Meget proff behandling og tydeligt at…
Meget proff behandling og tydeligt at mærke Lone ved hvad hun laver. Har nu været hos hende mange gange og bla. fået bøjler af flere omgange pga nedgroede negl og fået lavet indlæg til mine sko.
Damerne er uden tvivl søde og imødekommende. MEN efter gentagende forsøg på at få styr på mit barns nedgroet negle og betændelse, er det endt med voldsomt betændelse. Jeg rettede endeligt henvendelse til egen sundhedsforsikring og fik kontakt til en ny fodterapeut, som beklageligvis måtte gøre mig opmærksom på at mit barns tå i høj grad var fejlbehandlet og at det nu ender ud med operation.
Uden tvivl den dårligste fodbehandling jeg nogensinde har fået. Dels var oplevelsen i rummet temmeligt kaotisk. Alle klienter sidder i samme rum. En stor del af tiden taler behandlerne mere med hinanden med med deres klient. Der løber en lille hund rundt. Der virker rodet. Som førstegangs klient betaler man også 100 kroner ekstra for at udfylde en kæmpe skema, med en masse personlige spørgsmål om helbred, der ikke bliver brugt til noget. Men det værste er at selve fodbehandlingen helt teknisk er dårlig. Jeg bad om mine neglebånd kunne blive trimmet lidt. Og der blev bare kørt hårdt på med et metalbor, hen over neglene, så voldsomt at neglenes tykkelse har været næsten halveret efter behandlingen. De har revnet efterfølgende og set herrens ud. Og jeg har pænt kraftige negle og har aldrig haft det problem med dem før. Da de groede ud, var der en kæmpe hak i neglene.Det er ikke et sted jeg besøger NOGENSINDE igen. Jeg valgte det til fordi det var det eneste sted jeg kunne finde i København, jeg kunne få en tid den næste dag. Det forstår jeg så godt idag, hvorfor de ikke var mere booket.
Fin behandling også akut ved sportsskader. Jeg har brugt Lone i de sidste 3 år, gigalaser ved lægskade, fiberskade i låret, nakkesmerter.
Løbesmerter og problemer i knæ forsvandt efter Lone lavede indlægssåler. De har nu holdt i 2 1/2 år, er vasket mange gange og flyttes fra sko til sko, både til pænt og i fodboldstøvler.
Kæmpe hjælp for en aktiv pensionist.
Havde bestilt 45 minutters Wat Po fodmassage klokken 16.00.
Da indehaveren Lone var forsinket, blev jeg først behandlet klokken 16.15, og behandlingen sluttede klokken 16.45 uden et ord, dvs. 30 minutters behandling i stedet for 45 minutters behandling.
Blev efterfølgende opkrævet 500 kr. hvilket svarer til 1 times behandling. Da jeg gik tilbage og gjorde opmærksom her på, var der pludselig kommet nye priser eller også, havde jeg bare taget fejl, som hun sagde. Alligevel lagde hun 100 kr. på disken og mente, at det godt nok. Men der manglede jo ligesom 25 kroner ligesom behandlingen tidsmæssigt manglede 15 minutter. Jeg sætter aldrig mine ben der. Tjek hendes priser og tjek jeres behandling, men bedst af alt: Gå aldrig derhen, med mindre du vil snydes.
Den nye klinik ligger så godt og det er dejligt med det liv der er på klinikken. Man får en dejlig fodbehandling og det er også mulighed for at få Wat Po Thai fodmassage, behandling med en giga-laser samt vakuumterapi. Det er bare så dejligt ❤️
Jeg bestilte tid til fodbehandling over telefonen, og ejeren Lone virkede super sød i røret.
På dagen blev jeg mødt af en ung fyr, som tilbød mig kaffe samt at hænge min jakke op. God start (selvom jeg ikke drikker kaffe). Fik fodbehandling af en anden end ejeren Lone (husker ikke navnet). Det var behageligt, og hun var sød og snakkesagelig. Hun lavede en kop god te til mig.
Ejeren Lones hund vimsede rundt på salonen, og en enkelt gang gøede den højlydt. Og på et tidspunkt foretog Lone et personligt telefonopkald, hvor hun højlydt skældte ud - så meget at vi andre næsten ikke kunne snakke. Ikke ligefrem noget som giver god og afslappende atmosfære, når man gerne vil forkæles. Derfor har jeg ikke tænkt mig at komme igen.