Stor ros! Jeg har haft en ny tid hos Gerda Beck og kan på alle måder anbefale hende. Jeg blev anbefalet Gerda Beck af et par, og sidenhen har jeg kendskab til andre, som også går til individ... Se mere

4,5

Kompetent og anbefalelsesværdig parterapeut

Jeg har været i parterapi hos Gerda, og kan varmt anbefale hende.
Hun var meget anerkendende og nærværende i sin tilgang til os, så det var trygt at åbne op for, hvad der var svært og sårbart imellem os.
Hun var samtidig skarp til at finde den røde tråd i vores problemer og få os til at se, hvad der gemte sig af håb og længsler under skænderierne, og guide os ind i en dialog, der åbnede op for, at vi fandt ind til nærhed og varme til hinanden igen.

5. juni 2025

Stor ros!

Stor ros!
Jeg har haft en ny tid hos Gerda Beck og kan på alle måder anbefale hende.

Jeg blev anbefalet Gerda Beck af et par, og sidenhen har jeg kendskab til andre, som også går til individuel terapi, og de er også yderst tilfredse og oplever Gerda som virkelig rummelig, empatisk, forstående, og at hun formår at hjælpe en med at gennemskue sammenhænge på et dybere plan.

Jeg oplever, at hun besidder en nænsomhed, når man dykker ned i svære ting.

Hos dem som jeg kender, der går hos Gerda, er vi enige om at hun netop er særligt god til at hjælpe en til at få indsigter om sig selv og ens mønstre på en nænsom og kærlig måde, så man er bedre rustet til at se nogle ting i øjnene, uden at man dømmer sig selv for det, men føler sig accepteret og anerkendt som man er.

Så jeg anbefaler varmt Gerda Beck

3. april 2023

Ubehagelig og grænseoverskridende

Jeg var til parterapi hos Gerda, men nåede kun at være der to gange. Anden gang formåede hun at kalde mig "iskold", at fortælle mig at det var utroligt "at hun virkelig ikke kunne få mig til at forstå" og helt klart skabe et A og et B-hold. Jeg har forsøgt at klage over hende efterfølgende, men hun er ikke medlem af en psykoterapeutforening, så det kan man, meget belejligt, ikke. Det var dybt grænseoverskridende, og jeg har efterfølgende gået til psykolog og talt oplevelsen igennem. Det er dybt ubehageligt at gå til terapi og få at vide, at man er forkert, og samtidig ikke blive lyttet til.

14. december 2022
Gerdabeck-logo

Besvarelse fra Gerdabeck

Jeg er ikke sikker på, hvem du er, da anmeldelsen er anonym. Jeg gør altid mine klienter opmærksom på, at de endelig må sige til, hvis de synes, noget bliver svært i forhold til mig som terapeut, så vi har mulighed for at løse problemerne. Dette er desværre ikke muligt, når utilfredsheden kommer via en anonym anmeldelse. jeg håber, du vil kontakte mig direkte, da jeg ikke ønsker, at du skal stå tilbage med en dårlig oplevelse. Min dør er altid åben.

Gerda er en meget kompetent og dygtig…

Gerda er en meget kompetent og dygtig terapeut. Jeg kan varmt anbefale hende. Hun er empatisk, forstående og hendes arbejde med dynamikker i forholdet er meget givende og relevant i forhold til at løse problemerne i forholdet.

9. januar 2023

Kompetent og anbefalelsesværdig…

Kompetent og anbefalelsesværdig Parterapeut og Psykoterapeut.

Jeg kan varmt anbefale parterapi hos Gerda Beck.
Jeg har tidligere gået i individuel terapi hos Gerda, og det har jeg været så glad for, at jeg følte mig tryg ved at tage min partner med til parterapi.
Vi kom, fordi vi sad fast i gentagne skænderier, der var ved at slide os op. Det gik mere og mere udover nærvær og nærhed.
Vi følte os begge set og hørt og mødt, fordi hun lyttede og levede sig ind i, hvad der var svært for os hver især i forhold til hinanden, så vi hurtigt følte os trygge til at udtrykke, det der var sårbart.
Hun var god til at få os til at se, at der bag vores skænderier i virkeligheden var en længsel og et håb om at blive hørt og forstået af den anden.
Hun var også hurtig til at få os til at forstå, hvad det var for et mønster, vi blev fanget i, så vi ikke nåede frem til hinanden.
Hun støttede os i at bryde mønsteret, og mere og mere oplevede vi at kunne bygge bro til hinanden i stedet for at skændes.
Så nu er der kommet meget mere nærvær og nærhed i vores forhold, og hvis vi lige er ved at falde i de gamle mønstre, griber vi os i det og bruger de "værktøjer", vi har lært.
Gerda er både meget empatisk, indlevende og god til at motivere til nye handlemåder, der skaber kontakt i stedet for skænderier og afstand.
Den parterapi er den bedste investering i vores parforhold, vi har gjort.

