1. Rejsebureau

Vi tilbyder golfophold i Spanien, Portugal, Italien, Frankring, Tyrkiet, Bulgarien, Tjekkiet og Storbritannien. Du kan selv vælge om vi skal arrangere hele pakken med hotel, golf, fly og billeje/transfer eller om du selv ønsker at arrangere flyrejsen og/eller billejen, så du kan spare lidt penge. Vi vejleder vi gerne, hvis du skal have lidt hjælp til at finde den bedste flyrejse eller ikke er helt sikkert på hvordan du skal forholde dig til f.eks biludlejningskontrakten eller forsikringen. Gennem vores kontor samt lokale kontakter kan vi hjælpe dig igennem hele processen, lige fra at indhente et tilbud til at få anbefalet en god restaurant, vinsmagning eller seværdigheder på destinationen. Vi har stort set besøgt alle vore samarbejdspartnere og spillet alle banerne og føler derfor at vi kan give dig en rigtig god vejledning. Vi er naturligvis medlem af Resegarantifonden og vores medlemsnummer er 3555.

4,2

God

Hurtig og professionel

Dennis er hurtig til at vende tilbage med priser, ændringer, forespørgsler, kontakt til personale på opholdsstedet.
Man føler sig helt tryg, når man entrerer med Golfkysten.
Og så har de nogle attraktive priser på ophold.

23. marts 2026

Tak for de pæne ord

Grundig vejledning og individuel planlægning

Jeg har - endnu engang - booket en tur for 8 mand gennem Golfkysten.
Altid grundig vejledning og hjælp for at finde den rigtige tur ift fly osv.
Denne gang var det igen med udgangspunkt fra Alicante.
La Manga resort tog imod os på bedste vis.
Resortet er af ældre dato, men fungerer godt.
Alt klappede, grundig vejledning i indkvartering "efter lukketid" , tee-times efter vores ønsker.
Dennis har et stort kendskab til de baner, han repræsenterer, og i særdeleshed Alicante-området.
har dog også tidligere købt rejser med udgangspunkt til både Malaga og Barcelona.
den bedste anbefaling herfra

16. april 2026

God service og information

Vi var en gruppe på 9 personer i Portugal i marts 2026, og hvad booket overnatning og en del af golf runder på hotel banen, og Dennis ved Golfkysten, var utrolig hjælpsom og kom med de information der skulle bruges, for at det hele bare køre, så kan varmt anbefale at bruge Golfkysten.dk

25. marts 2026

Golfkysten leverer 100%

Golfkysten levede helt op til vores forventninger !
Vi bookede golf på Royal Obidos og West Cliffs i Portugal - begge super gode golfbaner, med fantastiske layouts.
Golfkysten leverede hurtig og præcis service og alt klappede på turen, med både fly, bagage, shuttles, hotellet og tee-times.
Det kan klart anbefales at tage fat i Golfkysten, når der skal bookes golfture til udlandet:)

18. marts 2026

Besvarelse fra Golfkysten.dk

Tak for den dejlige anmeldelse

golf tur til Las Colinas

vi har lige været 8. mand i Alicante via Golfkysten - det har helt igennem været en fremragende tur! vi boede på Las Colinas og spillede 4. runder golf. Golfkysten har booket lejeligheder, tee tider og buggy samt morgenmad til os - alt var klaret perfekt. kan klart anbefales!

20. oktober 2025

Tak for anmeldelsen

Fantastisk tur til Alicante Golf…

Fantastisk tur til Alicante Golf Resort! ☀️⛳

Jeg har haft en super skøn tur til Alicante Golf Resort sammen med min datter – og det kan varmt anbefales! 💚
Hotellet var virkelig lækkert, servicen helt i top, og vi nød hver eneste dag.

Vi spillede golf både på Alicante Golf Resort og El Plantio Golf – to fantastiske baner med masser af udfordringer og smuk natur. 🏌️‍♀️🏌️‍♂️

Maden var rigtig god, og vi sluttede turen af med en fantastisk middag på Bodeguita 1999 – super hyggelig restaurant, god vin og lækker mad! 🍷✨

Alt fungerede helt perfekt, også med transfer, så alt gik glat fra start til slut. 🚐👌

Alt i alt en kanon tur med skønne minder, godt vejr og masser af grin.
Vi er allerede klar igen næste år med Golf Kysten! 🇪🇸🌴💪

14. oktober 2025

Besvarelse fra Golfkysten.dk

Tusind tak for den dejlige anmeldelse. Glæder os til at høre fra jer igen.

Særdeles god og kompetent service

Særdeles god og kompetent service, med god viden om hvad som tilbydes

Altid meget hurtige og meget smidig behandling og som klart kan anbefales

27. juli 2021

tak for de pæne ord