Jeg har været alle Gorms restauranter. Jeg får hver gang den bedste oplevelse af maden og pizzaerne. Vi har også fået bestilt mad fra Gorm catering til min datters konfirmation. Bedste mad med beds... Se mere
Kejserens nye klæder ! Tynd pizzabund rå kartofler og umådeligt lidt ost på en Denny special. Signaturpizza ??!!! Dårlig tyndt lag tomat sauce 3 tomater og 3 små tynde skiver “kød” dårlig smag - og... Se mere
Har spist på Gorms på fisketorvet. Ligger nu på anden dagen med madforgiftning. Det var et ulækkert, uhygiejnisk sted med et meget ungt og uengageret personale. Havde mere travlt med at grine med... Se mere
Jeg kunne bogstaveligt talt ikke spise pizzaen. Efter få bidder måtte jeg smide den direkte i skraldespanden. Så dårlig var den. Bunden var tør og sej, osten smagte kunstigt og fedtet, og f... Se mere
Gorm’s is home of the original thin crust pizza made from 48 hours raised Danish sourdough. Here in our pizzabars in CPH Airport you’ll find perhaps the thinnest and crispiest pizza in Denmark; namely the original Gorm’s style that has spearheaded the pizza-revolution in Denmark from the moment when Gorm’s opened its first restaurant “Magstræde 16” in Copenhagen’s Latin Quarter back in 2008. The main ingredients – the base, the special “spicy” tomato sauce and the fresh mozzarella – are all 100% organic and produced locally in Denmark. You shouldn’t expect greasy Napolean style pizzas. Instead, expect delicate and digestible pizzas that will do you good when you sit on the flight on your way to your travel destination! Products of the highest quality and a sound and “light sensation” when you have eaten, are some of the core DNA-markers in our original pizza style. We hope you’ll enjoy our thin crust pizza – and your flight! Service information: We always do our utmost to deliver great food and service and we take pride in happy guests. If your experience does not live up to your expectations, please address this by directly contacting our franchise operator SSP. You’ll find contact info on this site.
Marielundvej 34a, 2730, Herlev, Danmark
- info@gormspizza.dk
- www.gormspizza.dk
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Gorm Pizza (Magstræde)
Har besøgt og fået serveret pizza hos Gorm Pizza i de flotte og hyggelige omgivelser på Magstræde - og hver gang har det været besøget værd!
Efter vi havde fået menukortet venter…
Efter vi havde fået menukortet venter man i 20 minutter på at få noget at drikke og bestille mad.
Vi gik efter de 20 minutter
Gorms i Roskilde
Helt suverænt
Så søde, serviceminded og imødekommende tjenere. Vi havde baby med, men deres babysæde var gået i stykker. De fik fixet, vi kunne have barnevognen med ind, og vi fok det lækreste mad.
Tak!
En skive tynd pap til 120kr
En skive tynd pap med tomatsauce for 120 kr. Og medarbejdere uden covid beskyttelse..
Beskidte og uhygiejniske borde, og det er på trods af at jeg de sidste 20 minutter har siddet og set på en medarbejder stående og lænet sig over desken uden at lave noget med sin maske trukket ned..
En oplevelse..
hurtig levering
hurtig levering, men pizzaen var sjask våd og igennem pappen af olie, og så smagte det ikke særlig godt heller.
langt fra pengene værd
Torvehallerne
Torvehallerne, total mangel på opmærksomhed og og service. Vi beder om at få servietter til vores pizza. De kan ikke lige finde nogle, men foreslår vi går over på naborestauranten og spørger om vi kan få nogle af deres servietter???.. Helt galt... Det lykkedes aldrig at få udleveret servietter og personalet er ret ligeglade. Efter de har været i kælderen og kigge vender de end ikke tilbage til os. Jeg jeg ender med selv at gå op igen og bede om at få nogle af deres papir håndklæder fra dispenseren fra køkkenet... Ungt personale der tydeligvis er totalt blottet for enhver forståelse af servicefaget og hvad endnu værre er fuldstændigt ligeglade... Jeg har skrevet en kommentar til Gorms på deres mail...... De vælger ikke at svare mig.. Jeg kommer der aldrig mere..
Barnedåb på Gorm's Horsens
Vi havde fornøjelsen af at holde barnedåb på Gorms i Horsens. Det var en dejlig oplevelse med en fantastisk brunch og pizzaer.
Signe var en fornøjelse at planlægge dagen med og alt spillede på dagen, kunne både vi og vores gæster konstatere.
Tak for en dejlig dag, de bedste anbefalinger herfra.
