Til trods for at det er midten af den travle december måned, skulle der ikke gå mere end 27 timer fra jeg havde bestilt pakken, til jeg modtog den i fin juleindpakning.

Bestilte en mega stor julegave til mit barnebarn. Pakken arriverede efter 3 dage. Den svarede helt til beskrivelsen i kataloget. At den var åbnet og den "gratis gave" manglede var postvæsenets skyld -... Se mere

Super fin service :-), jeg havde bestilt to lunar cars, og blev ringet op af Godtlegetøj, som fortalte at hvis de to biler skal køre sammen, så skal man vælge forskellig herz - dejligt at bli e gjort... Se mere

1. Legetøjsbutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

legekaeden-Holstebro online salg af legetøj Spil Djeco Lamaze Sassy Krea Maki LEGO Brio Schleich dyr dukkehuse Lundby Skovens dyr Sylvanian Bruder Playmobil Pluds Pluds kreativ legetøj Moddelervoks Meccano Geomag Holstebro LEGO friends Pippi Thomas tog biler køretøjer Hello kitty babyleg Sillyù cars 2 Luna car Zhu-Zhu bilbaner Nikko Smølfer familie spil

4,9

Nemt, hurtigt og super service

Jeg kan klart anbefale at handle her. Jeg har fået rigtig god service, hurtig tilbagemeldelse på mine spørgsmål, meget nemt at bestille og dag-til-dag levering. Jeg er meget tilfreds

19. februar 2012

Hurtig levering.

Fin shop og hurtig levering. Måtte dog betale 79 kr. i porto for at få sendt en fastelavnsmaske til 25 kr. Det var lige et lille minus.

18. februar 2012

Fuld tilfreds med betjening og levering

Jeg havde startvanskeligheder med at afslutte handlen pga scriptfejl på hjemmesiden, hvilket jeg skrev til firmaet, som hurtigt fik fejlen rettet. Som tak for min hjælp, slap jeg for at betale fragt. Varerne var fremme dagen efter, de var bestilt og jeg kan bestemt anbefale at handle der. Jeg gør det selv igen en anden gang.

16. februar 2012

nemt at bestille og superhurtig levering

Jeg synes det er en god webbutik, nemt at finde rundt på siden, nemt at søge efter bestemte ting, overskuelig, helt igennem godt og RIGTIG stort udvalg:-) Det var nemt med betalingen og leveringen er det hurtigste jeg nogensinde har oplevet med en webbutik. jeg bestile min vare mandag og den blev leveret med postdanmark om tirsdagen!!!:-)

5. februar 2012

Total tilfreds

Jeg har handlet for første gang og er total tilfreds. Flot hjemmeside, der er nem at finde rundt på, nem at bestille på og modtog min bestilling hurtigt. Jeg vil klart handle der fremover.

2. januar 2012

Helt vildt god og personlig betjening få dage før jul

Jeg manglede et drømmeslot få dage før jul og kunne ikke finde det nogen steder. Kunne ikke få det frem på skærmen hos Godtlegetøj.dk. Derfor ringede jeg derind og fik fat i en flink mand, som guidede mig igennen OG sendte slottet samme dag, så der var en lille trunte, der blev MEGET glad da hun juleaften åbnede sit filly fairy drømmeslot :)))))))

Det var rigtig god service og super hurtig levering.

25. december 2011

Hurtig og pålidelig

Selv her op til jul gik der kun to dage, før vi modtog den bestilte vare. Varen blev afsendt fra butikken meget kort tid efter afgivelse af bestilling.

25. december 2011

perfekt

Bestilte søndag aften og tirsdag formiddag havde jeg mit legetøj. Meget fint og og fin hjemmeside.

22. december 2011