Venlig og imødkommende support, jeg troede i går aftes at jeg aldrig kunne hente de penge tilbage.
lidt pebret i pris, men ganske godt kreeret til den stræbsomme eventmager
Brug ikke det firma. Vores navn stod til fornyelse den 27.02.2023. Vi fik betalt og fornyet den 25.02.23 og besidder en kvittering. Idag finder jeg ud af at jeg ikke længere ejer domain navnet. Den... Se mere
Jeg fik svar - kompetent svar - på mine spørgsmål. Effektiv behandling, gode kommunikative medarbejdere. Tak godaddy
Why GoDaddy?
GoDaddy does more than sell domain names. We help millions of small businesses globally accelerate their growth, giving entrepreneurs confidence at every stage of their business journey. People come to GoDaddy to build their business. Our global solutions seamlessly connect their identity and presence with commerce, leading to profitable growth. And when you need help along the way, GoDaddy is here for you with small business experts and resources, available 24/7.
What We Do?
At GoDaddy, we partner with our customers at every point on the Entrepreneur’s Wheel — securing a domain, building a web presence, enabling payments and everything in between.
Our Products
GoDaddy offers more than just a platform to build your website. Our groundbreaking new AI-powered solution, GoDaddy Airo AI Builder®, removes roadblocks to securing a domain and creates a memorable online presence with an SEO-friendly website. Elevate your business with productivity and email solutions that keep you looking professional. Our digital marketing tools empower entrepreneurs with everything needed to grow and thrive, whether selling online, in person, or both.
What is Airo AI Builder?
Airo AI Builder is an AI-powered platform for entrepreneurs, solopreneurs, and developers who want to build a site, app, game, or store — not just a website — from a conversation. You can also build the backend of your web app or website. Describe what you want in any language; Airo builds it. No coding, no learning curve. Branding, security, database, and marketing included. It's fully integrated into the GoDaddy ecosystem, so you get world-class support and reliable hosting from a brand you trust. Currently Airo AI Builder is available in 150+ countries with multi-language support.
What is GoDaddy Payments?
GoDaddy Payments is a payment gateway that enables your business to accept any major credit or debit cards. Connect GoDaddy Payments to your existing Managed Hosting for WordPress or Websites + Marketing websites or use it on its own to accept payment from your customers.
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Inden du overvejer at købe et premium-domæne på deres auktion, så læs dette: Min virksomhed købte d. 13. februar et premium-domæne, der var listet som "available". Vi kunne købe det for en fast pris på 11.000. Købet gik igennem med det samme, men der skal åbenbart en transfer-kode til, som sælger selv skal levere, før domænet kan overføres til den nye ejer. Da der var gået en uge, og jeg ikke havde modtaget nogen kode, ringede jeg til GoDaddy, som fortalte mig, at der kunne gå op til 10 dage efter køb. Da jeg stadig ikke havde fået nogen kode i går (dvs. 19 dage efter betalingen!), ringede jeg igen, og de lovede at løse problemet indenfor 72 timer. I dag får jeg så meldingen, at sælger desværre ikke har levet op til sine forpligtelser, at vi ikke kan få domænet alligevel, og at vi vil få refunderet vores køb. GoDaddy fortæller ydermere, at de har suspenderet sælgers konto, fordi vedkommende ikke overholdt sin forpligtelse i forhold til den aftale, der var indgået om at sælge til den listede pris.
Det er så her, det bliver interessant. Min kollega ringer nemlig omgående direkte til sælger (de har en hjemmeside med kontaktinfo, så det var ret nemt at finde frem til). En sød svensk kvinde tager telefonen og siger, at de aldrig har sat domænet til salg og aldrig har ønsket at sælge det. Hun gør aktivt brug af domænet til hendes egen virksomhed. GoDaddy har altså listet denne kvindes domæne som "available", selvom det ikke var.
Man kan i øvrigt læse på nettet, at der er flere domæneejere, som ikke har været klar over, at GoDaddy har forsøgt at sælge deres domæne. Jeg kan kun tolke det som, at GoDaddy prøver at skaffe en sum penge for deres brugeres domæner, som de mener har værdi, og efterfølgende forsøger at overbevise domæneejerne om at sælge.
I 19 lange dage skete der ingenting i vores sag, og jeg skulle selv rykke på informationerne ad flere omgange. Men de tog selvfølgelig velvilligt imod vores 11.000 kroner fra dag ét.
Så altså.
Hvis du kan lide at lege bank og give rentefri udlån til shady virksomheder, der gør brug af tvivlsomme forretningsmetoder, og hvis du i øvrigt kan lide hyggelig jazz og ragtime, som er den ventemusik du bliver mødt af, hver gang du selv må ringe deres irske techsupportere op for at hive informationerne ud af dem. Så vil jeg HELT klart anbefale GoDaddy.
Svindlere.. modtager massive phishing emails fra domainer, som høre under godaddy.com. Der er ingen respons på deres ABUSE emails og det er umuligt at få kontakt med dem, bliver henvist rundt, og til links der ikke fungerer.
