Fantastisk shop løsning, og eminent support og service / vi har været kunde hos Golden Planet igennem mange år, og deres super hurtige support og service når problemerne opstår, er bare guld værd. K... Se mere
Har alt hvad man har brug for. Meget overkommelige priser. Fantastisk interface som gør det hele meget nemt at sætte op og håndtere. Supporten er uovertruffen, svarer hurtigt og altid behjælpelige. Yd... Se mere
Sjællendt få man en god service om hos golden planet. Peter giver service så det flyder ud af telefonen. Uanset hvilket problem jeg er kommet med - har Kenneth og Peter kunne hjælpe mig. Små opg... Se mere
Har benyttet Goldenplanet til 4 shops gennem 3-4 år. Hos Goldenplanet får man altid en super behandling og der er stort set altid en løsning - eller mulighed for og udvikle en løsning til fair pris... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Komplet webshop løsning. Vi hjælper dig godt i gang. Indbygget værktøjer der hjælper dig både med at få nye kunder og gøre den daglige drift nemmere.
Dalbygade 40 A, 6000, Kolding, Danmark
- 70209594
- www.goldenplanet.dk
God service og godt produkt!
Super god shop løsning og fantastisk service. Kan kun anbefales
Steffen Koch Kiel
K2 Komposit ApS
Fantastisk !
Jeg var aldrig kommet i "mål" uden Golden Planet.Virkelig god og tålmodig support, kan helt klart anbefales.
Lene Dissing
Also Deluxe
Fremragende service
Har været kunde hos GoldenPlanet i flere år og har altid fået en forbilledlig service. Hurtigt svar på mine henvendelser og kompetent assistance, når lokummet har brændt... ;-)
Jeg kan på det varmeste anbefale GoldenPlanet til alle, der overvejer at starte/udskifte webshop.
Tusind tak til jer!
Her fungerer det bare
Altid god og super venlig service. Tingene fungerer bare. Og bagateller bliver rettet hurtigt. Tak for det.
Stage
Gappay.dk
Altid god service
Jeg kan klart anbefale Golden Planet. De har en supergod service hvis der er noget jeg ikke kan finde ud af så enten ringer eller mailer de til mig og guider mig igennem, selv på hverdagsaftener kan jeg risikere de svarer på mail, hviklet jeg selvfølgelig ikke forventer men blot bliver glædelig overrasket over så jeg kan komme videre. Jeg er selvstændig og sidder ofte med arbejde på shoppen om aftenen.
Super Service og et supert produkt.
Jeg valgte efter 2 år med en udenlandskwebshop udbyder at skifte shoppen i udlandet over på Goldenplanet fordi deres Shop er meget brugervenlig med utrolig mange faciliteter i backoffice men også med mulighed for at lave en flot individuel brugerflade til mobile, Ipad eller Pc.
Jeg har arbejdet sammen med Goldenplanet i 10 år, har idag flere aktive web-shops, alle shops fungerer uden problemer. Jeg har Shops i Danmark og i udlandet.
Jeg oplever en super service uanset om det handler om brugerhjælp til en erfaren bruger som jeg eller det handler om råd og vejledning i forbindelse med Shoppen eller integaration til eksterne Produkte.
Jeg kan kun anbefale Goldenplanet som webshop udbyder, da de med deres produkt har opnået at udvikle et velfungerende backofficessystem og en flot brugerflade.
Under Al kritik
Golden planet vælger at skrive en mail til mig, til en mail de er usikre på virker.
Jeg havde fået en regning fra Hosting som lå i spam, som var selvfølgelig overset. -denne var ikke betalt til tiden. Ikke Goldens skyld.
1 time før Black Friday, hvor jeg kørte kampanger, opdager jeg min webshop var nede. Samt min mail- ALT.
Skriver en lyn mail til dem- Er i krise!
Får en mail retur om at jeg kan sende en alarmmail- som kan komme til at koste 200 euro, hvis fejlen er min (hvilke den jo i bund er- men jeg vidste det ikke)
Jeg sender denne alarmmail, da jeg jo ikke ved dette er min fejl- og der er en time til at det hele starter.
Jeg venter, og venter- tænker"hvor fanden er alarmen henne i denne mail?".
