Glucosamine Anmeldelser

4,6

Arthro5 nehme ich ein seit einigen Jahren. Die Knorpelsubstanz ist gleich geblieben bei Coxarthrose Grad 2, und das seit der Einnahme von Arthro 5. Die Bestellungen liefen immer Reibungslos. Ich k... Se mere

Ottimi prodotti, utilizzo gli omega 3 oramai da anni, nessun retrogusto o elementi fastidiosi sia che si assumano si pasti o a digiuno. Anche un ottimo customer care, ho ricevuto una partita non perf... Se mere

Ottima qualità dei prodotti. Ho usato l'Arthro-5 per risolvere alcuni dolori da allenamento e devo dire che è molto efficace. Unito al collagene e la vitamina C è un'ottima soluzione per piccoli inf... Se mere

1. Butik med vitaminer og tilskud
  2. Fitness- og ernæringstjeneste

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Glucosamine.com is a specialist in the field of dietary supplements for healthy joints. It also provides natural vitamins, minerals and fish oil.

4,6

Arthro5 nehme ich ein seit einigen…

Die Bestellungen liefen immer Reibungslos.
Ich kann es mit ruhigem Gewissen weiterempfehlen

1. september 2026

Ottimi prodotti

Anche un ottimo customer care, ho ricevuto una partita non perfetta (le perle erano incollate tra loro e ne rendevano difficile il consumo), fatto presente il problema mi hanno rimandato tutta la spedizione nuovamente.

1. juni 2026

Mijn lijf is dankbaar!

Bestel al vele jaren mijn supplementen bij Glucosomine naar dikke tevredenheid. O.a. de Arthro-5, ik denk dat ik zonder niet meer zou lopen en meer pijn zou ervaren. Daarnaast de Magnesium en Q10, een Multi en Omega 3.
De waarschuwing dat supplementen geen vervanging is voor goede voeding, zal gerust kloppen maar door omstandigheden niet het nodige uit voeding kunnen halen is dit voor mij zeker een "gezonde" oplossing.
Klantenservice (Maarten) is super, vriendelijk, kundig, meedenkend en met een advies komend waar je wat mee kan en ook begrijpt. TOP bedrijf.
Levering goed verpakt en snel.

2. august 2026

Ottima qualità e velocità di spedizione

Unito al collagene e la vitamina C è un'ottima soluzione per piccoli infortuni ed infiammazioni croniche.
Inoltre, gli ordini vengono evasi molto velocemente.

15. juli 2026

Arthro 5 un renouveau pour mon épaule

Bonjour
J’ai essayé arthro 5 sur les conseils d’un de mes amis Medecin.
J’ai vu un très grave accident de moto avec éclatement de la tête de l’humérus
Elle a été bien sûre, reconstituée avec des branches et des vis
Et après une rééducation de huit mois, j’ai pu à nouveau me servir de mon bras gauche, avec quand même un gros handicap, puisque celui-ci ne montait pas plus haut que l’horizontal
J’avais beaucoup de douleurs, récurrente tout le temps.
Je vais arrêter le sport en particulier le Golf.
J’ai pris arthro cinq et après quelques mois les douleurs ont commencé à diminuer et elles ont presque complètement disparu
J’ai pu reprendre mes activités golfiques
2.3 ans après j’ai pensé que c’était fini et j’ai arrêté de prendre le Produits
Mal m’en a pris très rapidement, j’ai recommencé à avoir des douleurs, j’ai donc repris arthro5 et depuis je ne le quitte plus.
Pour moi, ce produit a été complètement bénéfique
J’ai lu beaucoup d’articles du Rest à propos des produits qui composent Arthro cinq et tout dans le même sens.

4. juni 2026

Excellent company to deal with

I have been a customer at Glucosamine.com for a long time, possibly from its beginnings and have watched it grow over the years with a wider range of products being added, all of excellent quality.
Superb customer service, so rare these days! Delivery service usually very good. Only once in 20 years or so did I have a delayed delivery, which is not surprising across borders.
I can highly recommend Glucosamine.com.

17. marts 2026

Al meer dan 20 jaar meer dan tevreden!

Ik gebruik al meer dan 20 jaar producten van glucosamine.com vanwege artrose. Uit de diverse telefoongesprekken en emails blijkt dat ze een enorme biomedische kennis hebben. Arthro 5 is mijn favoriet. Het helpt goed tegen mijn chronische rug- en knieklachten. Ik ben er verslaafd aan! De potten worden ook altijd netjes verpakt en snel bezorgd. Uitstekend bedrijf en 100% betrouwbaar!

3. marts 2026

Persone estremamente serie

Persone estremamente serie. La consegna in un' batter ' occhio. Rapidissima.

Integratori specializzate nella prevenzione delle giunture ossei, formato grande con capsule per 6 mesi.

20. januar 2025

Sehr gute Produkte

Sehr gute Produkte. Gutes Preis-Leistungs-Verhältnis. Super Kundenservice und unglaublich schnelle Lieferung. Kann ich nur weiterempfehlen.

7. november 2025

Top kwaliteit en service!

Ik bestel al jaren via dit familiebedrijf. De kwaliteit van de supplementen is uitstekend. Belangrijk voor mij dat er uitsluitend met natuurlijke ingrediënten wordt gewerkt. De service is bovendien geweldig — persoonlijk, snel en betrouwbaar. Je merkt dat het een klein familiebedrijf is met hart voor wat ze doen.

31. oktober 2025

Achterdochtig bedrijf

Goedemiddag. We hebben elkaar gesproken aan de telefoon omtrent mijn 2 grote bestellingen. Ook uw collega is bij mij aan de deur geweest, waarbij andere bewoners in deze seniorenflat het gesprek hebben gevolgd.
Anderen hebben nu het idee dat ik een oplichter ben. Dit voelt voor mij niet goed.
Ik zal ergens anders op zoek moeten gaan voor mijn bestelling, want ik voel mij ernstig geschonden in het vertrouwen.
Ook omwille van het feit dat uw collega met een smoes aanbelde om een pakketje te brengen, en nb het eerste pakket weer mee te willen nemen.
Zo gaat u niet met mensen om!

13. august 2025

Ottimi integratori mantengono le…

Ottimi integratori mantengono le promesse soprattutto Artrho-5 che ho usato per il mio cane lo ha aiutato a tornare a camminare miracolosamente!! È u''integratore per uso umano che viene tollerato benissimo anche per i nostri amici a 4 zampe con risultati sorprendenti.
Bisogna solo aspettare i 3 mesi di assunzione per vedere i risultati.
Assistenza e consigli top.

9. januar 2025