Ringede til kundeservice og kom igennem med det samme. Hurtig service Modtog varen dagen efter. Kunne jeg give mere en de 5 stjerner ville jeg gøre det Super service :-)
Jeg fik ingen SMS fra GLS, hvor der står at varen er ankommet til pakke-shoppen, samt det pakkenummer man skal oplyse ved afhentning, fordi Gooby åbenbart havde oplyst deres eget nummer i stedet for... Se mere
Jeg havde kontakt til jer onsdag den 5 januar fordi jeg ikke fik besked på hvornår min ordre ville bliv leveret. Ordre nr 29916. Det var viktig for fjernbetjeningen var en fødselsdagsgave. Der blevet... Se mere
Varen (Silicone Case for mobiltelefon) bestilt mandag aften, lå i postkassen onsdag middag ;-) Og den passer perfekt til telefonen, ikke som de sidste jeg købte fra et andet site, som var lidt... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Gooby har et stort udvalg i mobiltilbehør, mobiltelefoner og reservedele, ældre mobil, ældremobil, mobil til ældre.
Magleøgade 9, 4220, Korsør
- gooby@gooby.dk
- www.gooby.dk
Super ordrehåndtering
Jeg bestilte et cover til min HTC Wildfire hos Gooby og kunne afhente det bestilte dagen efter, da det var mest praktisk for mig.
meget hurtig levering!
Jeg bestilte min varer søndag eftermiddag - mandag formiddag lå varerne så i min postkasse :)
Gooby - USB Micro datakabel
Jeg bestilte og købte et USB Micro datakabel til min Nokia mobil af nyere model med touchscreen. Jeg rendte rundt her i Esbjerg og ledte efter samme kabel men kunne kun finde et i EL Giganten som kostede lidt over ihvertilfælde 340 kr OK det kunne godt nok også bruges som oplader kabel men jeg havde kun brug for et der kunne bruges så min Nokia kunne kobles til min pc og 340 kr er sgu alt for meget for et datakabel. Jeg søgte engang på nettet og fandt et USB Micro data kabel endda et originalt Nokia kabel til godt 150 kr plus forsendelse men alt i alt små 200 kr og kablet var fremme til afhentning allerede efter halvanden dag, derfor godt arbejde Gooby.
venlig hilsen
Olaf K. Berthelsen
Virker perfekt, men...
Ordrenummer: 27627
Jeg købte cover til min mobil, men måske I skulle anbefale,(eller foreslå) at folk køber den rigtige str. torx skruetrækker til udskiftningen, så man ikke skal bruge to gange fragt på at efterbestille den.
anmeld gooby
hej
Hurtigt levering af taske til mobil, det var meget ment at finde på nettet.
og meget fint med fattura på min mail.
har anbefaltet jer til andre
kanon god service
jeg har købt en mobillader.billig og god kvalitet.på trods af forsendelse har jeg alligevel sparet mange bpenge. købt hos gooby. kan varmt anbefales.
hurtig levering
jeg har købt en mobiloplader til bilen fik den 2 dage efter bestilling kan kun anbefale Gooby
Perfekt handel med afhentning hos Gooby
Super god og nem handel uden problemer. Jeg kunne afhente varerne allerede dagen efter de blev bestilt. Så jeg kan helt klart anbefale andre at handle her.
super god hurtig handel kan varmt anbefales:)
købte htc desire lædertaske, var meget positiv overrasket over så hurtig levering, modtog varen allerede dagen efter jeg havde bestilt:)
Som sædvanligt - Perfekt!
Jeg købte nogle mobiltasker og screenprotectorer og som altid med Gooby leveres varen lynhurtigt og fejlfrit.
Fjernbetjening til SONY fjernsyn
Jeg har med stor overraskelse modtaget fjernbetjeningen dagen efter, den var fremsendt fra jer. Samtidig er jeg orienteret under vejs fra jer, men jeg fik ingen mail fra Postdanmark om ankomst. Desuden så virkede den med det samme, så det er bare en lettelse at noget fungerer. Tak for overordentligt god behandling.
Jytte Hansen
Hurtigt og professionelt
Jeg købte noget mobil-tilbehør. Ordren blev effektueret samme dag og jeg modtog brevpakken den næste. Tingene var pakket forsvarligt ind. Ingen problemer! ;-)
Screen Protector til HTC Wildfire
og HTC CC c200 car charger
Blev leveret dagen efter bestilling
Fik varen leveret dagen efter den var bestilt. God og simpel forklaring medfulgte.
SUPER !
Har på qxl handlet med Gooby
Jeg købte skærm beskyttelse og hylster til mobil.
Og vil sige, det simpelthen var en handel udover
det sædvanlige..
SUPER kontak, og ekstrem hurtig levering.
MVH Tina Jørgensen
5 stjerner for hurtig ekspedition
Bestilte Jabra JX10 Xtra Earhook BULK tirsdag aften kl. 18:30. Allerede Kl. 18:45 kom der meddelse om, at varen var afsendt. Havde dog forvendtet den så var fremme onsdag, men modtog den torsdag, hvilket også var tilfrdsstillende. En handel uden problemer, så kan kun anbefale Gooby og handler der gerne igen.
Fem Stjerner
Har købt et Datakabel og et Ladekabel. Det kom to dage efter(Tirsdag efter en weekend) Alt fungerede perfekt . Jeg er meget tilfreds, kan varmt anbefales Venlig hilsen Ib Amsinck
hurtig handel
Jeg har købt en biloplader til min mobil og fra den var bestilt og til den blev leveret med posten gik hurtigt