Sidder og glor i mail- opdager dette brev i spam fra Golden, hvor der står "din web lukkess ned, jeg ved ikke om denne mail er i drift", sendt kl 11 om formiddagen!! For en uge siden ringede de, så ved de har mit nr..
kl 00,00 begyndte kunder at ringe og sende smser, og besked på facebook. "din web er nede".
kl 01,30 fik jeg en besked fra "alarmmail", vi kan intet gøre mere, 5 min efter kom den så op at kører. næsten 2 timers omsætning var mistet, kunne have været spare ved at Golden tog telefonen. Og hvilken webudbyder hindre deres kunde i omsætning? Golden!!
Dagen efter modtog jeg en pæn stor regning. De fik min opsigelse på stedet. Blev taget pænt imod andet sted fra, hvor de aldrig ville tillade dette ske for nogle. Samtidig spare penge på webstedet.
Golden Plandet, Har intet godt at sige om Jer. I opkræver, og opkræver, men for hvilke penge, når I er stor skyld af mistet omsætning.
Kan virkelig ikke anbefale dette sted. Der findes så mange andre steder med bredre service, til mindre penge
Fantastisk service! Kan anbefales!
Efter utallige forsøg og leden efter det perfekte og nemme modul for vores webshop nåede jeg til Golden Planet. Jeg havde nok hidtil lavet min. 5 demoshops diverse steder. Golden Planet var det første sted, hvor jeg rent faktisk kunne finde ud af systemet. Selv da jeg så fik brug for hjælp og skrev, at jeg gerne ville have forklaret, hvordan jeg gjorde det og det, så fik jeg et svar, at de havde gjort det for mig nu. Wups! Jeg kan kun sige tusinde tak til Inna, for alt den hjælp hun har givet og rent faktisk har lavet det for mig kvit og frit. Derudover har kunderservice givet sig tid til at have mig hængende i telefonen mange gange uden følelsen af, at de ikke gad..
Super credit til Golden Planet som både kan integreres med GLS, Post Danmark, Pakkelabels, Economic, godt QuickPay-tilbud, lækkert design, mange gode guides og meget mere.. ! Kan kun anbefales!
Fremragende service igen.....
Vi har igen oplevet en fantastisk service fra Golden Planet. Vi havde nogle problemer med at kunder kunne vælge den rigtige størrelse. Efter en opringning gik der kun et godt øjeblik og alt var i orden igen.
Fremragende.... Vi har været kunde siden 2007 og kunne ikke drømme om at skifte til andre.
Fantastisk service og hjælpsomhed
Vi fik et flot designforslag og alle har været yderst hjælpsomme, når der er problemer, som skal løses eller ændringer, som skal implementeres. Godt firma
Ringe kundeservice og en alt for dyr discount-løsning :(
Vi har brugt goldenplanet.dk i mere end et år og det er desværre vores oplevelse, at goldenplanet.dk ikke føler sig forpligtet til at levere service og support, når der er behov for support ud over det helt almindelige (banale).
Det er herudover vores oplevelse, at virksomheden i udpræget grad mangler professional nysgerrighed, omkring det der skulle være virksomhedens kernekompetencer og det er dig der kommer til at betale regningen herfor.
Virksomheden er super hurtig til at fakturere dig for øget trafik og øget forbrug af lagerplads, så vores oplevelse er, at den umiddelbart "billige" løsning, pludselig bliver en uforholdsmæssig dyr løsning. Dette er problematisk især set i forhold til, at der kun leveres discount-service.
Vi kan derfor på ingen måde anbefale et partnerskab med goldenplanet.dk, især ikke hvis du forventer, at din forretning vokser og/eller hvis du på et tidspunkt forventer at få effektiv support, f.eks. i forhold til din markedsføring med Facebook eller lignende.
Mvh
Jesper Andersen
Altid hurtig hjælp og selv dumme spørgsmål besvares med åbenhed.
Har prøvet en del web shops og ikke fundet nogen andre der som dem er villige til at hjælpe uden det koster ekstra eller tager lang tid.
Og deres bruger flade er uden tvivl den nemmeste jeg har oplevet.
Fantalastisk service!
Jeg har tidligere haft billige webshops, som regel får man, hvad man betaler for, hvilket tit er den meget skrabede udgave, men hos GoldenPlanet får man det man betaler for og MEGET mere til!
