Getmore.dk

Købt MONITOR Samsung P2450H/24" HDMI DVI 2ms SORT og virker upåklageligt.. Bestilte mandag kl 13.00 og skærmen var leveret med post danmark tirsdag morgen kl 09.00. Alt papirarbejde i orden, og in... Se mere

Getmore har fra bestilling af CPU'en til jeg modtog den levet 100% op til mine forventninger. De leverede enda varen 1 dag hurtigere end de selv opgav. Jeg blev holdt orienteret hele tiden om forløbe... Se mere

Virkelig god webshop. Generelt blandt top10% prismæssigt. Holder dig hele tiden opdateret om din bestillings status og følger gerne op. Annullerer en fortrudt ordre uden at blinke med øjnene. Generelt... Se mere

Jeg købte et hukommelseskort til kamera og et filter til beskyttelse af linsen. Begge dele kunne ikke fås billigere andre steder og blev modtaget af PostDanmark samme dag. - Det er så en anden histori... Se mere

1. Computerbutik
  2. Mobiltelefonbutik
  3. Computer- og tilbehørsbutik
  4. Elektronikbutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Er du på udkig efter et godt tilbud på computere, spil & konsoller, telefoner, GPS, kameraer, fladskærme eller andet elektronik? Køb det online hos Getmore.dk, og få det til en god pris og gratis levering i hele DK. Vi har over 90.000 varenumre indenfor forbrugerelektronik. Ved at handle online hos os, kan du spare mange penge på produkter fra fx Sony, Nintendo, Canon, D-link, Apple, Samsung, Netgear og mange flere.

(27.209)

Information i top.

Mine varer var ikke på lager, og blev forsinket. Men jeg fik hele tiden info om forventet leveringsdato, og hver gang med et link til hvor jeg kunne afbestille hvis jeg ønskede. Har brugt Getmore en del gange, og har altid samme gode oplevelse. Tak :)

Fantastisk proffessionel webshop

Bestilte en modlysblænde til mit Canon kamera, og info på hjemmesiden er i top, mailinfo efter køb er lige efter bogen - noget mange webshops kunne lære af. Har handlet hos Getmore flere gange, og er aldrig blevet skuffet.

Mvh.
Jesper L

Tilfreds

Jeg var meget tilfreds med at få pakken så hurtigt. Dog savnede jeg en brugsanvisning i pakken, men det er vist producentens skyld og den kan findes på nettet. Men billigt, hurtigt og godt. Jeg vil bestemt handle hos Getmore.dk igen.

Hurtig

Meget god service og efter jeg havde leveringsproblemer med Bring, var de hurtige til at svare på mine spørgsmål. Hjemmesiden var nem at bruge og varen var præcist som beskrevet

god service

Handlede en håndholdt GPS hos Getmore.dk. Selve købet fungerede fint, blot var varen ikke på lager, selv om det fremgik af hjemmesiden at den var... ØV.
At leveringstiden så trak ud hos getmores leverandør, kan de jo ikke gøre for. Den var afsendt samme dag som de fik den hjem. Fik jævnligt mail med leveringsstatus og forventet leveringsdag.

Fint.

Betilte 4 dele til min nye pc. Jeg syntes at det er en fantastisk hjemmeside som er nem at finde rundt på og med god service. Selvom den nogen gange kan være en anelse rodet i forhold til kategorier!

Levering right away

Købte en PS3 en søndag aften. Kunne hentes hos min lokale Blockbuster tirsdag efter kl. 17. Så kan det da næsten ikke klares hurtigere, medmindre vi vil betale for at lager- og pakkefolk arbejder i weekenden

Getmore.dk

Jeg bestilte en diktafon via getmore, velvidende at de ikke havde den på lager. Der gik lidt længere (ca en uge) end de i første omgang sagde der ville gå til de havde den på lager igen, men eftersom jeg ikke stod og manglede den her og nu, var det også fint for mig. Da de først sendte den afsted ankom den punktligt og jeg er godt tilfreds.

30. august 2010

Bestilte en PSU til computeren fredag eftermiddag, og næste dag kunne jeg afhente den i nærmeste Blockbuster, og min PC var kørende igen om aftenen.

29. august 2010

God og billig

God internetside, hvor tingene kommer hurtigt efter.

Da getmore har mange dårlige omtaler af deres reklamationsservice, køber jeg altid kun ting derinde, der ikke vil komme til at gælde reklamation. Fx usb-stick (selvom de selvfølgelig kan være gået i stykker ved levering)

God information om hvor langt ordren er nået

29. august 2010

Fin service

Jeg købte en solid state disk hos getmore.dk, leveret dagen efter uden problemer overhovedet

28. august 2010