Super hjælpsomt, smilende og imødekommende personale. Vi havde booket et ophold med mad, det kan varmt anbefales. Det var i rigelige mængder og meget velsmagende. Deres buffet var helt enestående. Vi... Se mere
Vi har lige tilbragt nogle dage på Gjerrild kro som er en hyggelig kro ude på landet. De har et lækkert morgenbord med ost osv. som alle hoteller har. De har lun bacon, røræg og pølser som man... Se mere
Dejlig mad, super fin tjener👍😉 Vi har idag været 2 par på Gjerrild kro, hvor vi alle 4 fik de mest indbydende og lækkert anrettede stjerneskud. Udover både kogt og stegt fiskefilet var der både la... Se mere
Helt fantastisk mad og betjening
Helt fantastisk mad og betjening. Vi tager glade og veltilpasse fra kroen og hvis du er i området, så tøv ikke med at dreje forbi. Det vil du bestemt ikke fortryde, kun at du måske spiste for meget af den virkelig dejlige mad.
Super hyggeligt ophold
Super hyggeligt ophold, flink personale, rigtig god service, super værelse i kro bygningen 1 sal stor med masser af plads, super god mad og service i restaurant, og super lækker morgenmad med en lille skarp til ganen, hvis i har tid så besøg Sostrup Slot & Kloster ligge få kilometer fra kroen det er et besøg hver.
Super god oplevelse
Super god oplevelse. Lækkert mad, meget god betjening og imødekommende personale.
God mad
Vi havde et 3 dags ophold med 2 overnatninger. 2 retters menu 1 aften og 3 retters menu 2 aften. Virkelig lækkert. God morgenbuffet. Der var en lunch box med i opholdet, og den var virkelig god, som vi ikke kunne spise os igennem.
Vi fik en rigtig god betjening, så et sted der kan anbefales og vi kommer gerne igen
Hvad skal man brokke sig over, når alt bare er perfekt. 🤷🏼♂️
Her er indbegrebet af dansk kro hygge.
Gode værelser. Dejligt mad til alle måltider.
Værtspar og personale der i den grad var der for kunderne. Super Weekend ophold.
Vi kommer igen
Rigtig god mad
Rigtig god mad, dejlige værelser og ikke mindst den gode og hjælpsomme betjening.
specielt tak til Jonas.
vi kommer igen.
Fantastisk sted pæne og rene hotel…
Fantastisk sted pæne og rene hotel værelse og maden er bare helt fantastisk,og personalet er venlig og hjælpsomme, et sted hvor man virkligt føler sig godt tilpas, her kommer vi helt sikker igen, mine bedste anbefalinger
Vi var der i dag den 16/8-2023
Vi var der i dag den 16/8-2023. Det var en fantastisk oplevelse at se hvor meget kærlighed der var lagt i de retter vi fik og betjeningen var også i top så vi kommer helt sikkert igen.
Som altid er det som at komme hjem
Som altid er det som at komme hjem, fantastisk mad ,hyggelig værelse, og utroligt fantastisk service.
Vi er kommet her i mere end 12 år og det bliver vi ved med,dette er en arv vi giver videre til vores børn,støtte til et lille lokalt samfund som bare giver mere til til os alle tusind tak fordi i er her
Vi var inde og få 3 retters menu på…
Vi var inde og få 3 retters menu på farsdag. Virkelig lækker mad alt spillede. Glæder os allerede til næste gang
Vi afholdte konfirmation d.14-5 2023.
Vi afholdte konfirmation d.14-5 2023.
Hos Gjerrild Kro, det var en rigtig god oplevelse! lokaler, maden & personale, alt var i top.
Vi havde lidt specielle ønsker ang maden blandt andet pga glüten allergi, og det blev der taget fint hånd om.
Vi er bestemt klar på endnu en booking.
Kan kun anbefale Kroen efter vores oplevelse.
Prisen var også meget fair.
Vi er 8 personer
Vi er 8 personer, som lige er kommet hjem efter et ophold på kroen. Fantastisk god mad med gode råvarer, samt venlig betjening til meget rimelig pris.
Vi vil meget gerne anbefale stedet.
Spiste i går på Gjerrild kro
Spiste i går på Gjerrild kro. Vi fik stjerneskud. Det bedste jeg/vi nogensinde har fået. Fantastiske friske råvarer, til særdeles rimelig pris. Frisk fisk, smør stegt, fantastisk røget laks, fantastisk dampet/ kogt fisk. I burde få en Michelin stjerne for den servering, vi kommer helt sikkert igen.
Dejlig mad, super tjener🥰
Dejlig mad, super fin tjener👍😉
Vi har idag været 2 par på Gjerrild kro, hvor vi alle 4 fik de mest indbydende og lækkert anrettede stjerneskud. Udover både kogt og stegt fiskefilet var der både laksefilet og skivet laks plus meget delikat gemuse. Altsammen serveret professionelt af en meget venlig og opmærksom tjener.
Her kommer vi hurtigst muligt tilbage for at gå videre i menuen 👍👍👍👍👍
Skønt sted med lækker mad og høflig…
Skønt sted med lækker mad og høflig betjening.
Dejlig lille Kro fantastisk mad.
Dejlig lille Kro fantastisk god Dansk man og et rigtigt godt morgenbord.
Har lige været der fra d.1 til d.3 oktober 2021 og havde en fantastisk forlænget weekend, dejligt frisk personale frisk med en god kommentar, og vi kommer gerne igen og kan anbefale stedet til en afslappet weekend hvor der er tid til ro og fred i de skønne omgivelse.
MVH. Niels
Dejligt sted med store værelser
Dejligt sted med store værelser lille the køkken og køleskab, vildt lækkert aftensmad, alt hvad man forventer til morgenmad, også en lille dram hvis man er til det 😀
Ubrugeligt, direkte dårligt
Aldrig har jeg set noget lignende, de skriver at den blå kutter er åben i hele sommer.
Men hvornår er sommerperioden, det kan de ikke finde ud af at skilte med, så.det ændret sig for dem fra dag til dag.
Kan ikke anbefales.
Som nye autocampere besøgte vi vha…
Som nye autocampere besøgte vi vha Pin-Trip Gjerrild Kro, hvor vi fik en fin service. Hjælp fra krofatter og dennes svigersøn til bl.a. el-tilslutning. Herefter en fabelagtig middag på kroen, hvor Gjerrildschnitzel og søtunge varmt kan anbefales. Vi kommer glad tilbage, når vores vej falder forbi på Djursland.
En af de bedre kroer
En af de bedre kroer. Gode store værelser med stort bad, lille køkken med køleskab og mulighed for at anrette lidt selv.
Venlig og egens kendt personale, som gav gode råd til vandreture og andre steder, der kunne være spændende at opleve.
Kroen kan anbefales til andre at besøge.