Bytte sprucken mobilskärm på iPhone14. Var klart inom 1 timme efter drop in och funkade alldeles utmärkt. Jättetrevlig personal. Jag köpte den dyraste varianten men fick till mig att de inte tyckte de... Se mere
Bra pris på mobil (billigare än andra butiker), bra deal på skärmskydd och skal. Bra service med installation, fick även hjälp med mobilt bank-id, swish, ansikts- och fingeravtrycksinloggning oc... Se mere
Fredagkväll och tappade telefon som dog. Panik och snabbt iväg till Gigamax i Sickla. Felsökning och snabb hjälp vilket resulterade i att jag mycket nöjd lämnade med min telefon som nu fungerar. Mycke... Se mere
Proffsigt ställe med trevligt bemötande. Fick hjälp med både råd, rekommendationer om vilken som var den bästa åtgärden för mitt problem. Supersnabb service och dessutom fräschade de till min andra l... Se mere
Laga Iphone, laga Ipad, laga Samsung, laga HTC Och Sony hos Gigamex. Vi ger alltid garanti på vårt arbete och vill du kan vi laga medan du väntar.
Sverige
- www.gigamex.se
Trevlig och serviceinriktad personal
Trevlig och serviceinriktad personal. Dom ordnade det som behövdes göras direkt och jag kunde komma tillbaka 30 minuter senare och hämta min mobil.
Underbar mobil service
Mycket bra service och bemötande
Mycket bra service och bemötande! Snabb och effektiv hjälp! Mycket kunnig personal!
Snabb och bra service
Mycket bra service och super snabb…
Mycket bra service och super snabb leverans
Fantastiskt proffsigt bemötande
Fantastiskt proffsigt bemötande, löste problemet direkt!
Fint bemötande och bra service
Det var fantastiskt fint bemötande och bra service ifrån personal i butiken i Sickla.
Rekommenderar ingen att gå hit
Rekommenderar ingen att gå hit. Har lämnat in min telefon vid två tillfällen. Första gången hade min framskärm gått sönder. Vid det tillfället var servisen snabb och lättsam. Dessvärre blev andra gången sjukt plågsam, då mitt batteri svält och bakskärmen spräckt. Dom bytte batteri och bakskärm, dock hade dom sabbat skruvarna från min föregående reperation när dom öppnade upp min telefon. Till följd av detta hade dom ”skapat” en spricka i min framskärm som inte fanns innan. Dom vill inte kompensera mig för detta och anklagar mig att det är mitt fel, vilket det självklart inte är. Trots detta fick jag betala fullpris för batteri och bakskärmen. Jag var absolut inte villig att ta striden där och då, vilket jag starkt ångrar!
1,5 dag senare kollapsade min framskärm helt, på grund av sprickan. Jag kommer tillbaka och förklarar vilken skada som dom har generat till. Står och diskuterar med dom i 30minuter - och återigen vill hjälpa mig och kompensera med en ny skärm.
Till slut(!) möts vi halvvägs och jag får en fungerade skärm, som dock var använd och hade lite skiftade ljusskimmer. Dock var dom noga med att poängtera att jag ska komma tillbaka om några komplikationer uppstår.
2 månader efter detta lägger skärmen helt av. Den är svart. (Vill notera att skärmen är HEL och saknar sprickor). Kommer tillbaka och förklarar fallet och att dom garanterade garanti. ÅTERIGEN vill dom inte ansvara för detta och ber mig betala 1500kr för ett problem som jag inte har skapat. Garantin som dom utlovat existerar inte.
Diskuterar med butiksbiträdet i 30minuter i vägran att hjälpa mig. Slutar med att jag ger mig och återigen inte orkar tjafsa mer. Han erbjuder mig att fixa min skräm för 500kr. När han kommer ut igen med min hela skärm så säger han ”700kr”, när han i självaste fallet erbjöd mig att betala, 500kr innan. Då kontar han med ”700kr och du får garanti, 500kr ingen garanti.”
