Gpris Anmeldelser

2.916

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Ser man på 127 anmeldelser, de fleste anmeldere blev skuffet over deres overordnede oplevelse. Mange kunder oplevede betydeligt lange leveringstider, der ofte overskred den lovede varighed. Anmeldere rapporterede ofte problemer med manglende varer i deres ordrer eller modtagelse af produkter, der var udløbne eller beskadigede. En hyppig klage var manglen på kommunikation, da mange fandt det umuligt at få svar via e-mail eller telefon. Dette førte ofte til frustration vedrørende ordrestatus og en manglende evne til at løse problemer. Dog nævnte nogle kunder også positive oplevelser, hvor deres ordrer ankom komplet og som forventet. Enkelte andre oplevede også, at leveringen var hurtig og effektiv, hvor de modtog deres varer inden for få dage.

Det, folk taler mest om

Order

Anmeldere nævner tvetydig feedback om ordrer, hvor mange rapporterer om manglende varer, forsinkede... Se mere

Product

Kunder udtrykker stor utilfredshed med produktoplevelsen, da mange rapporterer, at de kun modtager en del af... Se mere

Delivery service

Anmeldere fremhæver negativ aspekter af leveringsservicen, idet mange rapporterer om meget dårlig levering og... Se mere

Response time

Kunder noterer konsekvent negative oplevelser med responstiden, hvor mange rapporterer, at e-mails og... Se mere

Customer communications

Brugere beskriver frustrerende interaktioner med kontakt, da mange rapporterer, at det er næsten umuligt at... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Har bestilt 16 april, efter hjemmeside står der alle varer på lager😊 29 april ikke modtaget noget, skriver så til dem, Josephine skriver tilbage og beklager, at der er en lille del som mangler før... Se mere

Har gentagne gange prøvet at kontakte GPRIS.DK på tlf. og mail vedr. BETALT ordre nr. 1458964, men der er ingen respons overhovedet. Dette er det værste vi har oplevet vedr. kommunikation for den fi... Se mere

Bestilte en masse slik som skulle bruges til en sommer koloni. Efter 9 dage skrev jeg både til Gpris og Hallo parcel, og fik intet svar. Skrev igen de efterfølgende dage. Efter 14 dage uden at komme... Se mere

Manglende levering! Vi bestilte drikkevarer til vores nært forestående bryllup for flere uger siden. Stadig ikke ankommet, og vi er begyndt at miste håbet for at vi får leveret vores varer som i øvr... Se mere

1. Supermarked

Gpris - Online Grænsehandel fra Tyskland Velkommen hos Gpris! Online Grænsehandel, til afhentning lige på den anden side af grænsen, eller du kan selv bestiller fragt lige til døren. Med god service samt dansktalende personale, er du sikret en glidende grænsehandel. Der er ikke mange Online grænsehandelsbutikker, men hos os er du altid sikret en go´ grænsehandel! Vi glæder os allerede til at du bestiller hos os i vores Online grænsebutik. Vi har hos Gpris altid billig øl og sodavand til de tørstige og billigt slik til de sliksultne. Men ellers finder du selvfølgelig også andre billige dagligvarer hos os. Online Grænsehandel skal gerne være nemt og let i Tyskland- og det håber vi, at du oplever når du handler hos os. Gode tilbud og stort sortiment Online! Hos os kan du handle dine grænsevarer online og afhente i Harrislee, eller du bestiller selv transport lige til døren, og altid når du har tid og lyst. Når du kommer for at hente din bestilling er det naturligvis i tørvejr - du kører lige ind på lageret, varerne står klar til dig. Så let og enkelt kan grænsehandel i grænsebutikker Tyskland være! Du kan også selv bestille fragt af dine varer hos en transportør du selv vælge. Der er efterhånden mange om budet på nettet - det er nemt og smidigt, varerne afhentes hos os og fragtes direkte til dig. Vi har et stort udvalg af billige øl, sodavand, rødvin, slik, kaffe og meget mere. Vi har altid et godt tilbud, som du finder online, makeret med den nedsatte pris. Her er altid gode tilbud og alt, hvad du kan ønske, og forvente af en god og billig grænsehandel, bare meget nemmere. Grænsehandel Online skal være enkelt, nemt og billigt! I Gpris Online grænsehandelsbutikken finder du altid et stort vinudvalg til lave tyske priser. Både rødvin, hvidvin og rosévin - på flaske eller bag in box. Vi har kvalitetsvine i alle prisklasser og til enhver smag, til både hverdag og fest. Hos os er vi klar med rådgivning, så vi finder de helt rigtige varer til dig. Kontakt os gerne med spørgsmål, f.eks. hvis du ikke kan finde den vin, champagne eller anden varer du søger. Vi hjælper gerne med vin til alle lejligheder.

