Jeg fik installeret en ny stikkontakt, og der blev trukket en ny ledning til den. Arbejdet blev fint udført af en venlig elektriker, og der var kun kort ventetid fra jeg bestilte opgaven til den blev... Se mere
Jeg kontaktede firmaet en onsdag og allerede fredag morgen sendte de en elektriker ud. Ola gav så fin rådgivning og gennemgik alt hvad der skulle laves. Endvidere tog han sig tid til, at forklare... Se mere
Vi brugte Gorrissen El i forbindelse med salg af vores andelsbolig. Vi fik lavet et eltjek af Thomas og modtog dagen efter en rapport med de ting der skulle udbedres, samt tilbud på denne udbedrin... Se mere
Gorrissen El ApS er autoriseret el-installatør. Vi tilbyder en lang række løsninger, inden for de fleste områder. Vi lægger vægt på at yde den bedste service, hvor god dialog og kvalitet i arbejdet er kerneværdier.
Stutmestervej 32, 3400, Hillerød, Danmark
- info@gorrissen-el.dk
- www.gorrissen-el.dk
Opgave løst på under en time fra mit opkald
Jeg fik installeret en ny vandvarmer af en VVS'er, der desværre ikke kunne færdiggøre tilslutningen, da der manglede to ud af fem ledninger i den oprindelige kontakt.
Jeg ringede derfor til Gorrissen for hjælp, da jeg tidligere har benyttet dem og været godt tilfreds med deres arbejde. Jeg var heldig, at de havde en ledig elektriker i nærheden - under en halv time efter mit opkald, stod der er flink og dygtig elektriker i mit bryggers, og igen på under en halv time var opgaven løst!
Har netop brugt til Gorissen til flere…
Har netop brugt til Gorissen til flere opgaver i vores sommerhus efter anbefaling fra et tømrer firma. Vi er særdeles tilfredse. Konkurrence dygtig pris. Alt blev udført med smil, stor professionalisme og grundighed af Niklas.
Bedste anbefalinger herfra.
Middelmådig oplevelse
Jeg havde Gorrissen El ude for at løse to opgaver:
* Spotlys i badeværelse skulle fikses.
* Spotlys under emhætte skulle skiftes.
Montøren fiksede lynhurtigt lyset under emhætten, og gik derefter i gang med at kigge på lyset i badeværelset.
Montøren konstaterede, at spotlyset i badeværelset var af ældre dato og at det formentlig ville være svært at ordne. Efter en del roden rundt med ledninger, fik montøren endelig spottene til at lyse. Kort efter at montøren var gået, gik spotlysene ud igen.
Montøren fremstod presset og blev ringet op flere gange under besøget.
Efter besøget fik jeg en faktura på lidt over 2000 kr. Det føles lidt råt, at skulle betale 2000 kr. for en opgave der kun blev delvist løst. Jeg forsøgte at kontakte Gorrissen El, men der var ikke noget at gøre.
Gorrissen El leverede hverken den bedste eller værste håndværkeroplevelse, jeg har haft.
Super service!
Har brug Gorrissen EL er par gange nu, elbiloplader, ventilation osv.. Man får altid en super professionel service. De kan varmt anbefales!
Faktureringsproblemer
Jeg fik installeret en ny stikkontakt, og der blev trukket en ny ledning til den. Arbejdet blev fint udført af en venlig elektriker, og der var kun kort ventetid fra jeg bestilte opgaven til den blev løst.
Problemet var at faktureringen aldrig skete som forventet - via email. På en tidligere opgave måtte jeg selv ringe og bede om regningen, og denne gang ventede jeg på den. Jeg ville ikke ringe denne gang. Men pludselig var der en besked fra Fogedretten om inddrivelse af forfalden gæld! Jeg havde aldrig hørt fra firmaet, og det mener jeg er for dårlig kundeservice. Jeg endte med at skulle betale regningen, hvilket var ok, men oveni kom et retsgebyr på kr. 750.-, og oplevelsen var ubehagelig. Pas på med at få betalt regningerne - selvom de ikke lige dukker op på email.