Annette

27. november 2022

Livsmod tilbage

Jeg har været i terapi hos Gerda Beck. Jeg kan varmt anbefale hende til andre i svære situationer. Jeg følte mig hørt og set. Desuden fik jeg en "værktøjskasse" med redskaber til at bearbejde min situation og til at komme videre med mit liv....!

14. december 2022

Individuel Terapi med Gerda

Jeg havde individuel terapi med Gerda som belyste mine udfordringer på en yderst professionel og forstående måde. Hun formåede at give mig brugbare værktøjer fra første møde og jeg er kommet styrket igennem forløbet. Jeg er især fan af kropsterapi-delen, som for mig virkelig er gået dybt og har fået forløst en masse gammel "baggage".

24. september 2019

Kompetent

Kompetent, empatisk og anbefalelsesværdig psykoterapeut
Jeg har gået i et terapeutisk forløb hos Gerda og været utrolig glad for det.
Jeg oplevede, at hun både var meget indlevende og støttende, ligesom hun var skarp til at finde den røde tråd i mine problematikker og til at give mig værktøjer, der virkede, så jeg fik nye erkendelser og kom styrket videre.

19. marts 2018

Slet ikke tilfreds med Gerda

Slet ikke tilfreds med Gerda. Hun har godt nok mange gode stjerner men her får hun 0 stjerner fra mig. Gerda skal også lytte som hun bestemt ikke gøre når modparten lyver og man vil prøve at bryde ind og fortælle det er noget andet der skal tales om. Vi har spildt vores penge og har fundet en dygtig der er godt i gang med at hjælpe os og det går den rigtige vej efter to behandlinger.
Gerda er nok blevet for gammelt til sit job.

14. marts 2018

Kompetent og anbefalelsesværdig terapeut!

Som underviser for en gruppe har jeg oplevet Gerda Beck vise stor forståelse for gruppedynamikker og med empati og klarhed bearbejde gruppedeltagernes problematikker, således at svære problematikker blev løst med stor tilfredshed for alle. Så jeg kan klart anbefale Gerda Beck.
Venlig hilsen Hanne Toftekær

14. september 2015

Anbefalelsesværdig underviser og psykoterapeut

Jeg kan varmt anbefale Gerda Beck som underviser og jeg har kun hørt godt om hende som psykoterapeut. Jeg opfattede hende som meget empatisk og erfaren. Hun er hurtig og skarp til at finde ind til kernen af de ting som er aktuelle og samtidig har hun en evne til at være indlevende og møde mennesker, hvor de er med stor rummelighed og accept. Gerdas væremåde gav kurset stor kvalitet og det satte gang i processer og resultaterne var selvaccept og nye handlemuligheder. Jeg er overrasket over at læse de negative anmeldelser for jeg kender flere par som har været i terapi hos Gerda og som har været meget tilfredse.

28. oktober 2013

Kompetent, empatisk, erfaren underviser og psykoterapeut !

Jeg kender Gerda som en meget indlevende og kompetent underviser, der er meget dygtig til at spotte menneskers temaer og til at støtte bearbejdning af problematikkerne, ligesom hendes arbejde med konfliktløsning og at skabe kontakt i en relation er virkelig kompetent.
Jeg har også udelukkende hørt rosende ord om hende fra andre mennesker som har gået hos hende i parterapi og i individuel terapi, så jeg er noget målløs over at læse nogle af de nedenstående negative indlæg.
Venlig hilsen Hanne Toftekær

23. oktober 2013

Destruktiv og grænseoverskridende parterapi.

Min samlever og jeg havde booket en tid til parterapi hos Gerda Beck. Vi kom i gang et kvarter for sent, hvorefter hun brugte en time på at interviewe den ene part, hvorefter hun henvender sig til den anden part, og tilkendegiver at vedkommende nu har et kvarter til at formidle sin version, men at hun godt kan yde lidt ekstra tid, (Vi betaler altså for 1½ time). Den anden part ønsker at supplere noget der er blevet sagt, hvorefter Gerda bliver meget angribende i sin fremtoning. Jeg siger til Gerda, at jeg oplever hendes fremtoning som meget aggressiv, hvorefter hun også angriber mig. Det der skulle være vores mentor, blev vendt om til at være vores fjende. Jeg mener det er højst uprofessionelt at en terapeut ikke forholder sig neutralt til klienterne. Vi søgte hjælp i tillid til at vi kunne få redskaber til en frugtbar dialog os imellem, i stedet blev vi mødt af en terapeut der satte sig til dommer overfor det der var imellem os.

