Mine vare kom aldrig
Jeg har bestilt vare for 11 uger siden og de er aldrig ankommet! Firmaet har indløst betalingen!!
Jeg har rykket 4 gange men aldrig fået et svar retur - nu vil jeg anmelde dem til Politiet
Unit 3 Ursula Lapp Estate, NW10 6UD, London, Storbritannien
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Købte en usb oplader gennem Groupon - forventet levering 10 dage. 3 uger efter bestilling, kontaktede jeg Dynergy, som beklagede og forsikrede mig om at pakken nu var på vej. 5 uger efter bestilling brokkede jeg mig til Groupon, der beklagede, og refunderede mine penge. 6 uger efter bestilling modtager jeg endelig min oplader. 1 uge efter ibrugtagen, virker ledningen ikke mere.
Hold kæft en amatør-business!
Jeg har igennem groupon, bestilt to ting fra Dynergy. Efter en lille måned havde jeg stadig ikke modtaget nogle af dem, og jeg skrev derfor til dem, efter nogle mails frem og tilbage blev det fortalt at nu var varerne med sikkerhed afsendt. For to uger siden modtog jeg så den ene af pakkerne, men to par leggins, der på ingen måde levede op til noget der har med leggins at gøre, uformelige og virkelig ringe kvalitet. Den anden pakke har jeg stadig ikke modtaget, hvilket har medført jeg selvfølgelig har haft skrevet igen, først for to uger siden, og så igen for en uge siden. Men nu modtager jeg ikke længere svar fra dem. Elendig service og kvalitet. Spild af penge.
Jeg kommer aldrig til at købe nogle deals hvor afsenderen er Dynergy, ALDRIG.
Jeg købte en skuldertaske hos dem via Groupon, og få dage efter (30. oktober) fik jeg en mail om at Dynergy havde afsendt den. Der stod i mailen at der kunne gå op til 12 arbejdsdage før jeg stod med pakken i hånden, så jeg ventede. Da der var gået de 12 arbejdsdage gik jeg ind på deres website, og der stod der op til 20 arbejdsdage! Så jeg ventede igen, men da der efter 20 arbejdsdage STADIG ingen pakke var kommet, så mailede jeg til dem. Jeg fik intet svar, så tre dage efter mailede jeg dem så IGEN!! Først den 27. november kom der et svar fra den ansvarlige der udbad sig mine Groupon informationer, og så ENDELIG fik jeg en mail i går (30.november) om at han personligt havde afsendt min pakke!!!! Nu må vi jo se om den så kommer i den her omgang!!
Jeg køber ALDRIG noget derfra igen!! ALDRIG!!!!
købte 2x "USB 2.0-hub med fire porte" fra dem gennem groupon.
det viste sig dog da jeg modtog dem at det bare er usb 1.0 hub hvor der er skrevet 2.0 på, har testet på 3 computere både usb 3.0 og 2.0 porte (på alle 3) og hastigheden er usb 1.0 som yderligere bliver tydeligt når jeg sætter en 2.5" ekstern harddisk og den ikke giver strøm nok til at køre den (de usb 2.0 hubs jeg har i forvejen kan)
ang. kvalitet: billig plastic og ca. halvdelen af portenen på begge er for stramme til at sætte mine usb stik i
så 100% løgn om hvad de sælger
Veho hovedtelefoner der sælges af Dynergy gennem diverse "half price" tilbud er ikke pengene værd! Jeg købte 4 sæt, og de havde ualmindelig ringe lyd, de krølfrie kabler suger skidt til sig og får hurtigt et nusset udseende. Alle 4 sæt gik i stykker inden for ca. 2 måneder.