Undgå GET
Undgå GET, forfærdelig leverandør av internet løsning.
Vil på ingen måde anbefale nogen at skifte til GET.
Vi blev kontaktet af deres dørsælgere som lover guld og grønne skove, en løsning til halv pris af altibox men samme ydelse og flere kanaler.
Vi har kun haft problemer siden vi skiftede.
Internetter falder ud flere gange dagligt, til trods for at vi har fuldt signal i hele huset. Vi måtte dog selv købe en dyr extender, da GET egenligt ikke var særligt interesseret i at hjælpe os. Kundeservice siger at der er signal ind til huset.
De lover trådløs løsning i hele huset, men skal nævne at dette slet ikke virker. Tv kanalerne og Netflix falder ud konstant. Lyden forsvinder og billedet blinker.
Internettet er som tidligere nævnt ustabilt, og vi må næsten hver dag slukke for modemmet og genstarte for at finde signal igen.
Hele oplevelsen med get er en joke, alt fra kundeservice, sælgere til produkt. Sælgeren lyver, kundeservice er inkompetente og produktet er dårligt.
Mit råd til alle: Fald ikke for deres billige pris!!
Altiboks virker, i den tid jeg har haft altiboks har jeg Aldrig! oplevet ustabilt internet eller TV, har aldrig måtte genstarte modem.
Desværre er vi bundet i 12 mnd men kan godt love for at jeg skifter tilbage til altiboks så snart jeg er ovre bindingen. ALDRIG MERE GET.