Goodbyeguru Anmeldelser 63

1,3

Dieses Unternehmen GoodbyeGuru sollte verboten werden. Ich hoffe, dass denen zeitnah das Handwerk gelegt werden kann. Unseriöser geht es wirklich nicht mehr. Passt alle auf und zahlt bloß nicht. Werde... Se mere

Vorsicht! Absolut unseriös! Bin ebenfalls irgendwie auf diese Seite geleitet worden...Habe vorsichtshalber gezahlt. Nun wird man per SMS usw schon nach 3 Werktagen trotz Zahlung bedroht. Man solle z... Se mere

Oplichters, zoals iedereen al zegt: je vult je gegevens in voor hulp om een abonnement op te zeggen maar leest vervolgens dat het eenmalig €42 kost. Je verzend niets sluit het tabblad en vervolgens kr... Se mere

Geld vande rekening voor Amazon prime terug geboekt. Gekeken hoe je kunt opzeggen op de site van opzeggen.nl maar dan moet je €42 betalen dus niet verder gegaan . Dan een mailtje dat de verstrekke... Se mere

1,3

Dårlig

Vorsichtig

Vorsichtig, betrüger! Sagten , dass die Abonomennt kündigen würden, passierte aber nichts. Verlangten 42 €. Musste selbst kündigen.

3. april 2026

Dubios und unseriös

Bekomme eine Rechnung über eine Kündigung, die ich nicht beauftragt habe. Ich war lediglich auf der Seite. Kosten 42€, natürlich nicht bezahlt. Wie kommen die an meine Mailadresse und meinen Namen???

28. marts 2026

Trap er niet in

Trap er niet in. Opzeggen weekblad. Kosten 42€. Belachelijk. Doen ze ook nog niet!! Fraudehelpdesk gebeld en ACM Den Haag. Beiden zeggen ze: niet betalen!! Fraude!!

20. februar 2026

Scammers

This "company" cancels subscriptions for you. They "write" a letter in your name and charge €42.00 for it. The checkbox indicating that you are NOT using your statutory cooling-off period is already checked. You are better off canceling or deleting subscriptions yourself. GOODBYE GURU, THEY ARE SCAMMERS!!!

11. marts 2026

Via goodby guru netflix afgezegd mail…

Via goodby guru netflix afgezegd mail gehad 42 euro moet ik betalen aanmaning dreigen ze mee als ik niet betaal netflix gebelt die zeiden niet betalen afzegging is gratis gelukkig heb ik niet betaald oplichters zijn het ze blijfen me lastig vallen sms gehad drijgen met incasso ander mobiel nr nu ander email wat een gezeik

10. marts 2026

Stefan Albert Marten Jansen!

Het bedrijf Mulderloket is van Stefan Albert Marten Jansen, een oplichter. De medewerkers van Mulderloket zijn nep, namen zijn verzonnen en foto's gepikt van internet. Stefan heeft meerdere bedrijven waaronder Resubox, Uitkeringsloket, Goodbyeguru, Dune Legal, S.A.M. Jansen Holding B .V. alsmede S.A.M Jansen, Jaagpad 221 te Alkmaar. De werkwijze van deze ondernemingen zijn allemaal hetzelfde, valse namen van zijn zogenaamde medewerkers en profielfoto's van internet gepikt. Er zijn talloze gedupeerden. Aangiftes zijn gedaan. Wees gewaarschuwd voor deze oplichter. Deze man moet van de straat! Overigens krijg ik nog €2090 van hem tot stand gekomen via Dune Legal. Na betaling was Stefan niet, nooit meer bereikbaar. Ook de jurist die hij notabene zelf had ingeschakeld om de zaak te behandelen heeft hij nooit betaald zodat de zaak stil kwam te liggen. Ook de jurist is dus door hem opgelicht.

5. september 2025

Oplichters

Anmoe
Ik heb amazon Prime opgezegd,zij hebben mijn keurig een mail gestuurd.met de vermelding dat ik nog een bevestiging krijg.toen er na 5dagen een mail van beybeyuguru kwam .zij schreven dat de opzegbrief hadden verstuurd! naar amezon.
Dus ben ik ook erin getrapt ,om 42€te betalen.kortom oplichters!!!! Volgens mijn zijn dit soort bereaus gekoppeld aan amazon.Pas op. 1ster niet waardig.

26. februar 2026

Mensen trap niet in deze valkuil

Mensen trap niet in deze valkuil, het bedrijf goodbyeguru zegt zogenaamd abonnementen voor je op. Maar dat is niet waar. Kosten 42 euro, opzeggen is altijd gratis. Lees goed de voorwaarden. Niet betalen dus. Stuur een mail, binnen 14 dagen, dat je afziet van de opdracht. Goodbyeguru, gebruikt 2 email adressen.

Beide mailadressen bestaan niet.
Telefonisch niet te bereiken en geen contact dus.
Mail met het herroepings- recht goed bewaren.
Dit bedrijf staat ook niet ingeschreven bij de kvk. Nummer is 87654321 dit is een lachertje ook het btw nummer klopt niet 12345678.
Geef dit door aan de fraudehelpdesk.
NIET BETALEN DUS. Zijn oplichters.

25. februar 2026

Pas op! GoodbyeGuru zijn oplichters!

Helaas ook de dupe geworden van Goodbye Guru. Niet gezien dat het 42 euro kost om een abonnement op te zeggen.
Meteen dreigmails over incassobureaus en extra onkosten. Geen contact mee te krijgen.
1 ster is nog teveel voor deze oplichters!!!

22. februar 2026

Zijn oplichters !

Zijn oplichters !
Antwoorden en reacties komen niet aan. Bellen gaat niet
Kijk even naar in nummer inschrijving
KvK 87654321
Btw no. 12345678

Hoe verzin je deze nummers.

Dus rekening niet betalen en aanmaning met dreigen deurwaarder negeren !!!

5. februar 2026

Er dette din virksomhed?