Kunne jeg give ingen stjerner så gjorde jeg det!! Købte vare hos dem den 6/2-2024. Og har intet hørt fra dem siden uden at jeg først har måtte tage kontakt til dem. Og har jeg fået min pakk... Se mere
Bestiller julegaver den 9. Dec hos jer. Pakken skulle komme blot en uge efter. Trods mange henvendelser og manglende penge for varer jeg ikke har modtaget, som de har trukket anser jeg min tålmodighe... Se mere
Bestilte 2 stk hårvoks som ifølge deres side var på lager. Fik bestillingbekræftelse pr mail og alt ting så ud til at være fint. Fik endda mail, om at jeg skulle bedømme dem her på Truspilot... 14... Se mere
Købte det her curl secret jern fra babyliss, prisen var lav men det virker ikke som det skal. Jeg får kun krøller i de nederste 10 cm af håret. Glambox vil ikke tage varen retur (obs reklamtionsretten... Se mere
Om GLAMBOX.dk
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Gratis fragt over 499 kr.
Hos GLAMBOX.dk ved vi at det er irriterende at skulle betale fragt, derfor giver vi altid gratis fragt på alle ordrer over 499 kr.
Kort leveringstid
Levering sker med Post Danmark. Leveringstiden er ca. 1 - 5 hverdage. Ordrer modtaget før klokken 14.00 sendes normalt samme dag. Vi leverer udelukkende til Danmark, ikke omfattende Grønland og Færøerne.
Prisgaranti
Finder du et produkt billigere et andet sted - så matcher vi prisen!
Returret
Du har altid 14 dages fortrydelsesret, når du handler på GLAMBOX.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag, hvor du har modtaget din vare.
Sikkerhed
Vi er naturligvis godkendt af E-handelsfonden og vi offentliggører alle vores kundeanmeldelser på Trustpilot.
Kundeservice
Det er let at handle på GLAMBOX.dk. Skulle der, mod forventning, opstå nogle spørgsmål kan du kontakte kundeservice på 38 411 001, på mail info@glambox.dk eller på vores chat direkte på GLAMBOX.dk. Vores åbningstider er hverdage fra 10-14.
Fredericiagade 28, 1. sal, 6000, Kolding
- info@glambox.dk
- www.glambox.dk
Fin og hurtig levering og service
Hurtig levering og god status opdatering
Fantastisk
Jeg bestilte produkter på GLAMBOX.dk, og fik varerne kun 2 dage efter. Det er sikkert, hurtigt og nemt.
Jeg anbefaler denne virksomhed til alle.
super webshop
mange lækre varer men stadig nemt at finde rundt, hurtig levering og fair priser :D
Tilfreds.
Lækker service og hurtig levering. Er intet mindre end tilfreds :-)
Nem og overskuelig - med god og hurtig service!
Jeg kan kun anbefale at handle på Glambox. Det er nemt, overskueligt og hurtigt. Og der er altid gode tilbud at finde!
En box fyldt med glam og luksus!
Alt er i top! Nem og hurtigt.
Servicen var i top. Fik hurtigt svar på mit spørgsmål. Hurtig modtagelse. Alt var pakket forsvarligt. Kan kun anbefaler det!
Plus de har gode priser!
hurtig levering - rigtig sød kundeservice
Jeg var i tvivl om et produkt og kontaktede kundeservice via mail. De svarede hurtigt tilbage og ville straks undersøge sagen - jeg kan godt lide at de svarer og giver udtryk for at de er på sagen, så ved man at de tager sig af mit spørgsmål.
Jeg fik hurtigt svar. Det var personligt og effektivt :)
Leveringen var hurtig og min bestilling var pakket rigtig fint ind.
Jeg er meget imponeret og jeg ved at jeg kommer til at handle der igen.
Tak for hjælpen Jesper :)
Vh Sif
Fantastisk
Kan varmt anbefale Glambox.dk. Alt går problemfrit fra man har bestilt og til varen er leveret, hvilket sker fra den ene dag til den anden. Fantastiske produkter :-).
Prøv det!!!!!
Helhed.
Bredt udvalg. Professionel betjening og vejledning. Billig fragt - endda gratis fragt hvis man bestiller over 500,-!
Glad og tilfreds :-)
Godt og bredt udvalg. Super god service og hurtig levering.
Kan kun anbefale Glambox til andre ;-)
Alle de rigtige mærker på et sted!
Det er et super site, med alt hvad man kan drømme om til både hud, hår og make-up.
Det er en god ide at tilmelde sig deres nyhedsbrev, så man altid er på forkant med de bedste tilbud på de bedste mærker.
Og så er der lynhurtig levering!
Altid bedste udvalg
Mit foretrukne sted at handle parfume, hudprodukter og finde super gode tilbud. Super fine til at spotte de hotte tendenser / produkter
Super god butik
Super god butik hurtig levering og alt er bare godt 5 stjerner fra mig !!!
Super hurtig levering
Ingen dårlig kritik herfra, helt sikkert ikke sidste gang jeg bestiller gennem Glambox.dk
Fin hjemmeside med gode tilbud og udvalg. Hurtig levering og rigtig god kundeservice. Kan kun anbefales!
Nåede ikke at hente min pakke på posthuset og varerne blev dermed sendt retur. Kontaktede kundeservice og fik at vide de ville sende pakken igen, uden at det skulle koste mig ekstra. Dejligt :)
Ingen problemer!
Fandt de produkter, jeg skulle bruge, bestilte og modtog dem få dage senere - alt sammen uden et eneste problem (forsinkelse, problemer ved kassen el. lign.) Vil helt sikkert handle her igen.
Hurtig levering - fantastisk service!
Har kun positive ting at sige om Glambox - altid hurtig levering og super service.
Rigtig fin service der gik hurtigere end forventet.
For første gang i lang tid fandt jeg nogen der kunne levere Oscar de la Renta edt. Hurtig leverance og god Info om afsendelse.
Jette Bokkenheuser
SUPER!
Jeg modtog produklter super hurtigt, og de er oven i købet mere end tilfredsstillende - det gør jeg gerne igen:-)
gode tilbud
Gode tilbud og hurtig levering. Har flere gange bestilt ved Glambox.