Efter Blackfriday køre pakke svindlen på: vps.din-pakke.com
Styresystem er dårligt, alt for besværligt.
De svindler med Automatic Renewal. Hold dig væk fra dem
Hold dig lagt væk fra deres produkter! De ripper dit kreditkort bagefter!
Købte for sjovt et SSL certifikat for kun 5 USD, som var gældende i et år. Det var en super tilbud, hvor de gav 95% i rabat.
Hvad de ikke sagde, var at jeg dermed havde købt et abonnement, der automatisk blev fornyet. Det stor der INTET om, da jeg købte det. Da året var ved at være gået, skrev de en email hvor der stod at HVIS jeg ikke ville opleve afbrydelser i mit SSL certifikat, skulle jeg sørge for at forny det, men det var jeg ikke interesseret i, så jeg foretog mig intet. Alligevel blev der trukket 100 USD fra mit kreditkort (selvom jeg havde spærret kortet 5 dage forinden). Det lykkedes mig aldrig at få fat i firmaet eller pengene tilbage.
Svindlere.. modtager massive mange email fra domainer, som høre under godaddy.. og umuligt at få kontakt med dem, bliver henvist rundt, og til link der ikke virker..
har kun haft gode oplevelser med godaddy igennem alt den tid jeg har brugt dem. Har købt flere domæner igennem tiden og aldrig haft problemer med noget.
Har så i dag prøvet at kontakte dem via deres support hvor jeg blev hilst af en flink fyr kaldet ryan som hurtigt og nemt hjalp mig med mine problemer og fik dem løst på 10 min.
alt i alt et super godt firma og ville handle der igen.
Nærmest umuligt at komme ud af det igen, hvis man først har købt et domæne der.
Skrækkelig service. Ingen support. Oprettede et domæne for 1 år, og deaktiverede automatisk fornyelse. Året efter blev det fornyet automatisk alligevel, hvilket var OK da jeg egentligt havde tænkt mig at bruge domænet. I December sidste år afmeldte jeg automatisk fornyelse igen. Men de har netop trukket penge for endnu et år.
Har nu slettet mit domæne, da jeg ikke gider at hænge 30 min i kø på deres telefon for at snakke med en engelsk support. Og køber ikke her en anden gang :-)
Meget dyre og dårlig service. Sender ikke advarsel om at der trækkes penge, de trækkes bare og ingen mulighed for indsigelse. Nemt at finde andre som er bedre.
Very bad service. I am very disappointed from GoDaddy.
Rigtig dårligt service. Det snyder. Jeg havde bestilt et domænenavn der indeholder ordet design og jeg modtog en ordrebekræftelse hvor der stod designs med s til sidst. Jeg ringede dem up men de kunne ikke hjælpe mig. De sagde at jeg skulle betale det sammen beløb igen for at få en nyt domæne med design uden s. Hvorfor skal jeg betale for to domæner når de var deres fejl ?
Jeg købte en SSL certifikat hos GoDaddy.com, da de havde et 'fantastisk' tilbud på ca. 5 dollars for et certifikat, der var gyldigt i et år.
Derefter modtog jeg adskillige reklame emails, som jeg normal aldrig læste. Jeg fik dog tilfældigvis åbnet en af deres emails ca. 1 år efter, hvor de skrev at jeg skulle huske at forny mit certifikat, hvis jeg ville undgå forstyrrelser/afbrud. Det valgte jeg at ignorere, da jeg aldrig havde fået brugt det eksisterende certifikat, ikke ønskede at få det fornyet og ikke var bekendt med noget abonnement.
Ca. en uge efter modtog jeg endnu en email, hvor de informerede om, at de nu havde trukket penge for næste år - denne gang den fulde pris på ca. 100 dollars. Pengene var endnu ikke trukket på kreditkortet, så jeg bad straks banken (Nordea) om at spærre kreditkortet - men forgæves. Iflg. Nordea kan der gå op til en uge inden penge trækkes - selvom kortet er blevet spærret i mellemtiden - og ganske rigtigt .... pengene blev trukket. Banken kunne ikke hjælpe og Godaddy svarede sjovt nok aldrig på mine henvendelser. I min optik (og mange andres på nettet) købte de mine kreditkort oplysninger ved at sælge noget til forærringspris for derefter at misbruge mit kreditkort - præcist som den danske svindler Magnus Kjøller fra Pointworld.
Jeg har brug for at flytte mit domæne til en anden udbyder, men det er decideret svært, da Godaddy laver en lock-up. Så ringer jeg til en speedsnakkende irer, der taler sort. Kan det virkelig passe det skal være så svært. Det bliver ikke Godaddy næste gang. Let ind - svært ud.
Jeg har været kunde hos Godaddy i over 10 år. I den tid har jeg stole mindre og mindre på dem.
Jeg har flyttet mere og mere af min tilknytning fra dem, men har stadig et enkelt domæne.
