GlasogFlasker.dk Anmeldelser

5,0

Rigtig god oplevelse og kundeservice! Jeg bestilte fornyligt 30 krydderiglas, hvoraf flere af dem desværre var gået i stykker undervejs i forsendelsen. Jeg ringede ind og fik fat på den sødeste med... Se mere

Bedste service, fantastiske produkter. Brug glas og flasker hvis du skal ha styr på dine krydderier, lave saft, confittere, eller andet. Og går forsendelsen galt, hvilket det gjorde for mit vedkom... Se mere

I får 1 stjerne for jeres vare beskrivelse hvor der ikke fremgår under protoktet at jeres saft/most emballage er 100 procent tæt. Så det burde i nok få ændret. Også får i 5 stjerner for at refun... Se mere

Selv om jeg havde bestilt en forkert vare svarede de omgående på min mail og rettede det til, og da flaskerne jeg bestilte viste sig at være udsolgte fik nogle lidt dyrere i stedet, uden ekstra regnin... Se mere

1. Emballagebutik
  2. Glasbutik
  3. Glasvaregrossist

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

GlasogFlasker.dk vil være din foretrukne leverandør og tilbyder et af Danmarks største udvalg indenfor glasemballage og flasker til fødevareproducenter.

5,0

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

15 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Max effektivt

Max effektivt. Hurtig levering!

1. oktober 2020

Hej. Tak for anmeldlelse. God dag! vh GlasogFlasker.dk

God betjening og super service

God betjening og råd over telefonen. Hurtig levering. God service, 2 flasker var gået itu under levering og jeg fik hurtigt leveret 2 nye.

12. september 2020

Hej Jan. Tak for din anmeldelse. God dag! vh GlasogFlasker.dk

Super service, kan anbefales til alle.

9. september 2020

Hej Morten. Tak for din anmeldelse. God dag! vh GlasogFlasker.dk

Jeg kunne tidligere købe 250 ml flasker…

Jeg kunne tidligere købe 250 ml flasker til snapsmed skruelåg. Nu kan jeg kun købe 250 ml. flasker til snaps med korkprop. Det er meget upraktisk da flasken med skruelåg har en meget bedre hælde funktion end den med korkprop. vi har ofte forespørgsel på snaps i flasker med skruelåg.

2. september 2020

Hej Erik. Tak for din anmeldelse. God dag! vh GlasogFlasker.dk

Super varer

Super varer, hurtig levering!

1. september 2020

Hej Lasse. Tak for din anmeldelse. God dag! vh GlasogFlasker.dk

God oplevelse hele vejen

Super hurtig levering og rigtig flotte varer. Bestemt ikke sidste gang jeg handler her.

10. august 2020

Hej Ida. Tak for din anmeldelse. God dag! vh GlasogFlasker.dk

Hurtige og fin pris for glas

Hurtige og fin pris for glas, men fragten var dyr - kom til gengæld få dage efter.
5 stjerne - det kunne ikke være

3. august 2020

Hej Sabrina. Tak for din anmeldelse. God dag! vh GlasogFlasker.dk

Elsker at handle her

Elsker at handle her! Udvalget er godt, priserne er lave og leveringen er hurtig. Køber aldrig glas til syltning andre steder. Klart en anbefaling herfra!

16. juli 2020

Hej Elena. Tak for din anmeldelse. God dag! vh GlasogFlasker.dk

Rigtig god service og meget meget…

Rigtig god service og meget meget effektive!
De har også gode priser. Kan anbefales!
Jacob Hoffman
Triffco Food Companyp