De Oney jasverwarming afgelopen weekend gebruikt met de vorst en ijskoude oostenwind op Ameland. Werkt uitstekend, heerlijk warm en ik had hem nog niet eens op de hoogste stand staan. Een aanrader! 2... Se mere

Ik heb zowel voor mij als voor mijn man de høgge bodywarmer aangeschaft. Dit is de beste koop geweest om onszelf lekker warm te houden. Tijdens het wandelen het werken in de tuin of gewoon omdat je he... Se mere

sehr schnelle und pünktliche Versendung, Weste in sehr guter Qualität, super verpackt und sicher geliefert. Bezahlung über Paypal. Leider Rückabwicklung wegen zu kleiner Größe. Rückabwicklung über DP... Se mere

Received a pair of Øven gloves XL. Tried them 2 times now and, although still a bit tight/sturdy, the medium level deliverd a comfortably warmth and more important prevented I had to suffer from dead... Se mere

1. Tøjbutik

Gløde is taking care of your hot and cold moments. Gløde is a producer of apparel with special heating and cooling technology, so you can always enjoy the outdoors.

4,7

Svarer typisk inden for 2 uger

Bin sehr zufrieden mit meiner…

Bin sehr zufrieden mit meiner Fleece-Jacke… klare Empfehlung!

11. januar 2025

Besvarelse fra Glode

Danke, Daniel! Es freut uns sehr, dass du mit deiner Fleece-Jacke zufrieden bist. Wir setzen alles daran, dass unsere Produkte den Erwartungen entsprechen. Viel Spaß weiterhin!

Guter Service

Guter Service, auch der Tausch gegen eine andere Größe hat problemlos geklappt.
Gerne wieder.

10. januar 2025

Besvarelse fra Glode

Danke, Christoph, für dein positives Feedback! Es freut uns, dass der Größentausch reibungslos verlief. Wir freuen uns auf deinen nächsten Besuch.

Ik ben zeer tevreden over mijn bodywarmer en handschoenen

Ik ben zeer tevreden over mijn bodywarmer van Glode. Voor mij één van de beste uitvindingen ooit. Ik kan er niet meer zonder. Dit jaar heb ik voor mijn vader en mezelf de handschoenen gekocht. Zelfs op de laagste stand bij vriestemperaturen bleven mijn handen goed warm. Helaas ontbrak er een kabeltje om de batterijen op te laden. Maar dit werd al snel verholpen door de support dienst die het kabeltje nagestuurd hebben. Waarvoor dank.

10. januar 2025

Besvarelse fra Glode

Bedankt voor je geweldige feedback, Annelies! Geweldig dat je tevreden bent met je bodywarmer en handschoenen. We zijn blij dat onze support je snel geholpen heeft. Veel plezier met je aankopen, en blijf warm!

No more Coldplay hands

Excellent globes for cycling in thuis Coldplay weather

7. januar 2025

Besvarelse fra Glode

Thanks, Johan! We're glad our gloves are keeping you warm while cycling. Stay cozy out there!

Thick and warm

The jacket takes a little while to get warm and I thought the heat given off was a little more, but it's perfectly fine. Pleasant to wear! Very thick and warm.

9. januar 2025

Besvarelse fra Glode

Thanks for your feedback, Elaine! We're glad to hear you find the jacket warm and comfortable. If you need tips for maximizing its heat, feel free to ask!

We love our glove jacket

We love our glove jacket. I bought it as Christmas present for my girlfriend. She likes to wear it inside the house in the winter. This saves us heating costs. Outside her outside jacket is to small to have another jacket underneath, so I like to wear it outside. Floris is an old college of mine from my day job 5 years ago. He doesn't know yet, I bought it but he's a trustworthy person and as we were looking for a heated jacket we wanted to support him instead of a random company we don't know of the internet.

We use our jacket about a month now and it's super comforting.

6. januar 2025

Besvarelse fra Glode

Thanks, Stefan! We're thrilled you and your girlfriend are enjoying the glove jacket. It's great to hear it's making winters cozier and saving on heating costs. Supporting friends makes it even more special. Appreciate your kind words!

Sehr schöne Weste

Sehr schöne Weste
Funktioniert gut
Sehr hochwertig
Preislich ok

4. januar 2025

Besvarelse fra Glode

Danke, Lena! Freut uns, dass dir die Weste gefällt. Wenn du weitere Fragen oder Anregungen hast, sind wir gern für dich da.

Die Weste funktioniert einwandfrei

Die Weste funktioniert einwandfrei 😃

Besvarelse fra Glode

Freut uns sehr, Wolfgang! Vielen Dank für dein Feedback. Viel Spaß weiterhin mit der Weste!

Heerlijke warme bodywarmer

Heerlijke warme bodywarmer, zeker met deze koude dagen op de golfbaan. Ondanks warmte elementen toch ook nog soepel.

Besvarelse fra Glode

Dank je wel, Floor! Fijn om te horen dat de bodywarmer zowel warm als soepel is. Perfect voor de golfbaan in deze koude dagen! Geniet ervan!

Perfekt

Schneller Versand und eine Nr größer passt die Weste perfekt!
Ist sehr warm und sieht sehr gut aus!
Kam gut verpackt an, da muss ich wohl nochmal bestellen!

