Gezondheidswebwinkel Anmeldelser

3,7

Wilde even toch iets positief neerzetten omdat ik best wel wat negatieve feedback lees. Had zelf 2 essentiële olieën besteld, helaas vanwege problemen bij de post waren deze langer onderweg dan voorzi... Se mere

Thermosokken gekocht. Had ze al eens eerder gekocht en toen waren ze goed, maar nu (2024) is het zeer slechte kwaliteit. Ze laten tijdens het wassen vezels los zodat alles was helemaal onder de pluiz... Se mere

Lieve mensen als je iets nodig hebt van vitamine o.i.d. kan ik je de gezondheidswebwinkel van harte aanbevelen,goede service en snelle bezorging.Vandaag bestelt morgen in huis,en als de voorraad onv... Se mere

1. Wellnesscenter
  2. Fitness- og ernæringstjeneste
  3. Apotek
  4. Graviditetsrådgivningscenter
  5. Hudplejeklinik

Om Gezondheidswebwinkel

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Gezondheidswebwinkel, Uw online Gezondheidswinkel voor deskundig advies, goede service en garantie in gezondheidsproducten. Met meer dan 35 jaar ervaring op gebied van gezondheid en voeding.

14 dagen retour Garantie
De producten kunnen een dag na ontvangst binnen 14 dagen aangemeld worden voor retour. Terugbetaling zal binnen 10 werkdagen( zonder kosten) op uw rekening staan (inclusief de verzendkosten die u eventueel heeft betaald voor het ontvangen van uw bestelling).

Op alle artikelen die u bij ons koopt heeft u garantie. In het geval u een artikel ontvangt dat niet in perfecte staat verkeert, voorzien wij u graag zo snel mogelijk van een passende oplossing. Dit doen wij, afhankelijk van uw artikel, door vervanging, reparatie of terugbetaling. Daarnaast gelden voor bepaalde producten fabrieksgaranties. Deze garantie geldt onverminderd de wettelijke rechten van de consument.

Wij zijn lid van het Thuiswinkel Waarborg, waardoor garantie is gegarandeerd.
We staan graag klaar voor u.
Team Gezondheidswebwinkel.nl

Middel

2 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

heel goede service

bij mijn laatste bestelling was 1 vitamine niet meer leverbaar, ik vroeg om een alternatief en wat bleek? ze hadden zich vergist en gaven dit gelijk toe. klasse...

4. august 2014

correct en snel

besteld op donderdag; vrijdag waren we niet thuis - kaart in de bus met tracking mogelijkheid om besteltijd vast te leggen. Prima service van Gezondheidswinkel en PostNL

2. august 2014

Snelle reactie en goede service

Ooit heeft de TNT post mijn pakketje kwijt geraakt. Een email naar gezondheidswebwinkel en ze hebben het meteen opgepakt. Kreeg enkele dagen later een nieuw pakketje geleverd.

Bestel hier regelmatig

1. august 2014

verpakking en levering prima

Prima levering alleen overbodig om de straatnaam te vragen achteraf,immers wij waren al klant dus de gegevens waren bekend en tevens was de postcode en huisnummer bekend.door dit op te vragen kwam de bestelling 3 dagen later.Het is slechts een opmerking de medicijnen waren niet urgent nodig.

1. august 2014

Geweldig!!

Via een goede kennis kwam ik terecht op jullie site, wij gebruiken namelijk hetzelfde voedings-supplement, (best wel kostbaar.) Zo via hun kwam ik op jullie site terecht bestelde en heb het na 2 dagen al binnen. Helemaal geweldig!! Gebruik dagelijks vitamines ivm auto inmuum ziekte, mijn volgende bestelling zal ik zeker bij jullie doen.

Mijn dank is groot, met vriendelijke groet,

3. juli 2014

Snelle levering en zorgvuldig verpakt.

De bestelling werd al de volgende dag bezorgd en was zorgvuldig verpakt. Het was de eerste keer dat ik een bestelling bij Gezondheidswebwinkel heb gedaan en zal indien van toepassing dit zeker weer doen. Mijn ervaring is zeer positief.

30. juni 2014