Godskolemad Anmeldelser 6

2,3

1. Køretøjer og transport

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Bestil God Skolemad på internettet. Godskolemad.dk tilbyder et Internet system til nem bestilling af skolemad. Skolemad stort set uden administration for skoler og leverandører. Bestil god skolemad på internettet.

2,3

Under middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Svarer typisk inden for 2 uger

Forfærdelig mad

Forfærdelig mad. Det modtages i meget dårlig stand. Jeg har aldrig set så ringe skolemad i mit liv. Som ansat på en skole forstår jeg godt børnene ikke kan lide den mad bistrup og nøhr sender afsted. Våd burger bolle, sjappet risengrød, ildelugtende lasagne og de snyder med billederne af retterne. Ad!

7. januar 2026

Hej Anne.
Jeg er meget ked af den anmeldelse du har givet os.
Og jeg vil gerne bede dig om ikke du vil trække den tilbage.
Vi leverer ikke skolemad til jeres skole og vi har ikke noget samarbejde med Bistrup og Nøhr.
Så jeg tror du har anmeldt en forkert virksomhed.

Derudover er jeg selvfølgelig også meget ked af børnene ikke modtager den kvalitet af mad de fortjener.

Godskolemad.dk

Dårlig betalingsløsning. Ikke tidssvarende.

Fortsat utrolig dårlig betalingsløsning. Du skal indtaste dine kreditoplysninger hver dag som er alt for omstændigt med de mange fleksible betalingsløsninger der findes. Der er ingen alternativer, og derfor tydeligt ikke en prioritet for udbyderen at gøre det nemmere for forældrene der skal betale dag efter dag 200 dage om året. Det er bare ikke en tidssvarende løsning.

6. november 2022

Manglende levering

To gange i træk, er maden som er bestilt min søns frokost, ikke leveret!

Hele 2 gange hvor han ikke kan få frokost. Han går kun i 4.klasse og må derfor hverken gå hjem og spise eller i netto for at hente mad.

Ikke særlig tillidsdvækkende koncept.

18. november 2021

Hej Anne

Jeg er meget ked at at modtage en anmeldelse som denne.
Vi gør alt hvad vi kan for dagligt at yde den bedste service.
Der bestilles gennem vores hjemmeside flere tusinde måltider hver dag.
Hvis der skulle opstået nogle problemer med levering, tilbagebetaler vi pengene og reklamerer til jeres leverandør, så vi sammen kan undersøge hvad der måtte være gået galt.

Vi står for bestilling, administration og service i forbindelse med skolemads ordninger.
Det er leverandøren der står for fremstilling og levering af maden til skolerne.
Skolerne står for udlevering til eleverne.
Derfor er jeg også meget ked af at du ikke har kontaktet os i forbindelse med din oplevelse. Vi ved ikke engang hvilken skole og leverandør det drejer sig om.
Vi ville også gerne have haft en mulighed for at undersøge: om dit barn er oprettet på den rigtige skole, og i den rigtige klasse, eller om maden kunne være forsvundet på skolen.

Jeg har gennem Trustpilot anmodet dig om at give information om hvem du er så vi kunne undersøge dette, men det har du ikke ønsket.
Derfor kan vi desværre ikke gøre mere, med mindre du kontakter os, hvilket du er velkommen til.

Meget tilfreds!

Rigtig god mad (måske lidt for mange revnede gulerødder i alt) godt udvalg, fair priser. God håndtering af udfordringerne under coronakrisen.
Jeg har to gange fået noget forkert leveret og jeg fik pengene tilbage på min konto samme/næste dag.

8. maj 2020

Hvornår kommer i ind i dette årtusinde

Hvornår kommer i ind i dette årtusinde?

Jeres bestillingssystem er fyldt med fejl, i opkræver underlige "håndteringsgebyrer" for hver ordre, og hele systemet er håbløst forældet. Og så er maden endda vildt dyr.

7. februar 2018

Hej Thomas

Jeg er meget ked af hvis du på nogen måde har haft en dårlig oplevelse ved at benytte vores system.
Vi har mange tusinde brugere, samt mange skoler og leverandører der dagligt benytter hjemmesiden og som er rigtig glade for ordningen.
Vores bestillingssystem har eksisteret siden 2005 og har vist sig meget stabil og drift sikker og håndterer rigtig mange ordre hver dag.
Hvis du har oplevet fejl på siden, vil vi da meget gerne at du kontakter os direkte, så vi straks kan få dem rettet.

Angående priser og udbud af varer, så er det de lokale leverandører der bestemmer hvilke varer der skal sælges og til hvilke priser. Det har vi ikke indflydelse på.
Dette er også hvorfor vi har et mindre ordrehåndteringsgebyr, til at dække nogle af vore udgifter ved at drifte og servicere sådan et system.