28. april 2013
Gerdabeck-logo

Besvarelse fra Gerdabeck

Jeg har lavet parterapi i over 25 år, og det er den første dårlige anmeldelse, jeg har fået i forhold til parterapi.

Det er rigtg ærgerligt, at du ikke valgte at svare på den lange mail, som jeg sendte til dig som svar på din mail, så vi kune have haft en konstruktiv dialog, idet jeg har fuld forståelse for, at der kan opstå noget, der blev oplevet som svært. eller kom og snakkede med mig om terapien i stedet for at hænge mig ud på nettet, da jeg ikke kan tage til genmæle, hvilket min etik og tavshedspligt forhindrer mig i.

Jeg kan dog godt kommentere på, at en parterapi altid er på halvanden time, hvor jeg altid starter en ny parterapi med at sige, at hver part i et forhold fortæller om egen oplevelse af, hvad der har været og er godt og hvad der har været og er svært for den enkelte i forholdet. Jeg siger også altid, at vi har halvanden time ialt, og at jeg satser på at nå, at begge får fortalt. At jeg strukturerer det, men også at jeg ikke pusher mennesker, idet det er forskelligt, hvor lang til den enkelte har brug for til at fortælle om egen opfatelse af parforholdet. Desuden tilføjer jeg, at når vi ikke begges fortælling, så må vi gøre den enes fortælling færdig i den kommende parterapi.
Da det er et meget vigtigt grundlag for, at den kommende parterapi får de bedste betingelser så må vi hellere gøre den enes fortælling færdig den følgende gang, end at haste igennem den enes fortælling.
Jeg gav dog Jer ekstra tid udover de halvanden time, så I fik ialt ca en time og tre kvarter. Så det er ikke rigtigt, at I gik glip af tid.Tværtimod.

Jeg kan endvidere sige, at jeg ikke kan genkende at have været agressiv.

Generelt kan jeg sige, at mennesker kommer til parterapien med fastlåste problematkkier og at hver part bliver hørt i forhold til, hvilke problematikker, de hver især oplever. Det er jo af afgørende betydning, at problemerne kommer op til overfladen, for at de kan blive bearbejdet. Dette kan især være svært for nogen, hvis parterne har en forskellig opfattelse af kerneprobelmatikkerne. Det er helt naturligt.
Derfor gør jeg meget ud af både på min hjemmeside og 1. gang at præcisere, at det er i opstarten hvor det kan føles svært, at man skal være vedholdende, fordi når knuderne først begynder at løse sig op senere i terapien, så høster man frugterne af parterapien.
I denne for nogen kritiske fase, er der risiko for, at man som parterapeut bliver syndebuk.Det har jeg ikke noget imod, men jeg opfordrer til, at man kommer og taler med mig istedet for at lave dårlige anmeldelser på nettet.

Det er i min interesse at gøre, hvad jeg kan, for at en parterapi bliver konstruktiv med positivt udbytte, så derfor opfordrer jeg til dialog hvis noget bliver svært,

MESTERLÆRE

Jeg er uddannet Eksistentiel krop- og psykoterapeut hos Gerda Beck, der ud over har jeg taget en to årig efteruddannelse for psykoterapeuter hos hende.
Uddannelsen indeholdt blandt andet en teoretisk del på et højt fagligt niveau og en MESTERLÆRE del, hvor den teoretiske viden blev prøvet af og omsat til praksis under direkte supervision - yderst lærerigt.
Man kan ikke læse sig til en psykoterapeut uddannelse - man bliver nødt til at se på og arbejde med sig selv. Jeg kan både fagligt og menneskeligt på det varmeste anbefale psykoterapeut uddannelsen hos Gerda Beck. Hun er et troværdigt og meget varmt menneske, en kapacitet på sit feldt og en mesterlig lærer

26. september 2012

En sand perle af et kropsterapikursus

Jeg har for nylig deltaget i et meget berigende og inspirerende kropsterapikursus hos Gerda Beck for uddannede psykoterapeuter. et kursus jeg varmt kan anbefale uddannede psykoterapeuter at deltage i.
Gerda Beck er blandt de ypperste indenfor sit felt og der ikke mange der kan gøre hende kunsten efter. Hun formår på en helt unik måde i sin undervisning, at formidle hvad kropsterapi går ud på og hvordan og i hvilke sammenhænge den kan anvendes. Teori og praksis kobles på en måde, så det er til at forstå og med masser af praksiseksempler. Kropsterapikurset har en sjælden og meget høj kvalitet og det skinner tydeligt igennem, at Gerda Becks undervisning bygger på et langt livs arbejde som praktiserende psykoterapeut, underviser og uddannelsesleder.
Endvidere er Gerda Beck en meget rummelig, varm og empatisk person, der tillige har en meget høj grad af etik i forhold til sit arbejde som underviser og psykoterapeut.

