Købt MONITOR Samsung P2450H/24" HDMI DVI 2ms SORT og virker upåklageligt.. Bestilte mandag kl 13.00 og skærmen var leveret med post danmark tirsdag morgen kl 09.00. Alt papirarbejde i orden, og in... Se mere
Getmore.dk
Getmore har fra bestilling af CPU'en til jeg modtog den levet 100% op til mine forventninger. De leverede enda varen 1 dag hurtigere end de selv opgav. Jeg blev holdt orienteret hele tiden om forløbe... Se mere
Virkelig god webshop. Generelt blandt top10% prismæssigt. Holder dig hele tiden opdateret om din bestillings status og følger gerne op. Annullerer en fortrudt ordre uden at blinke med øjnene. Generelt... Se mere
Jeg købte et hukommelseskort til kamera og et filter til beskyttelse af linsen. Begge dele kunne ikke fås billigere andre steder og blev modtaget af PostDanmark samme dag. - Det er så en anden histori... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Er du på udkig efter et godt tilbud på computere, spil & konsoller, telefoner, GPS, kameraer, fladskærme eller andet elektronik? Køb det online hos Getmore.dk, og få det til en god pris og gratis levering i hele DK. Vi har over 90.000 varenumre indenfor forbrugerelektronik. Ved at handle online hos os, kan du spare mange penge på produkter fra fx Sony, Nintendo, Canon, D-link, Apple, Samsung, Netgear og mange flere.
Industribuen 5 F, 2635, Ishøj
- kundecenter@getmore.dk
- www.getmore.dk
Fantastiske priser, god service, ingen problemer overhovedet
Har købt flere gange hos getmore.dk, og mine varer er altid blevet sendt afsted samme dag. Det er sgu også dejligt med gratis fragt og god kundeservice. Getmore.dk kan varmt anbefales.
Fremragende!
Hej.
Jeg vil lige bedømme Getmore fordi jeg synes de gør det godt. Jeg bestilte et spil til min ps3'er her for nogle dage siden og det kom allerede dagen efter. Super fedt! Håber det kunne bruges :)
PC & Hardware fra Getmore.dk
altid god og til tiden som sædvanlig
Som der bør være.
Jeg bestilte flashram til mit kamera. De kom med posten dagen efter. Lige som det skal være.
Fin service og hurtig levering, men kluntet ordrehåndtering
Jeg bestilte en harddisk, men bestemte mig et par minutter efter til at bestille en harddisk med lidt mere kapacitet i stedet.
Desværre kunne jeg ikke selv annullere min ordre fra min kundeside. Heller ikke ved et opkald til kundeservice var det muligt at få annulleret ordren med det samme. Jeg blev oplyst at de først kunne se ordren efter en times tid og blev opfordret til at sende en e-mail om annulleringen i stedet. Jeg ringede dog ind igen for en sikkerheds skyld og fik at vide at det var i absolut 11. time at ordren blev annulleret inden forsendelsen. Fik meget senere svar på min e-mail hvor medarbejderen skrev at han slet ikke kunne se ordren. Så system- og procesmæssigt ligger det noget fra fx Amazon, hvor man selv lige kan slette eller ændre sin ordre, hvis man ombestemmer sig.
Den positive side af at have så megen turbo på ordrene er, at den anden harddisk jeg bestilte blev leveret lynhurtigt næste formiddag.
eminent
købte et stk. software og en ekstern blue-ray skriver
levering dagen efter
Super
Getmore.dk
Objectiv
Hurtig levering, afsendt samme dag jeg bestilte, ingen forsendelsesgebyr, godt emballeret
Nemt, god info inden levering som var top hurtig
MilleArtDesign bestilte en Canon printer ip100 tirsdag morgen og fik den leveret allerede ondag - cool!
Total iorden
Bestilte 17:50 havde varen dagen efter med GLS ! :)
Perfekt !
Dog har jeg hørt hvis de ikke lige har varen på lager, så tager det typisk længere tid at få den leveret
fin service - levering indenfor 24 timer
Harddisk bestilt kl. 17.20.
Leveret til pakkeshop næste dag inden middag - det er i orden.
Bedste service jeg endnu har prøvet
Har købt dele til ny PC fra flere forskellige steder, men jeg skulle bare have bestilt det helt fra Getmore istedet. Alt var super derfra, hvilket ikke kan siges om de andre jeg fik fra.
Bedste pris, hurtig levering og god information
Købte en hdd til min bærbar, kom dagen efter og prisen var den laveste. Meget tilfreds!
Fantastisk levering
Købte en Logitech Performance MX mus hos Getmore relativt sent på dagen. Modtog musen allerede dagen efter - godt gået! Super tilfreds kunde, som ikke har handlet sidste gang hos Getmore.
Som sædvanligt godt til prisen
Købte en 500 Watt PowerSupply + Sapphire HD5670 Grafikkort.
Grunden til at der ikke er 5 stjerner er, at Getmore som sædvanlig ikke helt har styr på leveringstiderne fra deres leverandør. Det der startede som 10 dage, blev næsten til 20. Jeg var dog indstillet på dette fra start ;-)
Ingen problemer
Købte 4 dele, stativ til kamera, modlysblænde til objektiv, USB stick samt CD'er. Vidste på forhånd at ikke alle varer var på lager så dette var efter eget valg. Fik flere mails der informerede om forventet levering. Varerne endte med at komme før tid, så jeg har intet at klage over.