Banner for Godt Smil Tandlægerne

Godt Smil Tandlægerne Anmeldelser 28.996

4,7

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Tager man 5.325 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne fremhæver ofte personalets venlighed, professionalisme og evne til at skabe tryghed, især for dem med tandlægeskræk. Mange sætter pris på den gode service, hvor der tages tid til at forklare behandlingsforløbet og lytte til patientens behov. Den behagelige atmosfære og de dygtige behandlere bidrager til en positiv oplevelse. Dog var nogle kunder utilfredse med prisniveauet og oplevede, at virksomheden var meget "pengefikseret", med tilbud der virkede overdrevne eller unødvendige. Enkelte nævnte også ubehagelige oplevelser under behandlingen, såsom en assistent der ramte tandkødet, eller manglende klarhed omkring aftalte procedurer og priser.

Det, folk taler mest om

Staff

Anmeldere fremhæver positive aspekter af personalet. Kunder roser medarbejdernes venlighed, professionalisme... Se mere

Service

Kunder noterer konsekvent positive oplevelser med service. Mange fremhæver den professionelle og omsorgsfulde... Se mere

Price

Mennesker rapporterer tvetydige oplevelser med priser. Mens nogle kunder fandt priserne rimelige og endda... Se mere

Customer service

Kunder deler positive meninger om kundeservice. De fremhæver især medarbejdernes venlighed, professionalisme... Se mere

Location

Kunder udtrykker stor tilfredshed med de forskellige lokationer. Mange fremhæver specifikke klinikker som... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Jeg blev mødt af en venlig receptionist, oplevede en stille og rolig gennemgang af hele behandlingsforløbet. Der blev lyttet til mine ønsker og behov, der blev lagt en realistisk plan ud fra, hvad der... Se mere

Jeg har tandlægeskræk og skulle have rykket en visdomstand ud. Både Luma og assistenteleven var meget lydhøre, forstående og udviste stor ro, som havde de hele dagen kun til mig. Mohammed skulle stå... Se mere

Fantastisk oplevelse hos tandlægen Jonis! 🦷Jeg blev mødt med et stort smil og en utrolig venlighed fra første sekund. Jonis er både professionel, rolig og virkelig dygtig til at få én til at føle s... Se mere

Aldrig før er jeg blevet taget så godt imod! Jeg har ikke været til tandlægen i mange år, af forskellige årsager og jeg mødte ingen former for skyld eller skam fra personalet. Jeg følte at de havde ti... Se mere

1. nr. 6 af de 8 bedste virksomheder i Tandlæge
  2. nr. 5 af de 7 bedste virksomheder i Kosmetisk tandlæge
  3. nr. 6 af de 10 bedste virksomheder i Tandklinik
  4. nr. 5 af de 7 bedste virksomheder i Tandplejer
  5. nr. 5 af de 5 bedste virksomheder i Tandlæge med speciale i tandimplantater

Vi er Danmarks førende tandlægekæde med over 750 tandlæger, tandplejere, klinikassistenter og narkoselæger. Vi er fordelt på 40 topmoderne klinikker i landets største byer. Vi glæder os til at byde dig velkommen på en af vores klinikker.

Support

Spar op til 40 % på din tandlægebehandling
Klinikkerne er topmoderne og tilbyder tandbehandling af høj kvalitet til fair pris. Du kan spare helt op til 40 procent på din tandbehandling. Vores priser er især lavere på porcelænskroner, implantater, tandblegning og tandregulering. Vores lave priser er et resultat af nogle yderst fordelagtige indkøbsaftaler, højteknologisk udstyr samt fagligt meget dygtige tandlæger og behandlere
Vi er rigtig gode til tandlægeskræk
Hos Godt Smil Tandlægerne er vi meget bevidste om, at blot det at møde til konsultation eller behandling kan være et stort skridt. Tandlægeskræk findes i mange grader, og derfor er der stor forskel på hvilken fremgangsmåde, der er mest hensigtsmæssig. Vi råder over en bred vifte af virkemidler, som alle skal gøre det mere behageligt for vores patienter at gennemgå behandlingen.
Smertedækket tandbehandling
Alle patienter bliver som en selvfølge forsigtigt, men effektivt bedøvet, men er dette ikke tilstrækkeligt, kan vi tilbyde behandling i både sedering og fuld narkose.

