Tennerife bahia princippe Hotel lever ikke op til den kvalitet, sammen med prisen. Brødvalg var der kun hvidt flute. Lobbyen er mørk, vi kommer aldrig tilbage. De fik ændret brødudvalget, noget var... Se mere

Kan desværre ikke give 0 Stjerner - men det er absolut 0 stjerner, samtidig med at min datter har mistet alle sine billeder og mails - blot fordi hun faldt i Jeres fælde med at skulle købe mere plads... Se mere

Udueligt reklame af 3 mobil. Jeg er kunde hos 3 mobil erhverv , rejste ud af landet og var glad at min 3 fungere i Pakistan. men det kun gul og grønt fra 3 mobil. den viser en teleselskab navn , m... Se mere

Hotel Residence Am Hauptbahnhof Hamborg: Ophold fra 25.April til 29.April 2023. Første og sidste gang. Ubegribeligt at dette hotel bedømmes til 3-stjerner. Ligger i en gade af mellemøstlig karakter... Se mere

1. Søgemaskine
  2. Softwarevirksomhed
  3. Softwareleverandør

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

google tilbyder søgning til almindelige mennesker i hverdagen.

1,4

Dårlig

2 t anmeldelser

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Har været hos Adam Repair i Valby med…

Har været hos Adam Repair i Valby med ny IPad, som jeg ikke kunne få åbnet og overført indhold fra gl. Gmail. Han var utrolig venlig, dygtig, hurtig og rimelig i pris👍 og fik hurtigt åbnet op for mailen.
Jeg kan varmt anbefale denne lille butik på Toftegårds Alle 24 i Valby😊

5. oktober 2022

Chromebook ødelagt efter opdatering

2 gange har jeg været dum nok til at stole på en opdatering fra Google, og begge gange har det ødelagt en Chromebook. Samtlige ikoner i Chrome OS og i samtlige apps, mangler pludselig, efter man har opdateret, og det hjælper ikke at lave en power wash. Så nu har jeg 2 Chromebooks med samme problem og ingen af dem virker, og da det er et Google produkt, er der ingen support og derfor ingen hjælp at hente. 1 Stjerne herfra.

3. oktober 2022

Brille køb ekstra

Købte briller. de kørte et tilbud og jeg fik brillen. Alt i orden og ok.. Men Da jeg vil bruge guld kupon til at købe et ekstra par hvor jeg fik 50 procent på næste køb kunne jeg ikke. Forklaring var at det kunne man ikke. Jo hvis jeg tog et meget dyrere stel så kunne jeg. Men i kupon stod der brille fra 795 og opefter. Men jeg vil en brille til 795kr Jeg syntes godt på kupon man kunne oplyse at tilbud kun gælder sådan og sådan så vi kunder ikke føler os snydt. Man skal ikke kunne læse i mellem linjerne og kunne tolke på det skrevne. Der var hos Louise Nielsen

12. september 2022

Jeg support er noget af det værste jeg…

Jeg support er noget af det værste jeg nogensinde har været vidne til, i har endnu ikke løst mit problem med en suspendering af betalings profil, dvs jeg kan ikke tilknytte mit kort til Google pay funktionen på min telefon. I har været igang i knap 7 måneder, og endnu ikke løst problemet, i bliver ved at kaste den videre internt i bland de forskellige afdelinger der nu er. Jeg er nået til et punkt hvor jeg overvejer at skifte til en Apple enhed istedet for.

1. februar 2022

La Concordia Odense

Cryo wow
Jeg var meget skeptisk første gang jeg skulle prøve
Jeg lider af kroniske smerter efter en diskusprolaps i lænden og jeg har slidgigt i mine knæ jeg har fået af vide at jeg inden for et par år skal have nye knæ
Jeg tåler ikke stærkt smertestillende
Min massør lisa sagde at hun synes at jeg skulle prøve cryo og efter 3 behandlinger kan jeg komme på hug det har jeg ikke kunne de sidste 3 år jeg kan sidde med knæene bøjet jeg har ikke taget Pamol i 14 dage
Nu kan jeg holde til at stå og gå i længere tid.
Jeg vil anbefale at man prøver det.
Det er virkelig det bedste jeg har gjort længe for mig selv

3. september 2022

Mols Strandkro

Mols strandkroen i Ebeltoft

En fantastisk oplevelse igen i år ❤️
Absolut 5 store stjerner for service i receptionen, rengøring, og super fin service i restauranten, hvor man tog hensyn til min mad-allagi, så en skøn oplevelse, og jeg kan kun varmt anbefalede, at spise og holde ferie her.
Alt er perfekt .. også når du har hund med på opholdet.
Stor tak til alle for, at gøre min ferie
til en ubeskrivelig dejlig ferie med fuld service 🌺 Tak.
Bh Liselotte C.

