1. Kursus

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Vil du være med til at skabe større sikkerhed og tryghed i din virksomhed – og sende et signal til omverdenen om, at I tager ansvar? Hos ’Giv liv nu’ bestræber vi os ikke blot på at have de dygtigste og mest erfarne instruktører, men også landets bedste priser. For det skal ikke koste dyrt at redde liv.

4,5

Anbefalelsesværdigt og brugbart kursus

Anbefalelsesværdigt og brugbart kursus
Health Group havde fornøjelsen af Martin til 4 timers kursus. Martin er en super vidende, erfaren og en god formidler. Den gode balance mellem teori og praksis samt konstruktiv feedback fra ‘dukkerne’ resulterede i at jeg føler rustet til at handle, hvis uheldet er ude.

9. april 2022

Hej Natasja
Tak for jeres flotte anmeldelse, det betyder meget at i sætter pris på min måde at undervise på. Det er vigtigt at kurserne er spændende, givende og anvendelsesorienteret, og i føler at i er godt rustet til at handle, så har vi nået målet.
Martin GLN

Kan varmt anbefales

Kan varmt anbefales. Også til mødregruppen. Jeg var på et privat arrangeret kursus med ham i Ringsted og han er meget dygtig, tålmodig og ved meget. Samt god til at lære fra sig. Og så var han total cool med børnene der var med og de ammende mødre. Så man som ny mor føler sig lidt usikker på noget med babyer og børn og førstehjælp, så er det her en go dmulighed.

14. november 2019

Hej Kristina
Jeg vil blot sige mange tak for din gode bedømmelse - jeg er rigtig glad for at du tog dig tid til at bedømme jeres oplevelse af mig :)

Martin / GLN

Spændende undervisning - og underviser!

Martin skulle undervise os RAB massageterapeuter i et 4 timers førstehjælpskursus. Det hele fungerede upåklageligt. Kontakten både før, under og efter kurset. Prisen, der er i den billige ende og ikke mindst selve undervisningen. Alle vores deltagere var godt tilfredse, og vi føler alle at vi er bedre rustede, hvis vi nu skulle udføre livreddende førstehjælp,

17. september 2019

Hej Jesper

Tusind tak for din fantastiske bedømmelse - det betyder helt utrolig meget for mig.
Håber vi kan lave flere kurser i fremtiden.

DBH.

Martin var forberedt

Martin var forberedt.
Jeg er ansat på et bosted for mennesker med autisme og Martin underviste både personale og beboer på fornem vis

10. september 2019

Hej Mathias
Dejligt at undervise beboere og ansatte som var meget motiveret til at lære førstehjælp.
Martin

Godt og brugbart kursus i HLR

Vi havde et behov for uddannelse i HLR, herunder brug af hjertestarter.
I den forbindelse gennemførte Givlivnu et kursus hos os.
Nedenstående er nogle af de bemærkninger, som mine medarbejder kom med efter kurset:

Super at få lov til at se nærmere på en hjertestarter og faktisk også afprøve den. Det gav lidt mere sikkerhed/tryghed, så jeg nu føler, at jeg også tør tage ”teten”, hvis jeg står i sådan en situation.

Jeg synes det var en super god dag, hvor man på en uformel måde fik lagt grundstenen til at kunne gøre en aktiv forskel, såfremt uheldet er ude.
Jeg har kun ros herfra til instruktøren og endvidere var det også super godt, at man kunne mærke, at instruktøren havde en del erfaring, som han kunne dele ud af – han vidste, hvad han talte om.

Jeg kan varmt anbefale Martin og Givlivnu, såfremt man har brug for et førstehjælpskursus.

Mvh
Kim Bruhn
Leder af Jernbanesikkerhed, Infrastruktur, Banedanmark.

20. juni 2019

Besvarelse fra Givlivnu

Tak for din fine anmeldelse, det gør mig glad og stolt at arbejde sammen med Banedanmark.

Super førstehjælpskursus

Frederiksberg 27/5 2019.
Martin designede et førstehjælpskursus til min arbejdsplads som er en klub med 12 medarbejdere og 400 børn i alderen 10-18 år.
Det var et meget lærerigt kursus for alle, også os der havde førstehjælp i forvejen. Nærværende, meget kompetent og yderst relevant. Alle var meget tilfredse med kurset og Martins undervisning, så vi har aftalt et opfølgnings forløb med Martin og giv liv nu.
Martin har desuden leveret relevant førstehjælps udstyr samt hjerte starter til meget konkurrence dygtige priser og en super service.
Jeg vil klart anbefale Martin og givlivnu.
Henrik Nielsen
Skole og institutionsleder.
Frederiksberg kommune.

27. maj 2019

Hej Henrik
Tak for din anmeldelse , Jeg er enormt glad og stolt over de fine ord.
Det var en god oplevelse, at mærke jer som personer og faggruppe.
Tak for en god oplevelse og ser frem til mange flere.

