Banner for Godt Smil Tandlægerne

Godt Smil Tandlægerne Anmeldelser

29.786

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Ser man på 5.282 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne fremhæver ofte personalets professionalisme, venlighed og omsorgsfulde tilgang, hvilket skaber en tryg og behagelig atmosfære under behandlingen. Mange sætter pris på den gode service, hvor medarbejderne er dygtige til at forklare behandlingsforløbet og lytte til patienternes behov, især dem med tandlægeskræk. Den generelle oplevelse beskrives som fantastisk, effektiv og med en høj grad af patientfokus, hvilket får mange til at anbefale virksomheden til andre. Dog var nogle kunder utilfredse med prisniveauet, som de fandt for højt, eller oplevede uoverensstemmelser mellem overslag og den endelige regning. Enkelte anmeldere rapporterede også om mangelfuld behandling, hvor problemer ikke blev løst korrekt, eller hvor de følte sig dårligt behandlet af personalet.

Det, folk taler mest om

Staff

Anmeldere nævner positiv feedback om personalet, hvor mange fremhæver medarbejdernes venlighed,... Se mere

Service

Kunder noterer konsekvent positive oplevelser med service, hvor mange roser den gode behandling,... Se mere

Price

Mennesker rapporterer tvetydige oplevelser med priser, hvor mange finder dem rimelige og endda billige, især... Se mere

Customer service

Forbrugere finder kundeservicen positiv, idet mange føler sig godt modtaget, lyttet til og behandlet med... Se mere

User experience

Kunder havde positive oplevelser med brugeroplevelsen, hvor mange fremhæver den imødekommende og beroligende... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Jeg kan varmt anbefale Godt Smil i Højbjerg. Jeg har selv tandlægeskræk og havde ventet alt for længe med at bestille en tid, men jeg følte mig tryg fra første øjeblik. Alle på klinikken er søde, p... Se mere

Som altid en helt igennem fantastisk oplevelse både i receptionen og i tandlægestolen. Jeg føler mig altid tryg og godt behandlet hos Godt Smil Aalborg. Her varer den gode service og den gode stemning... Se mere

Virkelig god modtagelse og behandling af Nawras og hans søde assistent. Det var mit første besøg, og min journal fra tidligere tandlæge var grundigt gennemgået, hvilket føltes meget trygt. Meget tilfr... Se mere

1. nr. 5 af de 8 bedste virksomheder i Tandlæge
  2. nr. 4 af de 7 bedste virksomheder i Kosmetisk tandlæge
  3. nr. 6 af de 10 bedste virksomheder i Tandklinik
  4. nr. 4 af de 7 bedste virksomheder i Tandplejer
  5. nr. 4 af de 5 bedste virksomheder i Tandlæge med speciale i tandimplantater

Vi er Danmarks førende tandlægekæde med over 750 tandlæger, tandplejere, klinikassistenter og narkoselæger. Vi er fordelt på 40 topmoderne klinikker i landets største byer. Vi glæder os til at byde dig velkommen på en af vores klinikker.

Support

Spar op til 40 % på din tandlægebehandling
Klinikkerne er topmoderne og tilbyder tandbehandling af høj kvalitet til fair pris. Du kan spare helt op til 40 procent på din tandbehandling. Vores priser er især lavere på porcelænskroner, implantater, tandblegning og tandregulering. Vores lave priser er et resultat af nogle yderst fordelagtige indkøbsaftaler, højteknologisk udstyr samt fagligt meget dygtige tandlæger og behandlere
Vi er rigtig gode til tandlægeskræk
Hos Godt Smil Tandlægerne er vi meget bevidste om, at blot det at møde til konsultation eller behandling kan være et stort skridt. Tandlægeskræk findes i mange grader, og derfor er der stor forskel på hvilken fremgangsmåde, der er mest hensigtsmæssig. Vi råder over en bred vifte af virkemidler, som alle skal gøre det mere behageligt for vores patienter at gennemgå behandlingen.
Smertedækket tandbehandling
Alle patienter bliver som en selvfølge forsigtigt, men effektivt bedøvet, men er dette ikke tilstrækkeligt, kan vi tilbyde behandling i både sedering og fuld narkose.