Startede med demo udgaven, ville ikke betale for noget, som jeg ikke kunne bruge til noget og jeg er en ekstrem besværlig kunde med ret høje krav til mine hjemmesider og webshops, lidt af en perfektionist faktisk.
Kenneth fra Goldenplanet har selv i min demo tid, skrevet et par gange for at være sikker på, at jeg er tilfreds med produktet og for at høre, om han kunne hjælpe mig.
Jeg fandt et par ting, som jeg manglede svar på og ikke lige kunne finde ud af, og svaret kom promte med en uhyre venlig indstilling til min små perfektionistiske spørgsmål.
Kenneth/Goldenplanet har efterfølgende fået en del mails fra mig ang. småting, som jeg ikke kan finde svar på og hvergang får jeg svar stortset indenfor en time og ALTID med et skrevet smil på læberne.
Jeg er sindssyg tilfreds med Goldenplanet, både produktet og ikke mindst den gode service jeg har og stadig får, så fra mig af lyder der kun rosende ord, skulderklap, anbefalinger og overvejer kraftigt at sætte dem på min julekortsliste :)
Elendig service - kommer aldrig til at anbefale Golden Planet!
Jeg er overrasket over en så dårlig behandling vi har fået hos Golden Planet. Vi prøvede dem med vores ene hjemmeside i håb om at flytte alt - men det sker ihvertfalt ikke nu!! Da vi ringde og havde brug for hjælp i opstartsfasen, fik man den følselse af. at man faktisk var til besvær. Flere ting har vi aldrig fået på plads fordi vi aldrig fik den fornødne hjælp vi spurgte om! NU har vi opsagt abb tidligere på året - får en reminder om at det skal sendes pr. brev. Dette gør vi og aftalen er opsagt 3 mdr derefter. Da vi skriver og beder om at få lukket siden dd. og samtidig skriver at vi ikke er tilfredse med den service der har været - får man blot et svar tilbage "lukket og god sommer"!! Er det hvad man i dagens Danmark kalder god kundeservice???..ja vores kunder ville da flygte hvis vi behandlede dem sådan, og formentlig ville det brede sig i vandene..! jeg kan derfor overhovedet ikke anbefale Golden Planet. Jeg er målløs over serviceniveauet..eller manglende må man vist sige!!
Fremragende service og support
Priser er gode, og service/suppeort er i verdensklasse.
De tager sig virklig tid til een, og hjælper en på vej.
Verdensklasse
Jeg har kun rosende ord til Golden Planet. Super support, flinke mennesker, gode produkter og fornuftige priser. Glad og tilfreds.
Fantastisk service og fantastisk produkt !
Har nu benyttet i 2 år, og har i dag 4 aktive webshops, nogen fungere i den "gamle" 4.0 og 1 enkelt i det helt nye 5.0. Alle shops fungere uden problemer.
Nogen gange syntes jeg måske at man som kunde skal huske på at få afstemt sine forventninger til det produkt man køber og ikke klantre Golden Planet, hvilket jeg selv gjorde i starten, og det var nok mere fordi jeg ikke havde forståelse for det produkt jeg havde købt, end det var produktet i sig selv.
Den support jeg har oplevet har været super tilfredsstillende og er helt klart en af de grunde til at jeg er tilfreds med det produkt jeg benytter.
Der er altid plads til forbedringer også hos Golden Planet, jeg har et ønske om at der er support længere end til kl 16.00, så når man er købende kunde, kan kontakte dem på tlf. til lidt senere på aftenen, evt. imod et mindre gebyr.
Der er ingen tvivl om at jeg anbefaler alle at benytte Golden Planet, hvis de står og skal bruge en webshop.
Ikke styr på en skid og gentagne nedbrud
Har opkrævet en betalt faktura 3 gange på samme opgørelse. Lukker for deres service og forventer der skal betales for den næste periode også. Når de ikke får deres penge trods indsigelse bliver man truet med advokat og RKI.
HOLD JER LANGT VÆK. Hvis noget er billigt er der som regel en grund.
For slet ikke at nævne deres talrige konstante opdateringer der resultere i nedbrud af både mail og hjemmeside og resultere i at man skal tilrette grafikken igen.
Så endnu engang HOLD JER LANGT VÆK.
Service der virker
Golden Planet er meget effektive, god service og altid venlige :)