God mad - utrolig dårlig service
Der findes ikke mange steder i Ikast, hvor man kan tage ud at spise, for at fejre en fødselsdag o.lign. Glashuset har været stedet, vi gentagende gange har tyet til.
Men - det er slut nu.
Har aldrig oplevet at få skæld ud på en restaurant før nu.
Det er ikke retfærdigt for kunderne, at blive kritiseret og nedgjort ved udgang.
Vi fortalte køkkenet, ved betalingen, at de lavede lækker mad - hertil fik vi ikke et 'tak', men et ' det ved vi da godt' Derefter tillod vi os, at fortælle køkkenet, at det ikke var i orden at vente 45 min på maden. (Spørgerne man Bo Bech, fra kniven for struben vil han være enig) Hertil rasede kokken op og sagde, at vi kunne tage på jensens bøfhus eller kylling og co. og spise, hvis vi ikke havde tålmodighed til at vente på maden. Da vi skulle betale regningen fik vi lige en slut bemærkning - "Ja i er jo sure i forvejen!"
Det er ærgerligt at en god oplevelse skal afsluttes sådan, og være med til, at vi ikke besøger stedet igen foreløbelig! ØV!
Jeg kunne slet ikke give slip på episoden resten af aftenen, og det fik mig til at tænke på, om vi i virkeligheden ikke bliver sure, når vi får sandheden af vide, måske fordi vi godt ved det er rigtig hvad kunden siger?
Og burde det gå ud over kunden, når man høre sandheden?
4. april 2011
Uopfordret anmeldelse