30 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

(29.786)

5.032 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Har haft Invisalign forløb hos Paola i…

Har haft Invisalign forløb hos Paola i Odense. Har kun været tilfreds med forløbet. Paola har været grundig og lyttet til hvad man ønskede af resultat. Tandklinikassistenterne er også super søde

Kære Anna

Tusind tak for dine 5 flotte stjerner.

Det glæder os meget at læse, at du har været tilfreds med dit Invisalign forløb. Det betyder meget for os, at du oplevede en grundig behandling, hvor der blev lyttet til dine ønsker, og at du også fremhæver vores søde tandklinikassistenter.

Ønsker dig en skøn dag.

Tina, Godt Smil Tandlægerne

Jeg har haft en rigtig god oplevelse…

Jeg har haft en rigtig god oplevelse hos Godt Smil i Brørup, særligt hos tandlæge Mohammed. Han er utrolig professionel, rolig og grundig, og han tager sig tid til at forklare behandlingen, så man føler sig tryg hele vejen igennem.

Hele personalet er venligt, imødekommende og får én til at føle sig velkommen fra det øjeblik, man træder ind ad døren. Behandlingen var smertefri, og kvaliteten var helt i top. Det er tydeligt, at der er fokus på både faglighed og patientoplevelse.

Kære Bekir

Tak for dine 5 flotte stjerner.

Det glæder os meget at læse om din gode oplevelse hos os i Brørup. Vi er særligt glade for dine pæne ord om Mohammed og for, at du har følt dig tryg og godt informeret gennem hele behandlingen.

Ønsker dig en skøn sommerdag.

Tina, Godt Smil Tandlægerne

Altid god og professionel behandling og…

Altid god og professionel behandling og imødekommende personale.

Kære Hm

Tak for dine 5 fine stjerner.

Vi er glade for at du altid oplever en god og professionel behandling, og at du bliver mødt af et imødekommende personale.

Tina, Godt Smil Tandlægerne

God behandling og god pris.

God behandling og god pris.
Jeg er kommet hos Godt Smil i mange år og får altid et godt indblik i hvordan mine tænder har det, samt hvad der skal til for at få dem og mig til at få det bedre, priserne er også fair, så kan kun anbefale dem og råde andre til at lægge vejen forbi hvis du ønsker en sund mund.

Kære Søren

Tak for 5 skønne stjerner

Det glæder os at læse, at du er kommet på klinikken i mange år, og altid får et godt indblik i hvordan dine tænder har det, samt hvad der skal til i fremtiden.
Vi er glade for sin anbefaling

Ønsker dig en dejlig dag

Maria, Godt Smil Tandlægerne

Fantastisk tandplejer

Jeg var inde hos en meget dygtig tandplejer maya. Ingen smerte og en god pris

23. juni 2026

Kære Jesper

Tak for de 5 fine stjerner.

Det er en stor fornøjelse at læse, at du var inde hos Maya, og at du oplevede hende som en meget dygtig tandplejer. Vi er utrolig glade for, at dit besøg foregik helt uden smerte, og at du samtidig fik behandlingen til en god pris.

Mette-Line, Godt Smil Tandlægerne

Man bliver mødt af smilende og meget…

Man bliver mødt af smilende og meget hjælpsomme mennesker lige fra du træder ind af døren til du går ud igen.
Virkelig dygtige tandlæger og assistenter
God til at forklare og man føler sig mødt og forstået. Man føler sig i trygge hænder

Kære Vinnie

Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner.

Det er en stor fornøjelse at læse, at du bliver mødt af smilende og meget hjælpsomme mennesker under hele dit besøg. Vi er utrolig glade for dine pæne ord om vores dygtige tandlæger og assistenter, og at du oplever, at vi er gode til at forklare tingene, så du føler dig både mødt, forstået og i absolut trygge hænder.

Med ønsket om en rigtig god dag.

Mette-Line, Godt Smil Tandlægerne

Positiv oplevelse hos godt smil. Hillerød.Meget venlig tilgang til mig,og efter…

Meget venlig tilgang til mig,og efter kort undersøgelse gik pigerne igang.virkede meget sikre i hvad der sku laves, og det gik bare sikkert derudaf.ku godt lide at pigerne osse smilede og grinte, tror lidt om dem selv.supertilfreds kunde, og vil anbefale det til andre.hilsen kim liljenberg.

Kære Kim

Tak for de 5 fine stjerner, Kim.

Det er en stor fornøjelse at læse, at du fik en meget venlig tilgang og en hurtig undersøgelse, inden pigerne gik sikkert i gang med behandlingen. Vi er utrolig glade for, at du følte dig i trygge og professionelle hænder, og at den gode stemning med smil og grin var med til at gøre dit besøg positivt. Tusind tak for din fine anbefaling og fordi du er supertilfreds.

god oplevelse

Kære Jan

Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner.

Det er en stor fornøjelse at læse, at du har haft en god oplevelse under dit besøg hos os. Vi sætter utrolig stor pris på din positive tilbagemelding.

Med ønsket om en rigtig god dag.

Super god behandling

Super god behandling

Kære Søren

Tak for de 5 fine stjerner.

Det er en stor fornøjelse at læse, at du har fået en super god behandling under dit besøg hos os. Vi sætter utrolig stor pris på din positive tilbagemelding.

Mette-Line, Godt Smil Tandlægerne

Sød ,venligere og alt i alt kan det…

Sød ,venligere og alt i alt kan det ikke gøres bedre. Kommer igen om et år.

Kære Ib

Tak for din flotte stjerner.

Vi er glade for at høre, at du havde en så positiv oplevelse. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen.

Med ønsket om en dejlig aften

Dygtig tandplejer

Dygtig tandplejer
Hun får min største anbefaling.

Kære Edmund

Mange tak for dine 5 stjerner.

Vi er glade for at høre, at du havde en så positiv oplevelse. Tak for din anbefaling.

Med ønsket om en god aften.

Annemette, Godt Smil Tandlægerne

Var hos godt smil Ormhøjgårdvej Tid til at prøve en ny tandlæge som er konkurrence dygtig på bl.a. pris og oplevelse!…

Var hos godt smil Ormhøjgårdvej Horsens
En meget behagelig oplevelse
Hos Camilla som virkede meget kompetent og imødekommende rigtig god til at forklare om situationen før og efter min tandudtrækning!
Også billige overkommelig priser. Kan virkelig anbefales!
Camilla bliver min fremtidig tandlæge!***** 😁👌
Min gamle tandlæge som også er rigtig dygtig! bliver sikkert ikke tilfreds efter mine ca 48 år som klient🫢

Kære John

Mange tak for din fantastiske anmeldelse og de 5 stjerner.

Det glæder os utroligt meget at høre, at du havde en så behagelig oplevelse hos os. Vi sætter stor pris på din ros af vores medarbejders kompetence og imødekommenhed, og vi er glade for, at du fandt priserne rimelige. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen.

Med ønsket om en dejlig aften.

Personal

Service er god

Kære Jeppe

Mange tak for din tid og stjerner.

Vi er glade for at læse du oplevede en god service.

Med ønsket om en god aften.

Annemette, Godt Smil Tandlægerne

Tandlægen i Hillerød kræver penge for…

Tandlægen i Hillerød kræver penge for noget som aldrig er blevet lavet, min tand i gør konstant ondt og mere efter jeg har været hos jer.
I nægter at kigge på det før i har fået jeres penge, altså i har fået 3000kr på det sted i munden i har lavet, men i kræver yderligere 3800kr for noget som aldrig er lavet eller kigget ordentligt på.. Jeg betaler gerne uden brok, hvis i rent faktisk havde lavet det men det har i absolut ikke... Det her er et helv.ede, det blev kun langt slemmere efter et besøg hos jer.

Andre steder i munden har i lavet så fint og det er super rart, men i undermunden er i totalt ligeglade, da k kræver penge for noget i ikke har gjort.. Har altså brugt 15.000kr på klinikken, for at få flere smerter.....

Kære Lucas

Vi kan godt forstå, at du er frustreret, når du oplever smerter og samtidig føler, at der er uafklarede spørgsmål omkring din behandling og regning.

Da vi desværre ikke kan identificere dig ud fra anmeldelsen og derfor ikke har adgang til at gennemgå din journal eller dit behandlingsforløb, har vi ikke mulighed for at kommentere på de konkrete forhold, du beskriver.

Vi vil meget gerne se nærmere på sagen og tage en dialog med dig, så vi kan få afklaret, hvad der er sket. Du er derfor meget velkommen til at kontakte os på telefonnummer 44 22 41 71.

De er rigtig søde i Brørup

De er rigtig søde i Brørup

Kære Stella

Tak for dine 5 flotte stjerner.

Det glæder os rigtig meget at læse, at du oplevede vores medarbejdere i Brørup som rigtig søde. Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse.

Stort smil og effektivitet 👍👍👍

Jeg blev mødt af et stort smil - og nu skal jeg hjælpe dig - fantastisk. Alt foregik til tiden og hele tiden serviceret af glade og hjælpsomme medarbejdere.
Jeg kan kun anbefale Godt smil syd i Horsens til alle som ønsker en god oplevelse hos tandlægen.

Kære Kim

Tusind tak for dine 5 stjerner.

Det glæder os meget at læse, at du blev mødt med et stort smil, og at du oplevede en god service fra vores glade og hjælpsomme medarbejdere. Vi sætter stor pris på din anbefaling og de pæne ord om klinikken.

Ønsker dig en skøn varm sommerdag.

Super søde og dygtige

Super søde og dygtige

Kære Finn

Mange tak for dine 5 flotte stjerner.

Vi er glade for at du oplevede vores medarbejdere som både søde og dygtige. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Tina, Godt Smil Tandlægerne

Man møder altid virkelig venlig og…

Man møder altid virkelig venlig og positiv personale. Tandplejerne er søde og rare at konsultere. I gamle dage var jeg ikke så glad for at komme til Tandlæge, den frygt er fuldstændig væk, siden jeg har haft Godt Smil som min tandlæge.

Kære Kell

Tak for de flotte 5 stjerner.

Det er en fornøjelse at læse, at du altid møder venligt og positivt personale, og at tandplejerne er søde og rare at konsultere. Vi er glade for, at din frygt for tandlægen er forsvundet.

Med ønsket om en god dag

Nanna , Godt Smil Tandlægerne

Tid til forklaring og spørgsmål

Smilende personale. Tid til forklaring af, hvad der bliver gjort under behandling. Efter overstået behandling er der igen tid til yderligere uddybning samt tid til opfølgende spørgsmål.

Kære Sanne

Tak for de 5 flotte stjerner.

Det glæder os at høre, at du oplevede vores personale som smilende og tog sig tid til at forklare behandlingen og besvare dine spørgsmål. Vi sætter pris på din feedback.

Nanna, Godt Smil Tandlægerne

God og professionel tilgang

God og professionel tilgang, og samlet en god oplevelse med et fint overslag på pris og tid.
Godt resultat og jeg er meget tilfreds🙂

Kære Majbritt

Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner.

Vi er glade for at høre om den professionelle tilgang og gode oplevelse. Det glæder os, at du er tilfreds med resultatet.

Med ønsket om en god dag.