Besvarelse fra Glode

Danke Oki! Es freut uns sehr, dass dir die Weste gefällt und sie gut passt. Wenn du noch weiteres Entdeckungen machst, stehen wir bereit. Viel Spaß beim Tragen!

perfect ontvangen en geen problemen…

perfect ontvangen en geen problemen ondervonden.
Top doe zo verder☺

24. december 2024

Besvarelse fra Glode

Bedankt voor je feedback, Johnny! Geweldig om te horen dat alles naar wens is verlopen. We streven ernaar om die kwaliteit te behouden. 😊

One of the best Christmas gifts that I…

One of the best Christmas gifts that I het over the last years!
Great warm feelings when you wear the Glode body!
I only can recommend to buy it!

29. december 2024

Besvarelse fra Glode

Thank you, Jo! It's wonderful to hear how happy you are with your Glode body. We love knowing it's spreading warmth and joy. Thanks for recommending us!

Eine ganz tolle Jacke

Eine ganz tolle Jacke, die drei Heizzonen sind Weltklasse, es ist auch sehr gut, das Vorderseite und Hinterseite individuell gesteuert werden können. Das heißt vorne und hinten, oder jeweils vorne oder hinten. Die drei Heizstufen sind auch sehr komfortabel.
Also Resümee: Auf jeden Fall ein guter Kauf und sehr zu empfehlen.

26. december 2024

Besvarelse fra Glode

Vielen Dank, Martin! Es freut uns sehr zu hören, dass du mit der Jacke und ihren Funktionen so zufrieden bist. Viel Spaß beim Tragen und warm bleiben!

Een zeer tevreden gebruiker!

Ik heb de bodywarmer vandaag voor de eerste keer gedragen. Deze ziet er niet alleen goed uit maar deze zit ook heel goed. De warmte kan je instellen in 3 verschillende standen waarin deze zich onderscheid van de meeste andere elektrische bodywarmer.

Kortom een aanrader!

25. december 2024

Besvarelse fra Glode

Bedankt, Nick! Super om te horen dat de bodywarmer zowel comfortabel is als goed werkt met de instelbare warmtestanden. We waarderen je aanbeveling enorm. Veel plezier ermee tijdens de koudere dagen!

Verwarmende Bodywarmer

De bodywarmer sluit mooi aan waardoor deze fijn draagbaar is voor verschillende doeleinden. Daarnaast wordt de bodywarmer snel warm en wordt deze ook daadwerkelijk lekker warm.

Gekocht voor op de fiets in de winter en voor tijdens de nachtdiensten op het werk. Maar ik verwacht dat ik hem nog voor meer doeleinden ga gebruiken.

Product is sneller geleverd dan verwacht en netjes verpakt. Vooraf ook al een mail van Glode ontvangen met informatie over het gebruik van de bodywarmer. Goede service.

Verbeterpunt zou de bijgeleverde powerbank kunnen zijn. Deze is opzich helemaal prima, maar is wel wat zwaar.

24. december 2024

Besvarelse fra Glode

Bedankt voor je feedback, Dianne! Geweldig om te horen dat je de bodywarmer veelzijdig kunt gebruiken. We zullen je opmerking over de powerbank in acht nemen voor toekomstige verbeteringen. Veel plezier met je aankoop!

Super service en hele fijne…

Super service en hele fijne bodywarmers!!

15. december 2024

Besvarelse fra Glode

Dank je wel, D! Geweldig om te horen dat je tevreden bent met de service en onze bodywarmers. We hopen je snel weer te zien!

Snel en duidelijk!

Snel en helder aankoopproces! En snelle levering. Leuk om Glode cadeau te doen:)

22. december 2024

Besvarelse fra Glode

Dank je wel, Marjolein! Fijn om te horen dat je de ervaring zo positief vond. We hopen nog veel meer cadeau-plezier te kunnen verzorgen.

Sehr zu empfehlen

Habe die Weste in M gekauft, dies entspricht meiner "normalen" Konfektionsgröße. Sie ist solide verarbeitet und gibt angenehme Wärme ab. Der Kundenservice ist kompetent und man erhält kurzfristig die gewünschte Info. Kann ich absolut weiterempfehlen.

17. december 2024

Besvarelse fra Glode

Vielen Dank, Corinna, für das tolle Feedback! Wir freuen uns, dass die Weste gut passt und unseren Kundenservice schätzen Sie vielleicht auch noch bei zukünftigen Fragen. Viel Freude mit deinem Kauf!

Super Beratung im online Shop

Super Beratung im online Shop, sehr schnelle Lieferung - trotz Dezember. Die beiden Westen funktionieren prima.

13. december 2024

Besvarelse fra Glode

Vielen Dank, Johanna, für das tolle Feedback! Freut uns sehr, dass du mit der Beratung und Lieferung zufrieden bist und die Westen dir gefallen. Viel Freude damit!

Het is een hele fijne verwarmde bodywarmer.

Het is een hele fijne verwarmde bodywarmer. Ik rijd in een elektrische rolstoel en heb het in de winter altijd koud. Nu ik deze verwarmde bodywarmer heb is dat over en kan lekker warm buiten rijden.

16. december 2024

Besvarelse fra Glode

Wat fijn om te horen dat de verwarmde bodywarmer je helpt om lekker warm te blijven tijdens het rijden, Jolanda! Veel plezier ermee en mocht je nog vragen hebben, staan we altijd klaar om te helpen.