Amatøragtigt arbejde fra Glas Gjerulff.
Amatøragtigt arbejde fra Glas Gjerulff.
Jeg fik hos Glas Gjerulff isat to trekantede termoruder i rammer. Efter den første sommer var begge ruder heftigt revnede på langsiden. Da jeg skiftede dem ud, fandt jeg ud af, at ruderne var opklodsede to steder på alle tre sider hvorfor, at der ikke var nogen udvidelsesmuligheder, når solen stod på, og de blev opvarmede. Det var derfor, at de var revnede….uprofessionelt arbejde.
Jeg købte i stedet for hos Interglas de samme ruder, som nu er sat i. Sammenligner jeg prisen på ruderne fra Interglas og dem fra Glas Gjerulff, er der stor forskel.
Derfor: Bliv aldrig kunde hos Glas Gjerulff
Dato for oplevelse: 19. oktober 2023
Besvarelse fra Glas Gjerulff
For 1 dag siden
Kære Poul Lytthans
Nu har jeg kigget i mit kunde kartotek efter en faktura til dig og kan ikke finde noget.
Send mig venligst dit faktura nummer, så vil vi kigge på sagen.
Mvh Steen Gjerulff
Svar fra Poul Lytthans:
Hej Steen1
Da jeg kun kan gå et år tilbage på kalenderen i "Datoen for oplevelsen" (Her nedenunder.), er det ikke muligt at anføre den rigtige dato. Skaden er sket for ca. 10 – 15 år tilbage, og fakturaen er derfor kasseret for lang tid siden.
Det er først for nylig, at jeg har udskiftet ruderne, som jeg har købt hos Interglas, og Interglas har instrueret mig i hvordan, at de skal klodses op på den rigtige måde.
Hvis du vil, vil jeg gerne sende dig et billede af en af de skadede gamle ruder, men så må jeg have din mailadresse.
Vh. Poul Lytthans