31. august 2022

Google burde skamme sig!

Google er desværre parat til at annoncere for hvad som helst. Specielt svindel som Voltplug, Voltbox og andre.
De burde tage ansvar!!!!!
men det vil de ikke, så i stedet burde de SKAMME sig!

31. august 2022

Shikane

Hvorfor fand.. i all helved. skal jeg bekræfte min identitet hele tiden?
Kunne det mon være fordi denne lor.. søgemaskine sælger mine mails info til alle og vil sikre sig at jeg også ser mailen? Kunne det tænkes??? JA, jeg er ikke 1% usikker på denne påstand.

Jeg får nemlig over 100 mails om ugen og nej, jeg ser dem ikke, vil ikke se dem.

23. august 2022

Umulige at kontakte

Skal have fat i Google, da min virksomhed bliver vist på min privatadresse men det er bare umuligt at finde en mulighed for at kontakte dem :-(

15. august 2022

Jeg abonnerer på udvidet lagerplads på…

Jeg abonnerer på udvidet lagerplads på Google One. De seneste 2 år har Google trukket betalingen dobbelt på min bankkonto, og nu har de så alligevel lukket min konto og kræver yderligere betaling.
Alle henvendelser er forgæves - får kun maskinsvar, der ikke kan bruges til noget som helst.
Google har indrettet sig sådan, at de har snabelen nede i vores bankkonti - og man kan ikke kontakte dem eller klage til dem på nogen måde. Det er for mig at se den rene svindelforetagende!!
Og kundeservice er et fremmedord for dem!
Torben Nielsen

7. august 2022

Smart fashion Hua Hin

Skræddersyet tøj på ferien i Hua Hin.
Super dejligt personale, venlig og imødekommende. Rohit og hans kone er de sødeste mennesker. 1 habit med 2 par bukser og 1 habitjakke. God pris og godt udført arbejde

7. august 2022

Lidl i Tingbjerg

Lidl i Tingbjerg
Hvad sker der ?Der mangler varer på hylderne, den var så flot da den åbnede,nu ligner den en rodebutik. Tager man bare over i Husum , bulner der med varer på hylderne , flot butik. Men I Tingbjerg har vi kun den ene butik,så vi er nødt til at tage ud af området, under al kritik

27. juli 2022

For 3 år siden skrev jeg en dårlig…

For 3 år siden skrev jeg en dårlig anmeldelse omkring Skousen. De klagede over min anmeldelse til Google og selvom den var korrekt og i høfligt sprog blev den slettet. Google gjorde samtidigt så jeg slet ikke kan anmelde virksomheder mere. Jeg har intet fået at vide fra Google og straffen for at give en dårlig anmeldelse er åbenbart evig.

7. juli 2022

Cerix kan varmt anbefaldes

Cerix Dronningetværgade
Får jævnligt botox for nedad gående mundvige. Jeg er så glad for den behandling jeg får hos dem. Hun vudere fra gang til gang hvornår hun mener jeg skal have en ny gang botox. For når man får det jævnligt er det ikke nødvendig at skulle have det hver 2månede .så tak for dem .kan kun anbefale cerix klinikkerne.

29. juni 2022

Murer Mester Torben Schmidt Esbjerg

Murer Mester Torben Schmidt Esbjerg, har gået og omfugede vores hus. Det er virkeligt blevet FLOT
Når han forlod huset var der altid pænt og rent ryddet op.
Jeg kan varmt anbefale dette Firma hvis man skal have noget lavet.

23. juni 2022

Ringe service/hjælp

Forsøgte at få hjælp til et mail/problem. Da jeg omsider fik en Google/medarbejder i tale blev jeg henvist ril at beskrive mit problem på en side i et hjælpeforum. Der var ingen personlig hjælp at hente.
Den side jeg skulle skrive på virkede meget dårligt. Min tekst blev konstant ændret til noget helt forkert. Efter en række forgæves forsøg, lykkedes det delvist at beskrive problemet, men her 30 timer senere har jeg endnu ikke fået hjælp
Det er for ringe, at man ikke kan få en servicemedarbejder i telefonen: det kan selv YouSee tilbyde

16. juni 2022

Er dette din virksomhed?