En "fitting" his Golfexperten som bogeygolfer er lige så ligegyldigt og som at tale for døve ører om ens behov og ønsker som at spørge ChatGpt og derefter vælge det billigste standardsæt jern som de... Se mere
Bestilte wedge online sent om aftenen. Der skulle sættes anderledes grip på. Kl 8:30 næste morgen fik jeg besked om, at jeg kunne hente wedge med nyt grip påsat. Kasper i Herlev du er for vild!
Jeg købte et par golfsko hos Golfexperten, som efter cirka en måneds tid gik op i sålen. Det viste sig, at modellen var udgået siden mit køb – men der var slet ikke noget at diskutere. Personalet sa... Se mere
Golfexperten Kolding - besøgte kort for at købe nyt regntøj og fik vist forskellige modeller. Fik en rigtig god forklaring på prisforskellene på modellerne. Mine normale tees var i restordre, men fik... Se mere
Danmarks førende detailbutikskæde indenfor golfudstyr og golfbeklædning. 8 butikker i henh. Odense, Herlev, Aarhus, Aalborg, Herning, Kolding, Greve og Hørshom samt en webshop.
Agerøvej 17, 8381, Tilst, Danmark
Svarer typisk inden for 1 uge
Super fin og professionel behandling.
Jeg skulle “bare” have afkortet et jern, men var ikke helt klar over længden. Det tog en lille halv time fra jeg kom ind ad døren, til jeg kunne køre hjem igen med et fint tilpasset skaft.
Fik super service og god vejledning af Mads👍
Det får vi bare altid i Tilst😃
Whats not to like‼️
Viste hvad jeg skulle have, og fik betjening hurtigt og nemt inde og ude på 5 min 1599 kr fattigere 😜
Kompetent service og rådgivning af golfspiller, der var god til at svare på spørgsmål. Stor anbefaling! ⛳️
Det som jeg bestilte, levede fuldt ud til mine forventninger, og kom ligeså hurtigt som beregnet.
Kanon service til min første driver fitting med Taylormade i Odense afd.
Mange gode input til salg af brugt udstyr👍🏼
super fin og hurtig service og meget sødt personale der forstår at hjælpe uden at forsøge at overtale mig til at købe alverden men bare at få det bedste ud af det jeg har
God og kompetent betjening og vejledning.
Hørsholm afdelingen.
Havde aftalt Mizuno fitting d 7.2 kl 16.30. Kørte tidligere fra arbejde, så jeg kunne nå den sidste tid. (Tiden blev booket 31.1 samme dag Golf Experten annoncerede Mizuno fitting).
Da jeg kommer til butikken må jeg selv finde personalet inde i baglokalet, der er tomt i butikken.
Mizuno fitteren er kørt hjem syg, jeg var den sidste på bookingen.
Jeg hørte intet fra Golfexperten eller fra Mizuno.
Manden i butikken var da også fuldkommen ligeglad og slog bare ud med armene.
Jeg har booket og lavet aftalen med Golfexperten, så forventer minimum at dialogen går derigennem.
En trist service og en trist oplevelse at være kunde i jeres butik.

Besvarelse fra Golf Experten
God oplevelse i den nye butik.
Stort udvalg, og fin betjening.
Meget fin oplevelse - Sjældent har jeg fået så god service😀
Golf experten Greve.
Mandlig ekspedient virkede fuldstændig uinteresseret i at have kunder i butikken. Når man bad om hjælp så vi kunne teste køller virkede det til at være et problem. Ved spørgsmål omkring de forskellige køller kunne han ikke svare. Måling af udstyr var fuldstændig ubrugelig når maskinen ikke blev nulstillet. Du havde mere travlt med at drikke kaffe.
Find dig et andet job ubehagelige mand!
Vi finder fremover et andet sted at handle. Det er min anbefaling.

Besvarelse fra Golf Experten
Super god og hurtig betjening. Meget venlig personale.
Herning:
Høflig og kompetent betjening.
Har været kunde igennem mange år, og e det er altid en god oplevelse.
Købte i sep. 23 en ny el vogn i Hørsholm og senere i januar 24 nye golf handsker og ind imellem telefonisk opfølgning på elvognen mm.
I alle tilfælde med et yderst venlig og imødekommende personale. Kommer der helt sikkert igen.