Bestilte smørrebrød til en fødselsdag. Gennemgik på telefonen præcis hvilken slags vi ønskede. På dagen viser det sig så at den ene slags ikke var som ønsket. Jeg ringer og får det mest ubehøvlede sva... Se mere
Kan klart anbefale Go Appetit - take away #den lækre frokost til 198,00 kr. pr person Det var vildt lækkert og anrettet i virkelig rustikt porcelæn / smukke træfade Skal du holde en lille fe... Se mere
Slagelse caféen. Nu har jeg prøvet dem ca. 7 gange og hver gang er jeg blevet lige positivt overrasket. Det er MEGET man får for pengene (her snakker vi bare volume), og kvaliteten er gode råvarer... Se mere
Vores bedste anbefaling af Go Appetit Kirkestræde Næstved. Buffet til 60 personer. Lækker, frisk, velsmagende fiskeforret, bedste råvarer, salater, brød, kød, alt æstetisk anretter. Levering, anretn... Se mere
Hygiejne kursus tiltrængt
Var forbi butikken i dag og ekspedienten en dame i 50'erne (formentlig ejeren) stod og rodede m sin tlf i hånden da vi kom ind. Da jeg bestilte min sandwich, som egentlig var ok, gik hun igang m at lave den uden at ta' handsker på eller vaske hænder 😒
Fisketapas
Vi har lige spist den mest lækre fisketapas. Alle de små retter smagte virkelig dejligt. Den vil jeg anbefale til alle, jeg kender.
Flabet og muggen
De få gange jeg har været inde og få mad er det samme sure og tvære betjening.
Forfærdeligt sted at træde ind i, og børn er absolut heller ikke velkomne, eller jo bare de ikke rører ved noget🙄
Tør og manglende ingredienser.
Tør og manglende ingredienser.
Købte en Sandwich med skinke, ost og dijonaise.
Kun rugsandwich brød, salat skinke og ost - intet andet. Smag kun af rug, tør og absolut ikke noget at rose. :-(
Frygtelig flabet ejer!
Frygtelig flabet ejer! Ubehagelig måde at blive ekspedieret på. Mens vi venter på at vores sandwich bliver lavet, spørger vi om hvad tid de lukker, da vi overvejer at komme tilbage efter aftentapas. Hun svarer vredt at vi kan kigge uden på døren. Der kommer vi ikke igen.
Konstant dårlig service
Jeg har flere gange spist fra Go'Appetit - derfor forstår jeg ikke, hvordan ejer kan være i så dårligt humør, hver evig eneste gang, det er dybt deprimerende. Hvordan kan man syntes det er rimelig er udføre den form for service til ens kunder, hun burde vide at hun mister kunder på det.
Virkelig ubehagelig betjening
Blev helt målløs ved mit besøg i dag D. 20/08-18.. Damen der tog i mod min bestilling havde en meget ubehagelig og upassende måde at møde mig på som kunde. Der kommer jeg IKKE igen - jeg passer på mit gode humør..
Ekstrem sur ejer og ingen service
Stresset ejer bag disken, købte sandwich til min 9 årige datter der skulle spise den senere på fisketur. Spurgt om jeg måtte tage et par ekstra servietter og sur dame sagde " det er bare en sandwich - så bliver der også trængt der" hhmmm??? 45 kr for en kedelig sandwich og så bliver hun nærig over sine budget servietter. Desuden tvivler jeg på friskheden i råvarerne for jeg har et par gange nu oplevet bitter salat, ulækre spirer og knas i det grønne ( sand)
Denne dag, og absolut sidste gang, bad min datter om karry dressing og kylling og ikke andet men der var desværre bacon i og den var tæt på rå - det blev brugt som madding på fisketuren. Og som sagt bitter salat.
Uhyggelig dårlig opførsel af ejeren.
Slet ikke som i gamle dage og flabet service
Jeg har været tro kunde i go appetit i Næstved hvor jeg er fra og har altid anbefalet det til andre, men det er i den grad slut. Jeg har de sidste par gange købt i Slagelse, hvor jeg er blevet mødt af en ældre dame der virkelig er flabet og antager at man skal ændre sine vaner til det hun synes. Hun husker ikke hvad man beder om. Bestilte f.eks uden tomat og alligevel kommer hun tomat i - HVER GANG. Sidste gang var prikken over i'et da kyllingen simpelthen fra frossen ovenpå en masse kommentar om hvor vidt hun synes min sandwich var forkert. Jeg er så skuffet over deres service og jeg sætter aldrig mine ben dér igen.
Bare helt i orden!
Slagelse caféen.
Nu har jeg prøvet dem ca. 7 gange og hver gang er jeg blevet lige positivt overrasket. Det er MEGET man får for pengene (her snakker vi bare volume), og kvaliteten er gode råvarer - VIRKELIG lækkert. Priserne er så billige at jeg smiler over hvor meget jeg har fået for pengene hver gang. Herudover har jeg kun oplevet meget smilende og flinkt personale.
HERLIGT STED!!! Kan kun anbefale det.