16. september 2012

Grænseoverskridende og konfliktsøgende

Jeg har deltaget på første modul af Gerda Beck's efteruddannelse i jeg-støttende kropsterapeutiske metoder, som var planlagt til 3 moduler á 3-4 dage.
Jeg tror, at Gerda besidder stor viden på feltet, men ud af de 15 timer jeg var der, oplevede jeg reel undervisning i de 2. Resten af tiden gik med talrige konflikter, som Gerda skabte ud fra dialog med enkelte af deltagerne, som hun både fik diagnosticeret som borderline og beskyldt for splitting. Jeg oplevede, at hun havde stort behov for at fremhæve sit lederskab. Alt blev gjort til en "vi-konflikt" - vi var enten med hende eller imod hende - hvilket skabte stor splittelse i gruppen. Det værste var dog, at hun pakkede det hele ind som en terapeutisk proces, og hun forsøgte vedholdende at få gruppen til at tage ansvar for konflikterne - uden dog selv at tage ansvar. Jeg oplevede dagene som meget nedbrydende og destruktive.
Efter 2 1/2 dag forlod jeg uddannelsen. 5 ud af 8 deltagere gjorde det samme.

Grænseoverskridende og uden empati

I foråret var jeg tilmeldt Gerda Becks efteruddannelseskursus for psykoterapeuter: "Jeg-støttende kropsterapeutiske metoder" over 3 moduler á 4 dage med afslutning i september 2012. I løbet af de to første dage oplevede jeg en underviser, som var usammenhængende og ustruktureret i sin kommunikation og ude af stand til at vise empati. Hun hæftede på et tidspunkt diagnosen "borderline" på en af deltagerne og anklagede to af deltagerne for "splitting". Hertil kommer, at Gerda Beck adskillige gange affærdigede kursisternes spørgsmål og anklagede os for at ville overtage lederskabet. Chokeret over en erfaren psykoterapeuts og undervisers nedgørelse af sine kursister valgte jeg at stoppe inden tredje kursusdag. Det samme gjorde 3 andre af kursets 8 deltagere i løbet af weekendens modul. Senere har endnu en kursist valgt at forlade kurset.

Uetisk og grænseoverskridende

Jeg har været på efteruddannelse hos Gerda Beck, der helt sikkert besidder en stor viden, men som på det læringsmæssige og personlige plan på ingen måder kan godkendes som underviser for terapeuter. Hun taler længe og uden retning - kan ikke styre de interpersonelle processer og brugte diagnose-relateret betegnelse om undertegnede. Hvis du ikke har brug for en terapeut inden - så kan du være sikker på at have det efterfølgende ...

Professionalitet og indlevelse

Jeg har taget uddannelsen til eksistentiel krop- og psykoterapeut med Gerda Beck som uddannelsesleder. Uddannelsen er solidt funderet i Gerda Becks store teoretiske viden og mangeårige praktiske erfaring, som hun yderst professionelt videreformidler til deltagerne. Der er få deltagere i gruppen, og derfor er der altid god tid og plads til at problematikker af envher art kan tages op og tages hånd om med indlevelse, varme og respekt for den enkelte deltager og gruppen. Uddannelsen har dels givet mig et solidt grundlag for at arbejde med andre mennesker som terapeut, dels betydet en personlig udvikling, som jeg værdsætter højt, og som jeg aldrig ville have opnået uden Gerdas person og hendes terapiform.

11. april 2011

seriøs og økologisk valid terapi og uddannelse

Jeg er uddannet hos Gerda Beck, og jeg kan varmt anbefale Gerda - både som terapeut og som uddannelsesleder. De eksistentialistiske (alment menneskelige) grundvilkår kan være en utrolig barsk oplevelse at "acceptere for første gang" - og Gerda er hjertevarm, støttende og professionel hele vejen igennem. Det helt specielle i Gerdas arbejde er hendes fantastiske evne (og mod) til at arbejde i nuet, forstået på den måde, at hun tager fat i "det der viser sig lige nu." Denne arbejdsmetode er givende - fordi det bliver muligt at "mærke" hvad der sker - og derefter at forstå teorien i sammenhæng med det man mærker. Denne kombination af "her og nu" oplevede affektive tilstande og teori kan man ikke læse sig til - det skal opleves!

5. april 2011