Martin

1. hjælpskursus med hjertestarter.

UBD havde i oktober 2018 besøg af en velforberedt paramediciner Martin Assentoft, som var instruktør for vores førstehjælpskursus i hjertestop - med hjertestarter. Varighed 4 timer.
Vi fik virkeligt prøvet hvad det vil sige at redde liv. Det var 4 meget aktive timer, hvor vi fik gennemgået hjertestop og hvordan vi skal bruge en hjertestarter.
Samtidig fik Martin fortalt og vist os lidt om andre former for livreddende førstehjælp. Stoppede luftveje hos børn og voksne og andre ulykker i hjemmet, og lidt om de ulykker der kan ske på vores arbejdsplads.
Martin var en yderst engageret, behagelig og dygtig instruktør som fik os til at svede, lytte, grine og ikke mindst lære førstehjælp.
Jeg og de andre deltagere på kurset kan kun give Martin de bedste anbefalinger. Vi vil fremover benytte ham til opfølgning af kurset.

7. maj 2019

Hej Anette

Tak for en sjov og givende undervisningsdag hos UBD.

Fleksibel og effektiv

Martins yderst fleksible og imødekommende service faldt på et tørt sted, da jeg skulle arrangere et førstehjælpskursus for hjemmegående mødre - med børn! Yderst kompetent og skræddersyet undervisning med let forståelig og prioriteret vejledning under besværlige vilkår. Vi blev klædt godt på til effektiv handling i nødsituationer og fik god og brugbar viden med hjem.

3. maj 2019

Besvarelse fra Givlivnu

Tak for din anmeldelse og dejligt at vide i føler jer mere trygge i hverdagen.

Førstehjælpskursus og hjertestarter

Martin Assentoft fra givliv.nu har været yderst professionel og hjælpsom i hele forløbet med afholdelse af førstehjælpskursus, vejledning og valg af hjertestarter med efterfølgende opsætning og introduktion.
Der er ingen tvivl om at det fremover er Martin der skal bistå os med vejledning og undervisning indenfor dette område.

24. april 2019

Hej Pernille
Tak for jeres flotte anmeldelse og dejligt at vi kunne hjælpe Aumento, da det pludselig skulle gå hurtigt med undervisning fra dag til dag .
Martin

Da vi skulle købe hjertestarter var vi…

Da vi skulle købe hjertestarter var vi i tvivl, men vejledning fra Martin hos giv liv nu.dk er bare helt i top.
Det er tydeligt at det er en der har erfaring på området og ikke bare vil sælge hvad som helst.
Vores nyindkøbte hjertestarter har givet os den tryghed vi søgte.
Så dem holder vi fast i.

14. marts 2019

Besvarelse fra Givlivnu

Tak for jeres anmeldelse , dejligt at vide i har fået en god og tryg oplevelse hos os.

Skræddersyet førstehjælps kursus

Nu har jeg været på 4 førstehjælps kurser, gennem de sidste 2år, og det sidste her med Martin fra Giv Liv Nu er klart det beste jeg har været på. Han har skræddersyet, et kursus der passer til vores hverdag i en tømrervirksomhed.
De bedste anbefalinger skal lyde herfra

12. marts 2019

Besvarelse fra Givlivnu

Tak for jeres flotte anmeldelse, dejligt at høre det giver mening og I kan se det er brugbart og skaber værdi i byggebranchen.
Godt gået Tømmergården

Brandkursus som har klædt os på... Tak !

Jeg sidder som direktør af conceptsiam.com i Glostrup, hvor vi har kontor og lager på ca. 300 m². Det er vigtigt for mig, at alle foranstaltninger omkring mine medarbejders sikkerhed er i orden, hvilket det årlige og lovpligtige eftersyn af vores brandmateriel er et bevis for. Da jeg blev kontaktet helt uformelt af Martin fra GLN fik vi os en snak, og hurtigt havde Martin fundet en løsning for os, der betyder, at vi sparer ca. 50 % af vores årlige omkostninger i forbindelse med det lovpligtige eftersyn af brandmateriel og samtidig fik de rigtige håndslukkere sat op. Det er virkelig en god ”business-case” for os, samtidig med at Martin er yderst kompetent og nem at snakke med, hvorfor jeg kun kan give ham min bedste anbefaling til andre. De penge vi har sparet, har vi brugt på et brandkursus som har klædt os på til vi nu tør handle så vi kan stoppe en brand i tide. Stor ros til Martin fra ”giv liv nu” for den levende måde at undervise på.

7. februar 2019

Hej Morten

Tak for din Flotte anmeldelse den er jeg meget glad for.
Dit firma er et godt eksempel jeg vil bruge fremover.

Hurtig professionel installation.

21. januar 2019

Hej Erik

Tak for din fine anmeldelse den betyder meget for os.
Vi hos Giv Liv Nu er glade for at kunne sikre jeres boligselskab med hjertestartere,røgalarmer samt den helt nye håndslukker der kan slukke det meste.