Hurtig, effektiv og fantastisk service
Ola gav så fin rådgivning og gennemgik alt hvad der skulle laves.
Endvidere tog han sig tid til, at forklare hvad han gjorde og hvorfor - Det var virkelig rart. Alt er lavet til perfektion og jeg kan kun give mine største anbefalinger!
El-opgaver i renovering af 60'er-parcelhus
Gorrissen El stod for diverse el-opgaver i forbindelse med en større renovering i vores 60'er parcelhus, og fra start til slut har vi været overordentlig glade for deres positive og stærke faglige tilgang. Simon og team stod for det meste af arbejdet, og vi kan ikke rose tilgangen nok - lyttende til vores behov, men altid klar med faglig sparring, hvilket flere gange resulterede i markant bedre løsninger, end vi først havde tænkt (uden det blev dyrere). Alle overholdt altid aftaler, og den løbende oprydning var der aldrig en finger at sætte på. Stor anbefaling herfra!
Rigtig fin oplevelse med installation…
Rigtig fin oplevelse med installation af ladestander. De brugte god tid på at finde den bedste placering og var hjælpsomme og flinke :)
Kanon firma
Kanon firma.
Fik alt (ulovligt) EL lovliggjort hurtigt og til en fair pris. Kan til enhver tid anbefale Gorrissen EL til andre.
Super betjening
Super betjening. Har fået sat 2 lamper op af en meget sød ung mand - omhyggelig og kompetent. Er super tilfreds
God service, flinke medarbejdere
Fik opsat eloplader til bil.
Den blev sat op på ønskede placering. Medarbejderne var flinke og gjorde et flot arbejde.
Rigtig god service!
Rigtig god service!
Super flot arbejde!!!
Havde besøg af Emma- arbejdet er rigtig pænt lavet!!!!
Har netop fået lavet el i hele huset i…
Har netop fået lavet el i hele huset i forbindelse med en renovering. Perfekt arbejde, alt blev som aftalt (eller bedre) og fair pris.
Kan kun anbefales :-)
Vil helt klart anbefale jer til andre.
Vi havde Gorrissen EL til at lave diverse installationer i vores hus. Flot arbejde også prisen var fornuftig. Vil helt klart anbefale jer til andre.
Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse, lige fra den indledende kontakt, tilbud, selve udførelsen af arbejdet samt god opfølgning, hvor elektrikeren bagefter ringede mig op og fortalte hvad han havde lavet og også sendte mig billeder af det.
Stor anbefaling herfra!
Vi fik installeret ladestander med kort…
Vi fik installeret ladestander med kort varsel. Flot arbejde og venlige medarbejdere.
Havde besøg af Kim
Havde besøg af Kim. Skulle komme kl 7.00 ringede i god tid og sagde han ville blive forsinket 20 minutter. Dejligt med info :-)
Derudover behageligt at have Kim gående i huset imens jeg selv var hjemme. Og selvfølglig vigtigst af alt - arbejdet er rigtig pænt lavet!
God og seriøs kundeservice
Gorrissen El har i flere omgange udført el-arbejde for mig, som jeg har været meget tilfreds med. Da Gorrissen El skulle opsætte Netatmo Smart Video Dørklokke løb vi ind i nogle tekniske vanskeligheder som blev håndteret yderst professionelt af Overmontør Thomas Capito, som gjorde alt for at video dørklokken kom til at virke. Gorrissen El kan varmt anbefales.
Kan varmt anbefale Gorrissen EL
Kan varmt anbefale Gorrissen EL. Fik lavet vores ihc system. Super godt resultat. Rigtig god dialog og service gennem hele processen. Kommer helt sikkert til at benytte mig af Gorrissen EL fremover.