Glashuset Ikast Anmeldelser 8

4,3

1. Restaurant

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Restaurant Glashuset i Ikast

4,3

Glashuset leverede mad til guldbryllup…

Glashuset leverede mad til guldbryllup lørdag d. 29/3 2025, og ALT var bare i orden.
Der var rigeligt mad, det var godt krydret og smagte fantastisk. Det var anrettet på fade og skåle. Det var forret, hovedret og dessert.
Sovsen skulle vi selv varme og selvom der gik 2 timer fra maden ankom til vi skulle have hovedret, var oksekødet ikke koldt eller tørt.

Kan helt sikkert anbefale mad fra Glashuset til din næste sammenkomst.

29. marts 2025

God mad men sikke en modbydelig sur…

God mad men sikke en modbydelig sur service

Får skæld ud over at jeg kom 8 min inden min mad skulle være klar og bagefter så han og brokker sig over til de andre om jeg ikke kan klokken. Og kan hører der bliver tysset omme bagved i køkkenet.

Sikke en ubehøvlet mand

8. februar 2020

Mad ud af huset

Mine forældre har lige holdt guldbryllup og bestilte mad ud af huset fra Glashuset, Ikast.
Det var helt fantastisk, og alle gæsterne var meget begejstrede.
Vi kan kun anbefale Glashuset og vil bestemt benytter os af det til næste fest.

4. oktober 2019

En kold og ubehagelig oplevelse !

Tror det er første gang jeg/vi har fået skæld ud når man ankommer til et spisested. I hvert fald en anderledes start på en hyggelig aften.

Jeg havde 8 gæster med og brugt næsten 4000 kr., og var det ikke fordi jeg havde så mange gæster med, var jeg vendt om straks og fundet et andet sted.

Total uforskamemt modtagelse, jeg havde skrevet på mail hvilken dag og tid vi ankom, Henrik skrev ok retur, jeg skrev om formiddagen samme dag at vi blev 8, og mødt dog 9 op. Henrik råbt og skældt ud at han jo ikke læser mails....

Er det mit problem at Henrik ikke læser mails?

Derudover var der et ledigt 10 mands bord, som hurtig blev dækket op, jeg/vi kunne virkelig ikke se problemet.

Heldigvis var mine gæster i godt humør og Henriks og Ullas opførelse ødelage ikke vores aften.

INGEN af os 9 personer ønsker at komme igen, alle synes det var en meget ubehøvlig og uacceptabel opførelse.

Så kære Henrik, jeg finder et andet sted fremover til mine selskaber og mine forretningsmøder.

2. december 2018

God mad i rige mængder til fornuftige priser

Vi har lige holdt stor fødselsdag med mad fra Glashuset. Vi blev i dialog med Ulla enige om lille buffet, men var lidt nervøse for om der ville være nok. Det var der.
Vi efterfølgende bespist 10 personer og har både kød og brød i fryseren.
Maden var absolut fantastisk og fik store roser til festen. Alt sammmen til kr. 220 pr. kuvert for en 3 rettes menu. Så det er ikke sidste gang vi bruger glashuset.

12. november 2012

God mad - utrolig dårlig service

Der findes ikke mange steder i Ikast, hvor man kan tage ud at spise, for at fejre en fødselsdag o.lign. Glashuset har været stedet, vi gentagende gange har tyet til.
Men - det er slut nu.
Har aldrig oplevet at få skæld ud på en restaurant før nu.

Det er ikke retfærdigt for kunderne, at blive kritiseret og nedgjort ved udgang.

Vi fortalte køkkenet, ved betalingen, at de lavede lækker mad - hertil fik vi ikke et 'tak', men et ' det ved vi da godt' Derefter tillod vi os, at fortælle køkkenet, at det ikke var i orden at vente 45 min på maden. (Spørgerne man Bo Bech, fra kniven for struben vil han være enig) Hertil rasede kokken op og sagde, at vi kunne tage på jensens bøfhus eller kylling og co. og spise, hvis vi ikke havde tålmodighed til at vente på maden. Da vi skulle betale regningen fik vi lige en slut bemærkning - "Ja i er jo sure i forvejen!"
Det er ærgerligt at en god oplevelse skal afsluttes sådan, og være med til, at vi ikke besøger stedet igen foreløbelig! ØV!
Jeg kunne slet ikke give slip på episoden resten af aftenen, og det fik mig til at tænke på, om vi i virkeligheden ikke bliver sure, når vi får sandheden af vide, måske fordi vi godt ved det er rigtig hvad kunden siger?
Og burde det gå ud over kunden, når man høre sandheden?

4. april 2011

Er dette din virksomhed?