4,7

29 t anmeldelser

Søde og dygtige tandlæger og…

Søde og dygtige tandlæger og assistenter. Topprofessionel behandling. Kan kun anbefales.

18. maj 2026

Kære Søren

Tusind tak for din anbefaling og 5 flotte stjerner.

Det er med stor glæde at læse, at du har oplevet vores tandlæger og assistenter som dygtige. Vi sætter stor pris på din positive tilbagemelding.

Med ønsket om en god dag.

Personale service

18. maj 2026

Kære Erik

Tak for 5 herlige stjerner

Det varmer os at læse, at der var god personale service

Maria, Godt Smil Tandlægerne

Professionel og tryg behandling i moderne omgivelser

Jeg fik en god og grundig behandling efter en knækket kindtand hos Godt Smil Tandlægerne Horsens.

Om det er specielt billigt, ved jeg ikke, men servicen var helt i top – både i receptionen, hos tandlægen og klinikassistenten.

Klinikken er ny og moderne og ligger centralt i Horsens. Alt i alt en rigtig god oplevelse.

Kære Jesper

Tak for din fine anmeldelse og de 5 stjerner til klinikken i Horsens.

Det er en stor fornøjelse at læse, at du fik en god og grundig behandling af din knækkede kindtand. Vi er utrolig glade for din fine feedback på den gode service fra både receptionen, tandlægen og klinikassistenten, samt dine pæne ord om vores nye, centrale rammer.

Mette-Line, Godt Smil Tandlægerne

Tandlæge Marie Madsen er en fantastisk …

Tandlæge Marie Madsen er en fantastisk dygtig og beroligende Tandlæge, når man har Tandlæge skræk
Samt meget forklarende hvad hun laver.
Stor anbefaling fra mig🌞

Kære Gitte

Tak for din flotte anbefaling og de 5 fine stjerner.

Det er en stor fornøjelse at læse, at du har haft en god oplevelse hos Marie. Vi er utrolig glade for din ros til hendes evner som en dygtig og beroligende tandlæge, især når man lider af tandlægeskræk, samt at hun er god til at forklare sit arbejde undervejs.

Omhyggelig

Kære Tanja

Tak for de 5 stjerner.

Det er en stor fornøjelse at læse, at du har haft en god oplevelse hos os. Vi sætter stor pris på din fine tilbagemelding.

Professionelle og billige

Professionelle og billige

Kære Claus

Tak for de 5 fine stjerner.

Det er en stor fornøjelse at læse, at du oplever os som professionelle, og at du er tilfreds med vores billige priser. Det betyder meget for os at kunne tilbyde god kvalitet til en god pris.

Bedste anbefalinger til Godt Smil i Lyngby

Godt Smil i Lyngby får mine bedste anbefalinger. Altid venlige og smilende medarbejdere, som giver tryghed ved behandlingen og laver et godt stykke arbejde.

Kære Christel

Tak for din flotte anbefaling og de 5 stjerner til klinikken i Lyngby.

Det er en stor fornøjelse at læse, at du altid møder venlige og smilende medarbejdere, som giver dig tryghed ved behandlingen og udfører et godt stykke arbejde. Vi sætter utrolig stor pris på dine fine ord.

Omhyggelig og hyggeligt

Dygtig tandlæge også dygtige tandpleje

Kære Basse

Tak for de 5 fine stjerner.

Det er en stor fornøjelse at læse, at du har haft en god oplevelse hos os, og at du synes, vi har både en dygtig tandlæge og dygtige tandplejere. Vi er meget glade for din positive tilbagemelding om vores faglige team.

Mette-Line, Godt Smil Tandlægerne

Meget venlig og imødekommende personale…

Meget venlig og imødekommende personale og sefvicen er helt i top,en profesionel behandling, og god oplevelse.

Kære Ebbe

Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner.

Det er en stor fornøjelse at læse, at du har haft en god oplevelse hos os, og at du oplever vores personale som meget venlige og imødekommende. Vi er utrolig glade for din ros til den professionelle behandling samt servicen, der er helt i top.

Kompetent

Venlig, præcis og kompetent modtagelse og behandling

Kære Nora

Tak for de 5 fine stjerner.

Det er en stor fornøjelse at læse, at du har haft en god oplevelse hos os. Vi sætter stor pris på din positive tilbagemelding.

Mette-Line, Godt Smil Tandlægerne

Søde, venlige kompetente personale.

Kære Finn

Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner.

Det er en stor fornøjelse at læse, at du har mødt et både sødt, venligt og kompetent personale under dit besøg. Vi sætter stor pris på dine fine ord om vores medarbejdere.

Mette-Line, Godt Smil Tandlægerne

Som sædvanlig super god service både i…

Som sædvanlig super god service både i receptionen og hos behandler Ishraq Isam. Hun er så dygtig, omsorgsfuld og behagelig. Tak for det

Kære Kirsten

Tusind tak for dine 5 fine stjerner.

Det er en stor glæde at læse, at du igen har haft en god oplevelse hos os. Vi sætter stor pris på dine rosende ord om både receptionen og Ishraq

Ønsker dig en god dag

Der blev lyttet

Der blev lyttet, tandlægen var grundig og god til at rådgive og vejlede.

Kære Bettina

Tak for 4 skønne stjerner

Det varmer os at læse, at der blev lyttet, samt tandlægen var grundig og god til rådgivning og vejledning.

Fin behandling som altid

Sød receptionist
Venlig og nænsom behandling af tandlægen og hendes assistent.
Fint arbejde.

Kære Annette

Tusind tak for de 5 flotte stjerner.

Det er med stor glæde at læse, at du havde en god oplevelse hos os med en venlig og nænsom tandlæge og assistent. Vi sætter stor pris på din positive feedback.

Med ønsket om en god dag.

Kære Annette

Tusind tak for de 5 flotte stjerner.

Det er med stor glæde at læse, at du har haft en god oplevelse med vores personale. Vi sætter stor pris på din positive feedback.

Med ønsket om en god weekend.

Manja, Godt Smil Tandlægerne

Jeg kan lide at komme hos fordi…

Jeg kan lide at komme hos fordi personalet er altid så flinke og hjælpsomme. Der er stor fokus på at jeg er komfortabel under behandling og jeg mener at de gør det rigtigt godt med at behandle mine tænder.

Kære Thorun

Tusind tak for de 5 flotte stjerner.

Det er med stor glæde at læse, at du altid føler dig godt behandlet og komfortabel hos os, og at du er tilfreds med vores behandling af dine tænder. Vi sætter stor pris på din positive tilbagemelding.

Med ønsket om en god weekend.

Fin service

Kære F. Kristiansen

Tak for 5 skønne stjerner

Det varmer os at læse, at der var fin service.

Maria, Godt Smil Tandlægerne

Har lige fået indsat et implantat hos…

Har lige fået indsat et implantat hos godt smil. Det gik hurtigt og smertefrit. Altid god behandling. Kan absolut anbefales. Christian fra Horsens

14. maj 2026

Kære Christian

Tak for dine flotte stjerner og for din anbefaling.

Det glæder os meget at læse, at du oplevede implantatbehandlingen som både hurtig og smertefri, og at du føler dig godt behandlet hos os.

Vi sætter stor pris på din feedback.

Ønsker dig en god dag

Tina, Godt Smil Tandlægerne

Har altid fået en super kompetent…

Har altid fået en super kompetent behandling og rådgivning.
At priserne også er lave er et kæmpe plus.

14. maj 2026

Kære Laura

Tusind tak for de 5 fine stjerner.

Det glæder os meget at du altid har fået en kompetent behandling og god rådgivning hos os. Vi sætter også stor pris på din positive feedback omkring vores priser.

Med ønsker om en dejlig dag

Tina, Godt Smil Tandlægerne

Hun gjorde alt for at jeg skulle slappe…

Hun gjorde alt for at jeg skulle slappe af. Var hensynsfuld. Det var en god oplevelse

13. maj 2026

Kære Mona

Tusind tak for dine stjerner.

Vi glædes ved at du har haft en god oplevelse, og at du følte dig mødt med hensynsfuldhed og omsorg under behandlingen.

Ønsker dig en skøn dag