Kunne jeg give ingen stjerner så gjorde jeg det!! Købte vare hos dem den 6/2-2024. Og har intet hørt fra dem siden uden at jeg først har måtte tage kontakt til dem. Og har jeg fået min pakk... Se mere
Bestiller julegaver den 9. Dec hos jer. Pakken skulle komme blot en uge efter. Trods mange henvendelser og manglende penge for varer jeg ikke har modtaget, som de har trukket anser jeg min tålmodighe... Se mere
Bestilte 2 stk hårvoks som ifølge deres side var på lager. Fik bestillingbekræftelse pr mail og alt ting så ud til at være fint. Fik endda mail, om at jeg skulle bedømme dem her på Truspilot... 14... Se mere
Om GLAMBOX.dk
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Gratis fragt over 499 kr.
Hos GLAMBOX.dk ved vi at det er irriterende at skulle betale fragt, derfor giver vi altid gratis fragt på alle ordrer over 499 kr.
Kort leveringstid
Levering sker med Post Danmark. Leveringstiden er ca. 1 - 5 hverdage. Ordrer modtaget før klokken 14.00 sendes normalt samme dag. Vi leverer udelukkende til Danmark, ikke omfattende Grønland og Færøerne.
Prisgaranti
Finder du et produkt billigere et andet sted - så matcher vi prisen!
Returret
Du har altid 14 dages fortrydelsesret, når du handler på GLAMBOX.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag, hvor du har modtaget din vare.
Sikkerhed
Vi er naturligvis godkendt af E-handelsfonden og vi offentliggører alle vores kundeanmeldelser på Trustpilot.
Kundeservice
Det er let at handle på GLAMBOX.dk. Skulle der, mod forventning, opstå nogle spørgsmål kan du kontakte kundeservice på 38 411 001, på mail info@glambox.dk eller på vores chat direkte på GLAMBOX.dk. Vores åbningstider er hverdage fra 10-14.
Fredericiagade 28, 1. sal, 6000, Kolding
- info@glambox.dk
- www.glambox.dk
Gennerelt godt, men for få transportmuligheder.
Varen er af forventet kvalitet og til en meget god pris.
Desværre er der kun en transportform til rådighed: Post Danmark, godt nok var pakken nogenlunde rettidig, men transportudgiften var på ca. 50 % af varens værdi.
Varen kom som bestilt - HURTIGT og PRÆCIST
Det var et førstegangs køb, som forløb helt uden problemer. Det kan jeg kun anbefale andre at benytte sig af.
Hurtig afhjælpning
Opdatering: 13 december 2013.
Jeg modtag desværre et ukomplet produkt. Dette blev afhjulpet straks og uden besvær. Handler gerne hos dem igen.

Besvarelse fra GLAMBOX.dk
Alt er perfekt
Kanon god hjemmeside, gode produkter til lave priser og hurtig levering. Jeg købte en BaByliss AS100E Air Brush Multi Accessoires 1000W, den er effektiv og god, kan anbefales hvis håret skal tørres og sættes i en fart.
Jubiiii
Meget meget tilfreds, gode tilbud, og hurtig levering :-)
Meget hurtig levering og god personlig service.
Den gave jeg købte hos Glambox ankom allerede 1-2 dage efter jeg havde bestilt. Jeg fik hurtig personlig kontakt med en medarbejde da jeg kom til at lave en fejl med leveringsadressen. Jeg handler gerne her igen. Tak
god service
God service med at forsendelsen er fremme efter 2 dage at vi har sendt en ordre til jer.
kan varmt anbefales!!!!!!!
Super dejlig måde at bestille parfume på og hurtig levering. KAN VARMT ANBEFALES
ÆV ÆV
Købte det her curl secret jern fra babyliss, prisen var lav men det virker ikke som det skal. Jeg får kun krøller i de nederste 10 cm af håret. Glambox vil ikke tage varen retur (obs reklamtionsretten) da det har været brugt og jeg har smidt kassen ud. Havde stor tiltro til dette produkt så så ingen grund til at gemme kassen. Derudover var leveringstiden meget lang og nu står jeg med et produkt der har kostet 1000 kr og som ikke virker efter hensigten. Jeg kan derfor ikke engang sælge det til en anden da det jo ville være at tage røven på folk.
God webshop
Der var ikke fuldbeskrivelse på hjemmesiden men fik varen til en meget god pris :) leveringstiden var også fin
hurtig levering
Har kun handlet der en gang, men fungerede ubeklageligt
Suveræn hurtig levering og lækre varer
Glambox leverer altid hurtigt og problemfrit.
Effektiv og hurtig levering
Forhandler gode produkter, hurtig levering og gode tilbud.