Dårlig

3 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

(2.916)

128 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Mangelfuldt

Manglede mange varer.
Jeg skriver til dem, og får nu af vide at det er på grund af at mange af mine bestilte varer er udsolgt. Jeg har brug for varerne og svarer tilbage om det ikke er kutyme at man bliver informeret omkring dette?- og skal jeg nu laver en helt ny ordrer og betale dobbelfragt, når varerne kommer på lager igen?
Dette har jeg aldrig fået svar på. Selvom jeg endda skrev det igen.

14. august 2025

Man kan da godt drive online forretning…

Man kan da godt drive online forretning når der så kommer de halve varer man har bestilt og betalt for. Når man så ringer til Jer så tager I ikke telefonen.man kan da kun kreditere den måde I lever varer på,det er kun det halve der kommer frem

11. september 2025

Ingen kontakt

Har modtaget min ordre, hvor jeg finder ud af der mangler tre varer som jeg har betalt for. Har skrevet til til Gpris to gange den 2. og den 9. September uden at få svar. Har prøvet at ringe uden at kunne komme igennem.

26. august 2025

Alt ved min oplevelse med gpris virker off!

Alt ved min oplevelse med gpris virker off. Bestilte slik/fragt d. 14. August og stadig intet set til det. De er svære at få svar fra og første gang jeg fik svar var d. 28. hvor de sagde, at de havde talt med fragtfirmaet, at de ville komme dagen efter d. 29.
Efter yderligere venten i 1,5 uge skriver jeg igen d. 8. September, hvor jeg får at vide, at fragtfirmaet har hentet min ordre d. 5. September. Det er nu den 10. Og har stadig ikke modtaget min pakke.
Det virker som et samarbejde i fusk, hvor begge hæver pengene lang tid før, at varen er sendt!
Og skulle det nu udelukkende være fragtens skyld, så bør gpris advare deres kunder om onlinepakke.dk som det ligner de har et samarbejde med!

Næste mail jeg sender bliver til Forbrugerklagenævnet.

10. september 2025

Ingen kommunikation og mangelfuld opfyldelse af deres service

Første gang jeg bestilte tog det en måned før ordren kom frem. Der var INGEN kommunikation fra Gpris selv, kun fra det separate fragt firma jeg brugte.

De næste par ordrer gik fint, tingene var hurtigt fremme og alt var som det skulle være. Men den sidste ordrer jeg har lavet her i slutningen af august kom frem med 2 manglende varer. Jeg har skrevet flere gange, men igen er der intet svar at få og ingen tilbagebetaling i sigte.

Når det fungere er det fint, men der er simpelthen for stor en risiko for at de laver fejl og når det sker er de fuldstændigt ligeglad og er ikke til at komme i kontakt med. Find et andet firma til din grænsehandel på nettet.

29. august 2025

Hold jer væk en stor gang fusker butik

Pengene blev trukket med det samme men efter 3 uger kom der nogen vare jeg ikke havde bestilt. jeg skrev en mail om at få varerne bytte eller min penge tilbage. trods svar mail fra Gpris med de vil sende det rigtige varer med det samme, nu 6 uger efter er intet sket og de besvares ikke på mail i min verden en stor gang fusker butik. hold jer væk

5. september 2025

Dårlig kundeservice

Har bestilt nogle varer hvor jeg opdager at datoen på den ene vare allerede vil udløbe den 26. august 2025 og skrev først din mail den 15. August og sendte en mail mail mere og intet hørt når man ringer bliver jeg lagt på fordi der er åbenbart ikke sidder nogen ved telefonen
Så det var sidste gang jeg ville lægge penge hos jer

15. august 2025

!! Advarsel !!

!! Advarsel!! Købt varer for over 2 måneder siden.
intet modtaget, og de svarer hverken telefon eller mail.
Pengene er trukket.
Det var engang en god seriøs butik. Men nu er det penge ud af vinduet.

15. juli 2025

Jeg ventede 4.5 uger på at modtage mangelfuld bestilling

Jeg ventede først 2 uger. Derefter annullerer de ordren ved en fejl og beder mig lave en ny ordre. Derefter venter jeg yderligere 2.5 uge på at få min pakke leveret. Da jeg modtog pakken efter i alt 4.5 uger viste det sig at der manglede en masse varer i pakken. Pengene havde de trukket men kundeservice svarer ikke..

6. august 2025

Jeg bestilte varer fra GprisPengene trukket – ingen varer og ingen svar! for over 3…

Jeg bestilte varer fra Gpris for over 3 uger siden. Pengene blev trukket for 3 dage siden, men jeg har stadig ikke modtaget noget.

Jeg har forsøgt at kontakte kundeservice flere gange via mail og telefon, men får ingen svar. Når man ringer, bliver man sat i kø og derefter smidt af.

Det føles meget utrygt at handle her, når man betaler uden at få sine varer eller hjælp fra kundeservice. Kan desværre ikke anbefale Gpris.

29. august 2025

Lad være med at handle med dette firma

Lad være med at handle med dette firma, varer jeg bestilte var ikke korrekt fik noget helt andet.da jeg intet hørte fra dem i 4 uger skrev jeg en mail til dem at jeg ville kontakte politiet så fik de pludselig travlt med at sende min bestilling. Møg firma😡😡😡😡😡😡

3. juli 2025

Manglende ordrenummer/ respons

Jeg har tirsdag d. 19.08.2025, lagt 2 ordrer. Jeg har ingen odrebekræftelser fået på nogen af dem. Jeg kan derfor ikke bestille fragt og har derfor forsøgt at ringe til firmaet utallige gange, men hver gang bliver opkaldet afbrudt. Jeg har derfor forsøgt at sende dem mails, hvilket er blevet mere eller mindre besvaret 2 gange, med oplysning om, at de ikke pt er på telefonen. Jeg har ialt 8 gange mailet til dem med mit spørgsmål om de kan hjælpe med en ordrebekræftelse, eller i det mindste kan oplyse mit ordrenummer, men intet svar.
Jeg har sådan set bestilt det for min arbejdsgiver, som pengene er trukket hos, men jeg kan ikke give en faktura eller lignende til hende.
Synes det er under al kritik!!!!!!
Jeg har før handlet hos dem mange gange da de hed Netpris og der havde jeg aldrig nogle problemer.
Jeg ved helt ærligt ikke hvad mere jeg skal stille op, udover at køre derned.....

19. august 2025

Dårligt dårligt

Dårligt dårligt
Og atter dårligt!

Jeg sikrede mig varerne var på lager og afventer min ordre. Gpris svarer på
Mail og jeg tænker at jeg får varene til tiden som er 10 dage efter bestilling. Men nej - de er ikke afsendt endnu og det er så 11 dage siden bestillingen. Nu står vi uden dem til vores fødselsdagsfest!
Øv for et møg firma

21. august 2025

PAS PÅ det er et FAKE firma.

PAS PÅ det er et FAKE firma.
Jeg bestilte 3 forskellige ting, kun 1 var det rigtige, de 2 andre passede slet ikke til det bestilte . De svarer ikke på alle mine mails og telefonen bliver ikke taget. Så det er pengene ud af vinduet

11. august 2025

Fejler på næsten alle parametre

Desværre er det først efter køb, at jeg er her på TP, hvor jeg må tilslutte mig den seneste strøm af 1-stjerne-anmeldelser.

Og som så mange andre har jeg haft længere leveringstid. 14 dage mod de 2-4 hverdage som lovet. Indholdet var ikke det korrekte. Én ud af seks bestilte varer var med. Derudover et par andre genstande, som prismæssigt er samme niveau, men på ingen måde har min interesse.

Der er intet svar på min e-mail og telefonisk bliver forbindelsen afbrudt efter den automatiske velkomstbesked, der ironisk nok oplyser om, at samtalen optages med henblik på forbedring af service.

Med de mange tilfælde af dårlig service og den administrerende direktørs historik, så er vi nok ikke langt fra konkurs.

5. august 2025