Grunden til at jeg skriver denne anmeldelse, er at de har fundet på, at jeg skal til at betale 10 USD for privacy. Da jeg ikke har lyst til det, så ser jeg efter hvordan jeg kan afmelde det. Det har de gemt, så langt væk at det er umuligt at finde, men de har dog en FAQ der fortæller, hvordan man gør. Desværre får jeg en fejlmeddelelse der siger:
There was an error processing your request. Please try again. If this issue continues, contact support.
Så mens jeg venter på at det virker igen, så skriver jeg her.
Support har selvfølgelig lukket.
Hvert år når man skal forny et domæne, skal man igennem den samme lange proces og så har de fundet på en ny måde at forlange penge ud af en på, uden at tilføre værdi.
Hele processen er gennemtestet og bygget på ond tro hele vejen igennem.
Alle deres produkter er for dyre, de gør alle processer besværlige for at opsælge og support er bare til for at sælge mere.
Super irriterende, at der ikke er nogen support e-mail, som man kan skrive til, når man arbejder i tidsrummet for deres telefontid og ikke har mulighed for at ringe. Hvis man så endelig får ringet (har prøvet 3 gange), så siger telefonsvaren, "at man har ringet uden for deres åbningstid", selvom det ikke var det - fedt.
Jeg købte et SSL certifikat til en rigtig god pris (ca. 5-6 dollars), hvilket var langt under deres normalpris.
Jeg fik efterfølgende en masse reklame mails fra dem, og efter ca. et år modtog jeg en email, hvori der stod, at mit certifikat var ved at udløbe og hvis jeg ville undgå afbrydelser, skulle jeg sørge for at betale for et nyt certificat inden en given dato. Jeg ønskede ikke at forny det, så ignorerede blot emailed. Derefter modtog jeg en mail, hvori der stod at de havde lavet et nyt certifikat og ville trække pengene fra kreditkortet. Jeg forsøgte at stoppe dette ved bl.a. at spærre kortet - men forgæves.
Hvad jeg ikke vidste var, at de havde oprettet et årligt abonnement til mig (hvilket tilsyneladende var grunden til den oprindelige lave pris) - og denne gang blev jeg faktureret for ca. 100 US dollars. Fup og fidus firma! - og de har ikke været til at komme i kontakt med!
Efterfølgende har jeg læst om andre kunder, som også ganske uvidende blev tilmeldt et abonnement hos dem, efter de købte et givent produkt. Det minder mig meget om de utallige firmaer, som lover billige eller gratis vareprøver og ikke tydeligt gør opmærksom på, at man dermed tegner et abonnement på et eller andet.
Har lige haft en 45 minutters samtale med en supporter, omkring SSL og Microsoft Exchange & Lync/Skype for business... Jeg blev oplyst, informeret og fik en fantastisk oplevelse!
For mere end en måned siden oprettede jeg en profil hos Godaddy og bestilte et dansk domænenavn i samme forbindelse, men efter min bestilling af domænet undrede jeg mig over hvorfor jeg ikke modtog nogen form for mail fra DK Hostmaster (som man normalt gør), og valgte derfor at logge ind på den nyoprettede Godaddy profil for at tjekke op på hvad pokker der sker og til min overraskelse opdager jeg at deres system har nogle FULDSTÆNDIG andre kontakt oplysninger under domænet, end hvad jeg havde indtastet under oprettelsen af profilen. Herefter ringer jeg flere gange til Godaddy's support og får alle gange besked om at nu får de fikset det (man kan ikke selv ændre det) - men nu over en måned efter er der ikke sket en skid !!
Man får sgu grå hår!! Jeg vil ikke anbefale Godaddy ud fra denne oplevelse - skal du købe et domæne, så gør det hos andre.
Jeres kundeservice er for vild! Hold endelig fast i det. I er effektive og kvalificerede og hurtige. I er et pragteksemplar på god kundeservice!
Det overrasker mig at se de negative anmeldelser GoDaddy har fået, for min erfaring er at deres service er fantastisk. Faktisk tror jeg aldrig at jeg har oplevet så god en service nogensinde før uanset hvilket produkt vi snakker om.
Jeg har ringet til kundeservice 2 gange (køb og opsætning af hjemmeside kørte fint, så havde ingen problemer der) og begge gange er jeg kommet igennem inden for et par minutter. Begge gange har de klaret problemet samme dag. Jeg har ikke selv skulle rode med noget jeg ikke kendte til. De har enten klaret det over telefonen eller sendt en tekniker på sagen.
Efter teknikeren blev sat på sagen fik jeg en email, en times tid senere, om at problemet var løst, samt en besked om at hvis problemet vendte tilbage skulle jeg blot skrive tilbage på den email jeg havde modtaget.
Jeg vil klart anbefale enhver at bruge GoDaddy. Det undrer mig dog at andre har haft så dårlig service, som de beskriver, når jeg selv har haft så god service. Jeg føler mig i hvertfald i rigtig gode hænder, og ved at deres support tager fat i problemet med det samme.