Ultratynde pizzaer uden smag
Ultratynde pizzaer uden smag
så tynde pizzaer - næsten ingen fyld på - måske også derfor, at de var kolde, da vi fik dem serveret
God aften i Roskilde
God aften i Roskilde. Vi har været der før, og rart at se ændring i menukortet med gode kombinationer af smage og forskellige retter. Menuen 7-retter var velsmagende og varierende, og signaturen "Pizza" leverede som altid :)
Vi måtte skære en ret fra og var meget mætte.
Vil helt sikkert komme igen.
Super skøn aften hos gorms Horsens
Super skøn aften hos gorms Horsens. Der blev hygget om os I det skønne vejr og maden var lækker. Kan helt klart anbefales.
Vanvittig skuffende
Vanvittig skuffende. Vi blev sat i kælderen - og glemt igen og igen. Der var ikke styr på noget, der var ikke nok rent service og efter at have ventet mere end 45 minutter på vores dessert gav vi op. Vi kunne ikke slippe for at betale for desserten, da vi have bestilt en menu. Kommer IKKE igen!!!
Colaen var udløbet for 3 mdr. siden. Mums.
Dåsecolaen smagte sært, så vi tjekkede udløbsdato. Det var for 3 mdr. siden :-) vi har flere gange haft dårlige oplevelser med service/ventetid, men efter cola-stuntet kan jeg simpelthen ikke holde mig fra at smide en anmeldelse.
Hold nu op
Hold nu op - en dårlig oplevelse! Dårlig service og dårlig mad!
Sikke en skøn aften vi havde os…
Sikke en skøn aften vi havde os forleden på Gorms i Nyhavn.
Det var første gang vi skulle prøve Gorms.
Udover deres lækre pizzaer (med de bedste sprøde pizzabunde, og helt særlige tomatsauce), så fandt vi ud af at Gorms byder på så meget mere end pizzaer.
Antipasti brættet eller deres pasta Canneloni var virkelig godt.
Betjeningen var også venlig og kompetent.
Sidst men ikke mindst så er Gorms desserter heller ikke nogen vi lige glemmer foreløbigt. Tiramisuen og dessert pizzaen med Nutella og skumfiduser var et HIT.
Vi ses snart igen Gorms !!
Vi har i dag været Gorm's Horsens
Vi har i dag været Gorm's Horsens og det var en skøn oplevelse ☆☆☆☆
Vi var så heldige at have 1 tjener og det var Arthur 👍👍👍 super betjening, vi havde ikke helt styr på hvilken pizza vi skulle have, og Arthur gav os lidt tid og da han kom tilbage kunne han stadig husk hvilken forret 👍
Han var opmærksom og servicerende.
Måden var dejlig og smagfuld 😁
Fortjener 10 stjerner
Min datter på 15 måneder, min mor og jeg har idag brugt ikke mindre end 4 timer hos Gorms i Kolding. Vi bestilte to gange Brunch. Bestilte faktisk tre, en til min datter også. Men tjeneren var så rar, modsat mange andre steder, at sige at hun kunne bare spise med fra vores.
Og så skal jeg ellers lige live for at vi fik mad så vi kunne trille hjem! Lækker mad og pizzer på alle mulige lækre måder.
Vi kunne til sidst efter de mange timer, ikke spise mere, så vi fik vores dessertpizza med hjem. Hold nu mavle hvor var den lækker, med chokolade, nødder, banan og alt muligt lækkert.
Det kan klart anbefales at tage på Gorms i Kolding. Super personale og dygtig kok.
Tak for denne gang, vi ses snart igen :)
Fantastisk rart besøg i GORMS NYHAVN i…
Fantastisk rart besøg i GORMS NYHAVN i går aftes. Glimrende og imødekommende betjening. Vi var 7 kvinder på teatertur (LIVA). Vi fik vores eget selvstændige lokale, hvilket var fantastisk. Glimrende akustik og vi generede ikke de andre gæster. Alle vores retter var fantastiske: pizza, Caesar salat, canelloni og bolognese. Kun en enkelt anke: ingen alkoholfri øl. Det syntes vi var mærkeligt, da de fleste barer og restauranter i 2020 er leveringsdygtige i non-alcoholic. Men ok den hjemmelavede limonade med ingefær var rigtig fin.
Vi har spist på restauranten i Aarhus
Vi har spist på restauranten i Aarhus. Super hyggelig atmosfære og dejlig mad
Gorms pizzaer
Har lige spist 2 forskellige pizzaer med min kone , jævn kedelige tivoli,s absolut dårligste siddepladser, også plastikbestik
Gert
Fesent
Fik en pizza ved Gorms i CPH lufthavn - slatten bund, for meget tomatsovs, for lidt ost, enormt dyrt, personale med snuden begravet i telefon - den dårligste pizza jeg har fået i Italien, var klasser over denne 🙁