Golfstore Koen Teulings Anmeldelser 74

4,0

Golfers, koop nooit wat bij Golfstore Koen Teulings. Kwaliteit producten waardeloos!! Service, ongelooflijk bedroefend. Dit soort bedrijven heeft geen recht om te bestaan.

De organisatie belde me om zeker te stellen dat ik de golf club die ik had gekocht op een zekere dag in ontvangst zou kunnen nemen en was erg flexibel in het zoeken naar de juiste bezorgdag. Verd... Se mere

Zocht een tas met slimme verdeling voor stokken. Dat moest de Ogio Vapor worden. Bijna niemand voert deze tas in het assortiment. Het getuigt van visie om uit een breed aanbod de juiste producten voo... Se mere

4,0

God

Professioneel en erg klantvriendelijk

Verder qua inhoud was alles conform mijn verwachting.

27. september 2013

perfecte organistie klant gericht snelle service

Beste Vriend.
Ik heb via de website van Golfstore een Trolley besteld.Binnen een uur had ik een reactie met een vraag over de juiste kleur.
Na de betaling had ik de volgende dag de bestelling thuis.
Wil je iets aanschaffen op golf gebied ,raad ik je de golfstore aan .Ook wat de prijs betreft zijn ze goed bij de tijd.

24. september 2013

Great!

good service, fast delivery to Germany, good prices!

22. september 2013

Uitverkocht

Golftas besteld van het merk Big Max ( Silencio) , scherpe prijs, maar helaas uitverkocht, wachten nu op nieuwe levering.

11. september 2013

Fijn geholpen met Golfschoenen

Het telefoontje ter bevestiging na de bestelling op internet is erg prettig.
De eerste keer dat de schoenen bezorgd werden was ik niet thuis. De koerier gebeld en na een prettig gesprek een goede afspraak gemaakt voor levering op een ander tijdstip. Men hield zich exact aan die afspraak. Conclusie: tevreden klant met fijne golfschoenen die goed zitten!

9. september 2013

Goede service en prijs!

Na een belletje richting de shop betreffende een set gebruikte clubs heb ik deze besteld via de site. Snelle goede levering en prima spullen voor een mooie prijs!

6. september 2013

Bestelling was uit de verpakking gehaald een stuk voor stuk door de brievenbus gedeponeerd

De bestelde artikelen waren uit de verpakking gehaald en stuk voor stuk door de brievenbus gedeponeerd. Ik vond de bestelde artikelen s'morgens om 07.45 uur op de deurmat. De koerier heeft niet aangebeld om de zending af te geven. Dit vind ik geen correcte levering. De bestelling was wel compleet dit als enig positief punt. Helaas een gemiste kans .
Johan Schomaker

3. september 2013
Golfstore Koen Teulings-logo

Besvarelse fra Golfstore Koen Teulings

Geachte heer Schomaker,

We zullen dit uiteraard met onze vervoerder opnemen; dit is niet hun normale werkwijze. Onze excuses voor het ongemak.

Met vr. groet,
Koen Teulings.

Perfecte levering

Na het plaatsen van de bestelling werd ik een dag later al heel vriendelijk gebeld wanneer ik mijn golfclub kon verwachten. Goede service.

2. september 2013

Snelle levering

Golfstore.nl is een overzichtelijke site. Zeer goede prijzen. Ik ga hier zeker weer naartoe als ik golf artikelen zoek. Geen goede golf shop bij ons in de buurt in een straal van 50 km. Heerlijk als je het vanuit huis kunt bestellen.

1. september 2013

Er dette din virksomhed?