Glasmuseet Ebeltoft Anmeldelser 17

3,6

1. Kunstgalleri

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

One can expect to find detailed information about glass, exhibitions with glass, activities, the museum's glass studio, shop with an exclusive selection of handblown glass and catalogues and the Friends Society with over 900 members. One can expect to find detailed information about glass, exhibitions with glass, activities, the museum's glass studio, shop with an exclusive selection of handblown glass and catalogues and the Friends Society with over 900 members.

3,6

Middel

Glasmuseet i Ebentoft er et must for kunstelskere.

Glasmuseet i Ebeltoft er virkelig et besøg værd. Det er smukt og har unikke ting i glas af virkelig toppen af glaskunst.
Jeg er selv samler af glaskunst og har virkelig unikke ting i min samling, men det var en kæmpe overraskelse, hvor meget museet har samlet og især af nogle af de allerstørste navne inden for glaskunst. Hvis man virkelig er interesseret, så er det et must, og jeg fik skægt nok en anbefaling af museet gennem den italienske Marco Berengo fra Murano, som kendte musset virkelig godt og havde besøgt stedet. Marco er opflasket med kunst og hans far ejer det mest betydningsfulde værksted for udviklingen af glaskunst i hele verden. En anbefaling lige fra Berengo Studios er nok det største, man kan opnå, og jeg blev ikke skuffet. Tak.

26. juli 2025

Jammerligt.

Jammerligt.
Alt for høj pris.
Dårlig og uvenlig personale.
Intet med et museum at gøre, mere et forsøg på at sælge glas til overpris.

26. marts 2025

Skønt atmøde kunsten og selv afprøve materialerne når man er 9 år😊

Vi har i dag fredag den 9.8 afhentet det glaskunst som vores barnebarn har lavet på Glas . Det var blevet meget fint med mange gode farver - nonfigurativt og med kærlighed til farver og mangfoldighed. Så vi kunne tage det med hjem til sommerhuset og give det til vores sønnesøn. Han var stolt.
Jeg er glad for at der findes museer der satser på at børn (og voksne) kan få en god tilgang til kunst fordi de selv får lov at skabe- til at have hænderne i materien / altså at afprøve diverse materialer.
Mit barnebarn og hans far ogmor ville nok ikke have haft den gode oplevelse , hvis ikke Glas i Ebeltoft havde åbnet sine døre også for den yngste generation.
Tak for det og tak for de skønne oplevelser af gedigen glaskunst - især nød vi Arne Haugen billedet😊
De bedste hilsner Birthe

7. august 2024

Museet har skiftet navn

Kære besøgende,

Vi har fået en ny virksomhedsprofil, da museet har skiftet navn. Det er imidlertid ikke muligt at slette denne konto.

Hvis I derfor ønsker at anmelde museet, skal I i stedet søge efter Glas - Museet for Glaskunst.

Vi glæder os til at høre om jeres oplevelser.

19. juni 2024

Det var en flad fornemmelse...

Vi var på besøg på Glasmuseet den anden dag og det var en skuffelse.... Udstillingen var over i den kedelige afdeling. Da vi så ville ind og se glaspusterne i aktion, fik vi at vide at værkstedet var lukket, da man var til møde.... Var vi blevet orienteret om det inden vi købte billet.... ja så var vi gået igen...

7. juni 2022

Ikke en så høj entrepris værd

Beklager, men besøget var meget skuffende. Entreen 120 kroner for så svag en udstilling. Nogle rum var der slet intet udstillet i. Til en sådan høj entrepris kan det ikke anbefales at besøge glasmuseet med de få ting der p.t er på dagsorden.

19. maj 2022

Stockfleth Deli

Stockfleth Deli var en uheldig oplevelse. Udover en kok i en snavset og krøllet kittel, var den bestilte Stjernekaster fyldt med salt, så den var bestemt ikke velsmagende. En flaske postevand blev bestilt for at råde bod på tørsten, pris 20 kr. Et lille glas vin til kr 85 er for en cafe på et museum prismæssigt i overklassen, men vinen smagte. Kaffen, der efterfølgende blev serveret, var kun halve kopper. Atmosfæren var Alt i alt god, men prikken over i’et manglende.

28. juli 2020

Jeg var til en samleudstilling

Jeg var til en samleudstilling, hvor man havde udstillet en masse værker lavet af kunstnere fra norden. Jeg syntes det var super fedt, for man kunne se de mange muligheder der er i glas. Der var helt normale ting af glas, men så var der også nogle ting som tydeligt var kunstværker. Det var ret fedt.

Man kunne også se nogen glaspustere lave sine ting i et værksted på museet.

27. oktober 2019

Dårlig oplevelse

Dårlig oplevelse. Var i værkstedet, hvor personalet var meget uengagerede. Endvidere var resten af museet en stor skuffelse. 2. Salen gav overhovedet ikke mening. Virkede nærmest bare som et rum der bare var blevet fyldt op med skrammel. Absolut ikke pengene værd og kan ikke anbefales.

2. juli 2019

Den værste oplevelse.

Det er vel nok det værste , jeg har oplevet i meget lang tid.
Udstilling kun halvt åben
100 kr. I entreen pr. Voksen.
Max 20 glas ting, at se i udstilling.
Absolut skuffende.

5. oktober 2018

Fantatisk smørrebrød fra Restaurant Kampmann i Ebeltoft

Hvor henter man smørrebrød i Ebeltoft? Vi bestilte med kort varsel 10 stk take away smørrebrød i Restaurant Kampmann Ebeltoft i går.
Det var et super godt valg. Det var 10 stykker smørrebrød i et helt fantastisk godt håndværk. Fiskefilet med rejer, roastbeef, varmrøget laks med æg og æggemad med rejer. Det var høj høj klasse. Vi kommer med garanti igen.

Kig ind på Glasmuseets hjemmeside og find Restaurant Kampmann.

6. maj 2018

Bondefangeri i cafeen

Vi har netop spist eftermiddagstapas i caféen 5 personer. Et lille stykke kartoffelæggekage, 4 tigerrejer og 1 stykke ost pr. Person til 178,- pr. snude. Vi er IKKE mætte og ærlig talt meget meget skuffede over at betale SÅ dyrt for en snack.

29. maj 2016

Dejligt museum til familien!

Ved ankomst blev vi taget rigtig godt imod med informationer om museet og dets udstillinger samt praktiske oplysninger helt uden vi selv spurgte. Receptionisterne gik i børnehøjde og fortalte om hvad børnene kunne opleve for at få den bedste oplevelse muligt såsom aktivitets ark, sanserum og den farvede sæbekassebil på indgangs billetten. Museet er 100% gennemført og er bestemt et besøg værdigt for både børn og voksne.

13. februar 2014
Vis anmeldelser på alle sprog. (17 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto