Stort hotel med flot beliggenhed.
Stort hotel med flot beliggenhed.
Men så er det også det!
Vi har boet her i 14 dage, fået det samme serveret hver dag i buffet. Stort set samme underholdning i løbet af dagen og aftenen byder på lavbudgetteret sang/musik hvis man er heldig.
Vi deltog i et banko spil til 15 euro, hvor vi blev lovet præmier som massage, tøj og vin. Vi vandt 2 ud af de 3 præmier der var og ingen af dem indeholdt massage- heller ikke den 3, da danskere også vandt den! Tilgengæld vandt vi to gange fotos fra fotobutikken- men da vi ville indløse dem, kunne vi kun anvende den ene kupon!!! Resten af billederne måtte vi pænt betale 10 euro for stykket.
De render rundt med pappegøjer og øgler i solen ved poolen og tager billeder af diverse børn som skal holde disse dyr på hovedet osv. for derefter igen at betale for billederne (dyreplageri). Samt en pappegøje som står i et lille bur i lobbyen!
Vores “lejlighed” har ikke en ovn, kun mikroovn, skyl ud knappen på den ene toilet hænger ud af væggen og når det blæser trækker det ind i lejligheden derfra. Ingen vinduer kan lukkes helt, kun trækkes til- så larm kan ikke undgås.
Vand og strøm går flere gange dagligt på hele hotellet, hvilket skaber meget støj i cisterner mv. op igennem bygningen!
Ingen TV på engelsk og ingen daglig rengøring- kun skiftning af håndklæder og rengøring en gang om ugen.!
Spaen snyder så vandet driver, de lover dig særlig og personlig tilrettet massage, men man får ofte bare en der smøre dig ind i olie og “thats it”.! Vi gav 2500dkk for i alt 8 massager, men kun halvdelen af dem var reelle massager, af den som vidste hvad de lavede!
Butikken på hotellet er uden et eneste prismærke og du betaler alt efter hvor du kommer fra.
Adgangs kortet til lejligheden har vi fået udskiftet 6 gange på de 14 dage, fordi de ikke virkede.
Rengøringen havde den ene gang taget vores nr. 2 adgangs kort (som bruges til at strømmen er tændt). Så da vi kom tilbage, var køleskab, fryser osv slukket!! Igen måtte vi ned og bede om et nyt kort.
Personalet taler generelt dårligt engelsk og vi oplever faktisk en gennemgående dårlig service/tilgang til gæsterne..
I køkkenet har vi set personalet stå og ryge mens de laver mad og stå med deres mobiler imens de ekspediere!
Badeland/rutchebanet er fotoshoppet i diverse booking sider, det er slidt, ødelagt og der er stort set ingen solstole/ophold ved rutchebane området!
Vi kommer ihvertfald ikke tilbage til dette hotel, som kun burde ha 3 stjerne!