Gjerrild Kro Anmeldelser

4,7

Super hjælpsomt, smilende og imødekommende personale. Vi havde booket et ophold med mad, det kan varmt anbefales. Det var i rigelige mængder og meget velsmagende. Deres buffet var helt enestående. Vi... Se mere

Vi har lige tilbragt nogle dage på Gjerrild kro som er en hyggelig kro ude på landet. De har et lækkert morgenbord med ost osv. som alle hoteller har. De har lun bacon, røræg og pølser som man... Se mere

Dejlig mad, super fin tjener👍😉 Vi har idag været 2 par på Gjerrild kro, hvor vi alle 4 fik de mest indbydende og lækkert anrettede stjerneskud. Udover både kogt og stegt fiskefilet var der både la... Se mere

4,7

Helt fantastisk mad og betjening

Helt fantastisk mad og betjening. Vi tager glade og veltilpasse fra kroen og hvis du er i området, så tøv ikke med at dreje forbi. Det vil du bestemt ikke fortryde, kun at du måske spiste for meget af den virkelig dejlige mad.

30. juni 2024

Super hyggeligt ophold

Super hyggeligt ophold, flink personale, rigtig god service, super værelse i kro bygningen 1 sal stor med masser af plads, super god mad og service i restaurant, og super lækker morgenmad med en lille skarp til ganen, hvis i har tid så besøg Sostrup Slot & Kloster ligge få kilometer fra kroen det er et besøg hver.

9. maj 2024

God mad

Vi havde et 3 dags ophold med 2 overnatninger. 2 retters menu 1 aften og 3 retters menu 2 aften. Virkelig lækkert. God morgenbuffet. Der var en lunch box med i opholdet, og den var virkelig god, som vi ikke kunne spise os igennem.
Vi fik en rigtig god betjening, så et sted der kan anbefales og vi kommer gerne igen

24. november 2023

Som altid er det som at komme hjem

Som altid er det som at komme hjem, fantastisk mad ,hyggelig værelse, og utroligt fantastisk service.
Vi er kommet her i mere end 12 år og det bliver vi ved med,dette er en arv vi giver videre til vores børn,støtte til et lille lokalt samfund som bare giver mere til til os alle tusind tak fordi i er her

5. juli 2023

Vi afholdte konfirmation d.14-5 2023.

Vi afholdte konfirmation d.14-5 2023.
Hos Gjerrild Kro, det var en rigtig god oplevelse! lokaler, maden & personale, alt var i top.
Vi havde lidt specielle ønsker ang maden blandt andet pga glüten allergi, og det blev der taget fint hånd om.
Vi er bestemt klar på endnu en booking.
Kan kun anbefale Kroen efter vores oplevelse.
Prisen var også meget fair.

14. maj 2023

Vi er 8 personer

Vi er 8 personer, som lige er kommet hjem efter et ophold på kroen. Fantastisk god mad med gode råvarer, samt venlig betjening til meget rimelig pris.
Vi vil meget gerne anbefale stedet.

2. august 2022

Spiste i går på Gjerrild kro

Spiste i går på Gjerrild kro. Vi fik stjerneskud. Det bedste jeg/vi nogensinde har fået. Fantastiske friske råvarer, til særdeles rimelig pris. Frisk fisk, smør stegt, fantastisk røget laks, fantastisk dampet/ kogt fisk. I burde få en Michelin stjerne for den servering, vi kommer helt sikkert igen.

1. juli 2022

Dejlig mad, super tjener🥰

Dejlig mad, super fin tjener👍😉
Vi har idag været 2 par på Gjerrild kro, hvor vi alle 4 fik de mest indbydende og lækkert anrettede stjerneskud. Udover både kogt og stegt fiskefilet var der både laksefilet og skivet laks plus meget delikat gemuse. Altsammen serveret professionelt af en meget venlig og opmærksom tjener.
Her kommer vi hurtigst muligt tilbage for at gå videre i menuen 👍👍👍👍👍

15. maj 2022

Dejlig lille Kro fantastisk mad.

Dejlig lille Kro fantastisk god Dansk man og et rigtigt godt morgenbord.
Har lige været der fra d.1 til d.3 oktober 2021 og havde en fantastisk forlænget weekend, dejligt frisk personale frisk med en god kommentar, og vi kommer gerne igen og kan anbefale stedet til en afslappet weekend hvor der er tid til ro og fred i de skønne omgivelse.
MVH. Niels

6. oktober 2021

Ubrugeligt, direkte dårligt

Aldrig har jeg set noget lignende, de skriver at den blå kutter er åben i hele sommer.
Men hvornår er sommerperioden, det kan de ikke finde ud af at skilte med, så.det ændret sig for dem fra dag til dag.
Kan ikke anbefales.

31. juli 2021

Som nye autocampere besøgte vi vha…

Som nye autocampere besøgte vi vha Pin-Trip Gjerrild Kro, hvor vi fik en fin service. Hjælp fra krofatter og dennes svigersøn til bl.a. el-tilslutning. Herefter en fabelagtig middag på kroen, hvor Gjerrildschnitzel og søtunge varmt kan anbefales. Vi kommer glad tilbage, når vores vej falder forbi på Djursland.

24. maj 2021

En af de bedre kroer

En af de bedre kroer. Gode store værelser med stort bad, lille køkken med køleskab og mulighed for at anrette lidt selv.
Venlig og egens kendt personale, som gav gode råd til vandreture og andre steder, der kunne være spændende at opleve.
Kroen kan anbefales til andre at besøge.

28. april 2021