god oplevelse

Vi satte vores hus til salg hos Geisler & Rønne, efter at have talt med flere forskellige ejendomsmæglere. Geisler & Rønne virkede dog mest kompetente og som de kunne levere en bedre service end de andre - og servicen var helt i top! Der var god kommunikation igennem hele forløbet og vi blev ringet op efter hver fremvisning med status.
Efter salget har alt også kørt lige som det skulle og i processen med købers advokat, viste de at de virkelig stod på vores side og ikke bare ville lukke aftalen for enhver pris.
Vi kan anbefale dem uden forbehold!

19. oktober 2015