Betalar 500kr och lämnar arg. Oseriös verksamhet!
Sök dig vidare för garanterad kundnöjdhet.
Väldigt bra service och trevlig personal
Kommer inte tillbaka.
Tog 3 timmar när det skulle ha tagit 30 min till 45 när jag kom hem fungerade inte halva skärmen, ska gå tillbaka senare. Sickla Stockholm.
Kommer inte tillbaka iallafall
Supernöjd!
Supernöjd!
Trevligt bemötande och otrolig service, bra jobb med mobilen.
Unprofessional, shoddy and unfriendly service
(Sickla, Stockholm repair shop)
Terrible customer service. Terrible communication. Very sloppy, unprofessional repair job with glue sticking out the screen joint everywhere. Took 2 months for a quick repair job with a lot of bullsh!t excuses. Sleezy, rude and unfriendly staff (except the guy I picked up from in the end).
Wish I had gone somewhere else.
Bra hjälp
Ändrar min första recension av Gigamex då de föredömligt tog kontakt med mig för att lösa situationen som uppstått med min dotters trasiga mobilskärm. Jag bytte ut den hos Gigamex eftersom de snabbt kunde åtgärda den trasiga skärmen. Tyvärr höll det inte länge. Efter diskussion så blev jag kontaktad av kundtjänst som föreslog att jag skulle komma in igen varpå man efter besök erbjöd mig byte av skärm. Det tog 30 minuter. Nu hoppas jag på att mobilen håller länge.
Lagade min telefon på 30 minuter
Lagade min telefon på 30 minuter, kom dit en timme innan de stängde. Smidigt, enkelt och ett ok pris! :) Mycket trevlig personal också. Telefonen fungerar prima efter båda lagningar och mina vänner har lagat där flertalet gånger. Gillas!
Gör falsk marknadsföring på sin hemsida…
Gör falsk marknadsföring på sin hemsida om att dom lagar dator skärmar.. Men sen när man chattar med dom så visar det sig att dom inte gör det.
Värdelöst
Fick i princip identisk erfarenhet som recensenten Joel inunder mig. Då jag har lite resväg ringde jag i förväg för att förvissa mig om att de hade den skärm jag behövde. Då jag fick ett positivt svar frågade jag även hur sent jag kunde komma dit och fick svaret ”det är drop-in fram till 19.00”. Jaha, sa jag, så jag kan komma runt 18.30 då? ”Absolut! Det går bra” sade den sympatiska rösten i luren. Någon minut efter halv anländer jag och möts av en flegmatisk yngling som vägrar ta emot uppdraget med hänvisning till att det är för sent. Jag försökte förklara att jag varit i kontakt under dagen men det sken han fullständigt i. Så ”lika lång väg tillbaka” som det brukar heta. Mest provocerande är ju att de inte ens besitter kompetens att ljuga som folk när de vill stänga butiken lite i förtid. Tänk om det hetat ”ack, jag beklagar men vi är dränkta i arbete resten av dagen. Om ni däremot vill lämna telefonen redan nu så lovar jag att vi fixar den direkt imorgon bitti”… Nu blir någon annan kedja en kund rikare istället.
Lagat min skärm i 2 timmar
Lagat min skärm i 2 timmar, funkar bra frf efter en vecka, förstår inte andra arga recensioner...
Katastrofalt dåliga!!!
Jourtelefon gick sönder när jag var på landet. Efter 30min i telefonkö får jag svaret att "vi har din skärm, kom hit så hjälper dig" Packar ihop hela familjen i stress och åker dit. "Vi har inte tid, vi stänger om 40 min"
Absolut sämsta upplevelsen jag någonsin varit med!!! Förstörde hela eftermiddagen för hela familjen och ingen lagad telefon att visa för det.
ANVÄND ER ALDRIG AV GIGAMEX!!!